
Jak udělat kavárnu, která přežije léta? Spravujte svůj podnik tak, aby dělal radost své čtvrti

Jestli existují pražské legendy mezi brunchovými kavárnami, určitě mezi ně patří Café Jen, vršovický podnik, který letos slaví sedm let fungování. I když mu od roku 2013 vyrostla v okolí slušná konkurence, pořád se drží a inovuje. S jeho zakladatelkou Dominikou Fajtovou jsme mluvili o tom, jak malou kavárnu nejen nastartovat, ale také ji dlouhodobě udržet.
Popis podcastu
Trendy v současné gastronomii. Současné dění ve světě vaření, pečení a smažení.
Všechny díly podcastu Ve vlastní šťávě můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Ve vlastní šťávě můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .