Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pavel Ondrusz: RPG Dračí Hlídka je jiná, než Dungeons and Dragons | FYFT.cz

1.

Pavel Ondrusz: RPG Dračí Hlídka je jiná, než Dungeons and Dragons | FYFT.cz

21. 2. 2021

1 hod 12 min

Obrázek epizody ,,Zakrmil jsem výbavou za 70 000 Kč" - Radek Filip v podcastu RYBOMÁNIE #51

2.

,,Zakrmil jsem výbavou za 70 000 Kč" - Radek Filip v podcastu RYBOMÁNIE #51

29. 5. 2024

1 hod 20 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Houslistka Alma Rosé: Hrála na světových pódiích i spoluvězeňkyním v Osvětimi

3.

Osudové ženy: Houslistka Alma Rosé: Hrála na světových pódiích i spoluvězeňkyním v Osvětimi

10. 4. 2022

23 min

Obrázek epizody Radioporadna: Endoskopie jde velmi dopředu, smějeme se, že začínáme brát práci chirurgům, říká MUDr. Ilja Tachecí

4.

Radioporadna: Endoskopie jde velmi dopředu, smějeme se, že začínáme brát práci chirurgům, říká MUDr. Ilja Tachecí

29. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Zdravý domov

5.

Káva o čtvrté - Zdravý domov

30. 6. 2020

31 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Malířka Léna Brauner: Pyžámka já mám ráda

6.

Brambora s vejcem: Malířka Léna Brauner: Pyžámka já mám ráda

29. 5. 2024

17 min

Obrázek epizody Pochlap se: V poslední době jsem otci odpustil, není důvod to v sobě nést, říká zpěvák Sofian Medjmedj

7.

Pochlap se: V poslední době jsem otci odpustil, není důvod to v sobě nést, říká zpěvák Sofian Medjmedj

10. 4. 2022

44 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Do plavek!

8.

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Do plavek!

29. 5. 2024

32 min

Obrázek epizody Golf hráme aj doma (DIDIANA - epizóda tridsiata)

9.

Golf hráme aj doma (DIDIANA - epizóda tridsiata)

21. 2. 2021

53 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Gilbert Keith Chesterton. Mistr paradoxu, spisovatel, o jehož blahořečení usiluje církev

10.

Příběhy z kalendáře: Gilbert Keith Chesterton. Mistr paradoxu, spisovatel, o jehož blahořečení usiluje církev

29. 5. 2024

21 min

Obrázek epizody Jak předejít selhávání srdce

11.

Jak předejít selhávání srdce

19. 3. 2024

1 min

Obrázek epizody Krevety: Jak je správně koupit?

12.

Krevety: Jak je správně koupit?

14. 10. 2019

3 min

Obrázek epizody Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

13.

Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

15. 6. 2020

49 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Dressler, Harant, Giptner

14.

O původu příjmení - Dressler, Harant, Giptner

27. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Jarní vody

15.

Láska za lásku: Jarní vody

20. 2. 2022

52 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politický geograf: Volby mají být svobodné, soutěživé a spravedlivé. To Rusko nezažilo ani jednou

16.

Jak to vidí...: Politický geograf: Volby mají být svobodné, soutěživé a spravedlivé. To Rusko nezažilo ani jednou

19. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Za projektem Musica non grata se v pořadu Hudba v miléniu ohlížejí Per Boye Hansen a Iva Nevoralová

17.

Za projektem Musica non grata se v pořadu Hudba v miléniu ohlížejí Per Boye Hansen a Iva Nevoralová

19. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody V roli: MATĚJ PETRÁK jako Kluk

18.

V roli: MATĚJ PETRÁK jako Kluk

21. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody Lili z Real Talku: Lidi často nechápou můj záměr, nedělám informační rozhovory

19.

Lili z Real Talku: Lidi často nechápou můj záměr, nedělám informační rozhovory

19. 3. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody Casablanca: Na Nepál jeden život nestačí. Horolezec Honza Tráva Trávníček o šrámech i radostech z hor

20.

Casablanca: Na Nepál jeden život nestačí. Horolezec Honza Tráva Trávníček o šrámech i radostech z hor

19. 3. 2024

44 min

Obrázek epizody Aleš Depta z Ostravy šermoval za republiku na olympiádě v Barceloně

21.

Aleš Depta z Ostravy šermoval za republiku na olympiádě v Barceloně

27. 1. 2021

8 min

Obrázek epizody Ep. #14: Jak vybalancovat vaši energii? 🌟POSELSTVÍ KARET

22.

Ep. #14: Jak vybalancovat vaši energii? 🌟POSELSTVÍ KARET

21. 2. 2022

1 hod 18 min

Obrázek epizody #25 Jak se připravit na trek z pohledu fyzioterapeuta a trenéra - Ondřej Prudil

23.

#25 Jak se připravit na trek z pohledu fyzioterapeuta a trenéra - Ondřej Prudil

19. 3. 2024

1 hod 18 min

Obrázek epizody Navrhni mi menu, ó umělá inteligence! Kuchařům navrhuje vhodné suroviny či vizuální předlohy jídel

24.

Navrhni mi menu, ó umělá inteligence! Kuchařům navrhuje vhodné suroviny či vizuální předlohy jídel

19. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Wolfcast 54: Historie multimédií 1

25.

Wolfcast 54: Historie multimédií 1

21. 2. 2022

1 hod 2 min