Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kolem české pomoci Ukrajině se šíří řada nesmyslů. V celkovém součtu je to pro nás zisková záležitost

1.

Kolem české pomoci Ukrajině se šíří řada nesmyslů. V celkovém součtu je to pro nás zisková záležitost

18. 12. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody #003 Gay kluby | Žužlat cukrlata

2.

#003 Gay kluby | Žužlat cukrlata

17. 12. 2023

55 min

Obrázek epizody Armáda se připravuje na možnost velkého konfliktu, pozorně sleduje průběh bojů na Ukrajině i v Izraeli. Problémem jsou lidi

3.

Armáda se připravuje na možnost velkého konfliktu, pozorně sleduje průběh bojů na Ukrajině i v Izraeli. Problémem jsou lidi

4. 12. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Devadesátiletí studenti promovali v Doksech. V kurzech univerzity třetího věku chtějí pokračovat

4.

Devadesátiletí studenti promovali v Doksech. V kurzech univerzity třetího věku chtějí pokračovat

28. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Bývalá hlasatelka Marie Retková rozplakala sebe i moderátora u vyprávění o překonání vážné nemoci

5.

Bývalá hlasatelka Marie Retková rozplakala sebe i moderátora u vyprávění o překonání vážné nemoci

28. 1. 2024

39 min

Obrázek epizody Potřebovala jsem zjistit víc, říká novinářka, která odhalila cestu sankcionované běloruské oceli do Česka

6.

Potřebovala jsem zjistit víc, říká novinářka, která odhalila cestu sankcionované běloruské oceli do Česka

13. 12. 2023

21 min

Obrázek epizody Na nebezpečí mnozí upozorňovali i před lety. Co se změnilo, je ochota naslouchat

7.

Na nebezpečí mnozí upozorňovali i před lety. Co se změnilo, je ochota naslouchat

20. 11. 2023

15 min

Obrázek epizody Evropa je pod útokem lidí, kteří ji chtějí zničit, a nezmůže se na víc než na vyděšené kvokání

8.

Evropa je pod útokem lidí, kteří ji chtějí zničit, a nezmůže se na víc než na vyděšené kvokání

13. 11. 2023

18 min

Obrázek epizody Říká se o mě, že jsem vor. Šakro Molodoj je na svobodě

9.

Říká se o mě, že jsem vor. Šakro Molodoj je na svobodě

24. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody NarcoFiles: Nový kriminální řád. Proč máme v Evropě tak kvalitní kokain?

10.

NarcoFiles: Nový kriminální řád. Proč máme v Evropě tak kvalitní kokain?

7. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody #29 | Nový Zéland a Samoa s Ondrou Coufalem

11.

#29 | Nový Zéland a Samoa s Ondrou Coufalem

6. 11. 2023

51 min

Obrázek epizody #30 Barbora Křivohlavá: Ředitelka církevní mateřské školy

12.

#30 Barbora Křivohlavá: Ředitelka církevní mateřské školy

19. 1. 2026

30 min

Obrázek epizody Bříza: Rozpad světového řádu je v pokročilé fázi. Svět bude rozdělen na západní a východní hemisféru

13.

Bříza: Rozpad světového řádu je v pokročilé fázi. Svět bude rozdělen na západní a východní hemisféru

16. 1. 2026

18 min

Obrázek epizody SPECIÁL Válka v Izraeli: Hamás je ochoten obětovat životy Palestinců, řekl český diplomat

14.

SPECIÁL Válka v Izraeli: Hamás je ochoten obětovat životy Palestinců, řekl český diplomat

26. 10. 2023

40 min

Obrázek epizody V Tachově kontrolují pořádek asistenti prevence kriminality

15.

V Tachově kontrolují pořádek asistenti prevence kriminality

6. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Rande diktátorů. Jaké má Putin kšefty s Kimem?

16.

Rande diktátorů. Jaké má Putin kšefty s Kimem?

15. 9. 2023

22 min

Obrázek epizody 31. Všechny chceme být Pipi, náš kariérní (ne)vývoj a přeceňovanej Řím

17.

31. Všechny chceme být Pipi, náš kariérní (ne)vývoj a přeceňovanej Řím

8. 9. 2023

1 hod 8 min

Obrázek epizody Radost z budování nových věcí jsem si přinesla z hraní počítačových her, říká podnikatelka Zuzana Bílková (242)

18.

Radost z budování nových věcí jsem si přinesla z hraní počítačových her, říká podnikatelka Zuzana Bílková (242)

21. 8. 2023

54 min

Obrázek epizody Nejdřív OSN, pak i EU. Česko opouští světové organizace

19.

Nejdřív OSN, pak i EU. Česko opouští světové organizace

30. 10. 2023

45 min

Obrázek epizody Šťastné slovo: ANO bude vládnout s ODS. Nebo taky kdokoli jiný s kýmkoli

20.

Šťastné slovo: ANO bude vládnout s ODS. Nebo taky kdokoli jiný s kýmkoli

13. 8. 2023

6 min

Obrázek epizody Šťastné slovo: „Politika do sportu nepatří.“ My vám rozumíme!

21.

Šťastné slovo: „Politika do sportu nepatří.“ My vám rozumíme!

31. 7. 2023

9 min

Obrázek epizody Šťastné slovo: Slováci v Česku budou volit poštou. A my?

22.

Šťastné slovo: Slováci v Česku budou volit poštou. A my?

17. 7. 2023

5 min

Obrázek epizody Martina Kociánová o době největší slávy, nuceném odchodu z Novy i lidech, co jí mydlili schody

23.

Martina Kociánová o době největší slávy, nuceném odchodu z Novy i lidech, co jí mydlili schody

12. 7. 2023

38 min

Obrázek epizody Česká televize nedávno koupila licence k další řadě StarDance i Peče celá země

24.

Česká televize nedávno koupila licence k další řadě StarDance i Peče celá země

28. 4. 2026

4 min

Obrázek epizody 23. Slipy Patrika Nachera, o čem se doma hádáme a sex s Karlem Havlíčkem

25.

23. Slipy Patrika Nachera, o čem se doma hádáme a sex s Karlem Havlíčkem

14. 7. 2023

1 hod 10 min