Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 81. díl - Vaše příběhy XVII.

1.

81. díl - Vaše příběhy XVII.

1. 3. 2024

41 min

Obrázek epizody V Turíně přišla o zlato trikem při posledním skoku. Až napopáté se snowboardistka konečně dočkala

2.

V Turíně přišla o zlato trikem při posledním skoku. Až napopáté se snowboardistka konečně dočkala

12. 2. 2022

2 min

Obrázek epizody Parlez-vous français?

3.

Parlez-vous français?

1. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody #236: Felvidek

4.

#236: Felvidek

1. 3. 2024

47 min

Obrázek epizody Čelisti - Schovejte náhrdelníky, přichází Lupin! Seriál o kultovním zloději je poctou akčním devadesátkám

5.

Čelisti - Schovejte náhrdelníky, přichází Lupin! Seriál o kultovním zloději je poctou akčním devadesátkám

22. 1. 2021

44 min

Obrázek epizody Omeletky: „Zřítila jsem se přímo na rakouského velvyslance.“ Omeletky Haliny Pawlowské

6.

Omeletky: „Zřítila jsem se přímo na rakouského velvyslance.“ Omeletky Haliny Pawlowské

12. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody Angínovník, rýmovník a kýchavice. Která z rostlin nám může pomoci a které se obloukem vyhnout?

7.

Angínovník, rýmovník a kýchavice. Která z rostlin nám může pomoci a které se obloukem vyhnout?

1. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Má desítky patentů v oblasti lékařské elekroniky a elektroakustiky

8.

Má desítky patentů v oblasti lékařské elekroniky a elektroakustiky

1. 3. 2024

22 min

Obrázek epizody Rolls - Royce se mění

9.

Rolls - Royce se mění

12. 2. 2022

16 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Cukr. Je třtinový cukr zdravější alternativou? A co umělá sladidla?

10.

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Cukr. Je třtinový cukr zdravější alternativou? A co umělá sladidla?

1. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Koreanistka Nina Špitálníková je na syna sama. „Zjistila jsem, že na mě lidi koukají skrz prsty“

11.

Blízká setkání: Koreanistka Nina Špitálníková je na syna sama. „Zjistila jsem, že na mě lidi koukají skrz prsty“

1. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Dokumentarista Lukáš Houdek: Rasismus v Česku je skrytý, ale odhalují ho všední životní situace

12.

Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Dokumentarista Lukáš Houdek: Rasismus v Česku je skrytý, ale odhalují ho všední životní situace

12. 6. 2020

40 min

Obrázek epizody Jídlo musí být delikátní. Vyhnete se tomu, abyste i při šetrném vaření lidi šidili, říká šéfkuchařka

13.

Jídlo musí být delikátní. Vyhnete se tomu, abyste i při šetrném vaření lidi šidili, říká šéfkuchařka

22. 1. 2021

19 min

Obrázek epizody Kristýna a Vanda Gřesovy cvičí od čtyř let. Loni reprezentovaly Česko na ME v TeamGymu

14.

Kristýna a Vanda Gřesovy cvičí od čtyř let. Loni reprezentovaly Česko na ME v TeamGymu

12. 2. 2022

10 min

Obrázek epizody Čelisti: Manželé Stodolovi jsou true crime oholený na kost. Na projekci vyražte s igelitkou

15.

Čelisti: Manželé Stodolovi jsou true crime oholený na kost. Na projekci vyražte s igelitkou

1. 3. 2024

40 min

Obrázek epizody Biodiverzita

16.

Biodiverzita

1. 3. 2024

43 min

Obrázek epizody SYRACKS: "Dřív mi rodiče zakazovali jezdit na turnaje, teď sledují každý zápas." | MARCEK PODCAST #7

17.

SYRACKS: "Dřív mi rodiče zakazovali jezdit na turnaje, teď sledují každý zápas." | MARCEK PODCAST #7

12. 2. 2022

1 hod 14 min

Obrázek epizody Ep. 8 - Cvičení a Motivace

18.

Ep. 8 - Cvičení a Motivace

1. 3. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Jarní péče o pokojové rostliny

19.

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Jarní péče o pokojové rostliny

1. 3. 2024

33 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě - Jídlo musí být delikátní. Člověk se pak vyhne tomu, aby i při šetrném vaření lidi šidil, říká šéfkuchařka Lucie Rýzlerová

20.

Ve vlastní šťávě - Jídlo musí být delikátní. Člověk se pak vyhne tomu, aby i při šetrném vaření lidi šidil, říká šéfkuchařka Lucie Rýzlerová

22. 1. 2021

19 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Smutek z nevydařeného manželství i ze ztráty dcery řešila prací. Osudové ženy: Stella Zázvorková

21.

Osudové ženy: Smutek z nevydařeného manželství i ze ztráty dcery řešila prací. Osudové ženy: Stella Zázvorková

12. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody Propouštění v herním průmyslu je trend i honba za růstem, říká herní designérka Eva Grillová

22.

Propouštění v herním průmyslu je trend i honba za růstem, říká herní designérka Eva Grillová

1. 3. 2024

52 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Temná strana měsíce. Skupina Pink Floyd dobyla rockový vesmír

23.

Příběhy z kalendáře: Temná strana měsíce. Skupina Pink Floyd dobyla rockový vesmír

1. 3. 2024

20 min

Obrázek epizody Každý den dvě stě druhů jídel. V olympijské kantýně je servíruje bezkontaktní robotická obsluha

24.

Každý den dvě stě druhů jídel. V olympijské kantýně je servíruje bezkontaktní robotická obsluha

12. 2. 2022

1 min

Obrázek epizody Quest: Propouštění v herním průmyslu je trend i honba za růstem, říká herní designérka Eva Grillová

25.

Quest: Propouštění v herním průmyslu je trend i honba za růstem, říká herní designérka Eva Grillová

1. 3. 2024

52 min