Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kriminálka: Otýlie Vranská. Rozřezané tělo v kufru je nejznámějším nevyřešeným případem české kriminalistiky

1.

Dvojka

Kriminálka: Otýlie Vranská. Rozřezané tělo v kufru je nejznámějším nevyřešeným případem české kriminalistiky

27. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Ambasador Movemberu David Matásek: Pár kamarádů jsem natolik vystrašil, že šli na vyšetření

2.

Host Expres FM

Ambasador Movemberu David Matásek: Pár kamarádů jsem natolik vystrašil, že šli na vyšetření

30. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody S Janem Žemlou o začínající jubilejní 70. sezoně Janáčkovy filharmonie Ostrava

3.

Host Českého rozhlasu Ostrava

S Janem Žemlou o začínající jubilejní 70. sezoně Janáčkovy filharmonie Ostrava

11. 10. 2023

21 min

Obrázek epizody Hudební festivaly, podzemní řeka i opravená horská tramvaj. Kam vyrazit na Slovensku?

4.

Seriál Radiožurnálu

Hudební festivaly, podzemní řeka i opravená horská tramvaj. Kam vyrazit na Slovensku?

28. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Adolphe Sax, vynálezce saxofonu.  Dal světu nástroj, bez něhož by jazz nebyl jazzem

5.

Dvojka

Příběhy z kalendáře: Adolphe Sax, vynálezce saxofonu. Dal světu nástroj, bez něhož by jazz nebyl jazzem

28. 6. 2023

18 min

Obrázek epizody hPod #919 - O soulsovkách s herním designérem

6.

hPod

hPod #919 - O soulsovkách s herním designérem

13. 10. 2023

3 hod 41 min

Obrázek epizody Houpačky: Pro spoustu teenagerů je odpočinek sprosté slovo. Ale děti se potřebují i flákat, říká psycholožka

7.

Radio Wave

Houpačky: Pro spoustu teenagerů je odpočinek sprosté slovo. Ale děti se potřebují i flákat, říká psycholožka

28. 6. 2023

36 min

Obrázek epizody RYBOMÁNIE podcast #27 - Veronika Kolajová - Chytila jako žena největšího Tajmena v Mongolsku?

8.

Rybománie

RYBOMÁNIE podcast #27 - Veronika Kolajová - Chytila jako žena největšího Tajmena v Mongolsku?

28. 6. 2023

1 hod 30 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #143 - Pavel Bém

9.

Maxim Pavla Vondráčka

Maxim Pavla Vondráčka #143 - Pavel Bém

30. 11. 2023

1 hod 16 min

Obrázek epizody Ep. 22 - Michal Burian - vojenský historik, plukovník AČR a ředitel odboru muzeí VHÚ

10.

Czech Firearms Podcast

Ep. 22 - Michal Burian - vojenský historik, plukovník AČR a ředitel odboru muzeí VHÚ

13. 10. 2023

1 hod 23 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pokojové rostliny a naše dovolená

11.

Dvojka

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pokojové rostliny a naše dovolená

28. 6. 2023

33 min

Obrázek epizody Šatníky: Oblékám se tak, jak maluju. V šatníku umělkyně Lu Jindrák Skřivánkové

12.

Radio Wave

Šatníky: Oblékám se tak, jak maluju. V šatníku umělkyně Lu Jindrák Skřivánkové

28. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Assassin's Creed Mirage představuje bezkrevný návrat ke kořenům vyčerpané série

13.

Quest

Assassin's Creed Mirage představuje bezkrevný návrat ke kořenům vyčerpané série

13. 10. 2023

45 min

Obrázek epizody Bourání: Pivovar v Libni? Lidé o něm neví. Pozvánka do zapomenuté industriální stavby, kde bude divadlo

14.

Radio Wave

Bourání: Pivovar v Libni? Lidé o něm neví. Pozvánka do zapomenuté industriální stavby, kde bude divadlo

28. 6. 2023

43 min

Obrázek epizody I velké dluhy jsou řešitelné. Díky oddlužení z toho můžete být do 5 let venku

15.

Radioporadna

I velké dluhy jsou řešitelné. Díky oddlužení z toho můžete být do 5 let venku

28. 6. 2023

14 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Silvestrovské pohoštění od A do Z

16.

Dvojka

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Silvestrovské pohoštění od A do Z

27. 12. 2023

33 min

Obrázek epizody Přežít: Utøya a Oslo: „Přišel jsem o všechny vzpomínky. Kdo jsem, mě znovu učila rodina,” říká Jørgen, přeživší z Utøyi

17.

Radio Wave

Přežít: Utøya a Oslo: „Přišel jsem o všechny vzpomínky. Kdo jsem, mě znovu učila rodina,” říká Jørgen, přeživší z Utøyi

30. 11. 2023

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Podzimní zelenina

18.

Dvojka

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Podzimní zelenina

13. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Čábel, Marek, Všetička, Korous

19.

Dvojka

O původu příjmení: Čábel, Marek, Všetička, Korous

28. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Cestovatelka Pavlína Adam o dobrodružství na Great Himalaya Trail: Netušily jsme, jak moc může pršet

20.

Dvojka

Blízká setkání: Cestovatelka Pavlína Adam o dobrodružství na Great Himalaya Trail: Netušily jsme, jak moc může pršet

28. 6. 2023

28 min

Obrázek epizody Čelisti: Blafuj jako Beckhamová. Čelisti opět hrají nefér hru

21.

Radio Wave

Čelisti: Blafuj jako Beckhamová. Čelisti opět hrají nefér hru

13. 10. 2023

41 min

Obrázek epizody Haas a Mandlová nebo Brodský s Brejchovou. Jaké herecké dvojice společně zářily na filmovém plátně?

22.

Seriál Radiožurnálu

Haas a Mandlová nebo Brodský s Brejchovou. Jaké herecké dvojice společně zářily na filmovém plátně?

28. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Surviving Utøya and Oslo: “I lost all my memories. My family retaught me who I am,” says Jørgen, an Utøya survivor

23.

Radio Wave

Surviving Utøya and Oslo: “I lost all my memories. My family retaught me who I am,” says Jørgen, an Utøya survivor

30. 11. 2023

20 min

Obrázek epizody Quest: Assassin's Creed Mirage představuje bezkrevný návrat ke kořenům vyčerpané série

24.

Radio Wave

Quest: Assassin's Creed Mirage představuje bezkrevný návrat ke kořenům vyčerpané série

13. 10. 2023

45 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Sociolog: Čaputová byla ve slovenské politice zjevením. Teď je kvůli útokům vyhořelá a unavená

25.

Dvojka

Jak to vidí...: Sociolog: Čaputová byla ve slovenské politice zjevením. Teď je kvůli útokům vyhořelá a unavená

28. 6. 2023

23 min