Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody PROČ ANARCHOKAPITALISMUS NEFUNGUJE ?

1.

PROČ ANARCHOKAPITALISMUS NEFUNGUJE ?

14. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody M. Bednářová: Kolegy kantory zastrašila pětihrůza. Advokát: nevěřil jsem svým očím. Mrzačí děti.

2.

M. Bednářová: Kolegy kantory zastrašila pětihrůza. Advokát: nevěřil jsem svým očím. Mrzačí děti.

19. 5. 2024

57 min

Obrázek epizody Inside Talks: Kdy zapnout pračku. Čechy to naučí chytré elektroměry

3.

Inside Talks: Kdy zapnout pračku. Čechy to naučí chytré elektroměry

17. 5. 2024

21 min

Obrázek epizody #72 - State capture Slovenska

4.

#72 - State capture Slovenska

30. 4. 2024

40 min

Obrázek epizody Inside Talks: Elektromobil je natřený nazeleno. Nepočítáme celé emise, říká expert

5.

Inside Talks: Elektromobil je natřený nazeleno. Nepočítáme celé emise, říká expert

15. 4. 2024

21 min

Obrázek epizody Mechovák a Perníkář. Hradec Králové a Pardubice spojuje Labe. Kdy vznikla rivalita mezi oběma městy?

6.

Mechovák a Perníkář. Hradec Králové a Pardubice spojuje Labe. Kdy vznikla rivalita mezi oběma městy?

8. 3. 2024

11 min

Obrázek epizody Marek Wollner – Z uznávaného reportéra sexuální predátor?

7.

Marek Wollner – Z uznávaného reportéra sexuální predátor?

6. 3. 2024

1 hod 25 min

Obrázek epizody Jak chudoba ovlivňuje dětskou psychiku

8.

Jak chudoba ovlivňuje dětskou psychiku

3. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Inside Talks: Vyšší nemocnost i odchody ze dne na den. Zaměstnanci jsou jiní než dřív

9.

Inside Talks: Vyšší nemocnost i odchody ze dne na den. Zaměstnanci jsou jiní než dřív

15. 3. 2024

18 min

Obrázek epizody Přehnaná politická korektnost nám brání nazývat věci pravými jmény

10.

Přehnaná politická korektnost nám brání nazývat věci pravými jmény

4. 3. 2024

1 hod 23 min

Obrázek epizody Slopné: Kdo je vrah? Díl 5. Čas vraždy, alibi a zatajená DNA

11.

Slopné: Kdo je vrah? Díl 5. Čas vraždy, alibi a zatajená DNA

26. 2. 2024

49 min

Obrázek epizody DVA ROKY VÁLKY: Západ má zdroje, Rusové vůli

12.

DVA ROKY VÁLKY: Západ má zdroje, Rusové vůli

23. 2. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody Slopné: Kdo je vrah? Díl 1. Krev, kukla a úklid

13.

Slopné: Kdo je vrah? Díl 1. Krev, kukla a úklid

26. 2. 2024

47 min

Obrázek epizody Inside Talks: Mám v Česku továrnu, tak tu vyrábím. Rovnice, jež přestala platit, varuje Novák

14.

Inside Talks: Mám v Česku továrnu, tak tu vyrábím. Rovnice, jež přestala platit, varuje Novák

23. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Slopné: Kdo je vrah? Díl 2. Kufřík, lakýrky a výjimečný trest

15.

Slopné: Kdo je vrah? Díl 2. Kufřík, lakýrky a výjimečný trest

26. 2. 2024

48 min

Obrázek epizody Arpád Soltész: Chcete česko-ruskou hranici? Pellegrini je bílý kůň oligarchů.

16.

Arpád Soltész: Chcete česko-ruskou hranici? Pellegrini je bílý kůň oligarchů.

23. 2. 2024

45 min

Obrázek epizody Inside Talks: 50 plus na pracovním trhu už dávno není ohrožená skupina, říká Kolář

17.

Inside Talks: 50 plus na pracovním trhu už dávno není ohrožená skupina, říká Kolář

16. 2. 2024

22 min

Obrázek epizody Drsné vzpomínky Josefa Klímy na devadesátky. Hrozili mu uříznutím hlavy, mocným šlapal na paty

18.

Drsné vzpomínky Josefa Klímy na devadesátky. Hrozili mu uříznutím hlavy, mocným šlapal na paty

15. 2. 2024

30 min

Obrázek epizody Kadeřnice Havlové i Bohdalové radí: tohle by měla vědět každá žena, která si barví vlasy

19.

Kadeřnice Havlové i Bohdalové radí: tohle by měla vědět každá žena, která si barví vlasy

17. 1. 2024

41 min

Obrázek epizody Reportér Klíma v Blesku: Kajínek mě znovu kontaktoval. Jeho případ je stále živý

20.

Reportér Klíma v Blesku: Kajínek mě znovu kontaktoval. Jeho případ je stále živý

16. 1. 2024

34 min

Obrázek epizody Problémy Dagmar Patrasové se prohlubují. Slováček bohužel není řešení, ale příčina

21.

Problémy Dagmar Patrasové se prohlubují. Slováček bohužel není řešení, ale příčina

10. 1. 2024

43 min

Obrázek epizody Jan Bendig v prvním velkém rozhovoru po útoku na Slavících. Jak vnímá útok s odstupem času?

22.

Jan Bendig v prvním velkém rozhovoru po útoku na Slavících. Jak vnímá útok s odstupem času?

13. 1. 2024

45 min

Obrázek epizody Legendární kuřecí kůžičky Ládi Hrušky: Bylo mi úplně jedno, co si o tom mysleli

23.

Legendární kuřecí kůžičky Ládi Hrušky: Bylo mi úplně jedno, co si o tom mysleli

10. 1. 2024

51 min

Obrázek epizody Užijte si o Vánocích česká jablka. Za pár let už nebudou

24.

Užijte si o Vánocích česká jablka. Za pár let už nebudou

25. 12. 2023

52 min

Obrázek epizody Kolem české pomoci Ukrajině se šíří řada nesmyslů. V celkovém součtu je to pro nás zisková záležitost

25.

Kolem české pomoci Ukrajině se šíří řada nesmyslů. V celkovém součtu je to pro nás zisková záležitost

18. 12. 2023

1 hod 5 min