Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Vlašské ořechy: Co z nich můžeme mít na podzim na talíři

1.

Na vidličce Romana Pauluse: Vlašské ořechy: Co z nich můžeme mít na podzim na talíři

16. 11. 2021

4 min

Obrázek epizody SHARE_talks 130: Herný Steam oslavuje 20 rokov a nové šumy okolo novej konzoly od Nintenda

2.

SHARE_talks 130: Herný Steam oslavuje 20 rokov a nové šumy okolo novej konzoly od Nintenda

15. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Jak Francie pečuje o své fotografické dědictví? Zájem má i o dílo Josefa Koudelky

3.

Jak Francie pečuje o své fotografické dědictví? Zájem má i o dílo Josefa Koudelky

25. 2. 2020

43 min

Obrázek epizody Hornina, nerost, minerál, kámen 2/3

4.

Hornina, nerost, minerál, kámen 2/3

15. 9. 2023

40 min

Obrázek epizody Je váš příspěvek up to date? O politických kampaních s Robinem Kvapilem

5.

Je váš příspěvek up to date? O politických kampaních s Robinem Kvapilem

16. 11. 2021

30 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: apokalypsa v Hollywoodu, Automatické mlýny, knihy do škol, plánování ve městech

6.

Akcent: Výběr týdne: apokalypsa v Hollywoodu, Automatické mlýny, knihy do škol, plánování ve městech

15. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody AZ News: Exorcismus Jindřicha Chalupeckého architekturou (9)

7.

AZ News: Exorcismus Jindřicha Chalupeckého architekturou (9)

3. 12. 2020

11 min

Obrázek epizody Špína: Pořád jsme ubírali, až nebylo co ubírat. Oswaldovi rokují nad svou novou nahrávkou

8.

Špína: Pořád jsme ubírali, až nebylo co ubírat. Oswaldovi rokují nad svou novou nahrávkou

15. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Hraní jsem měl často zakázané kvůli špatným známkám z chování, vzpomíná Pavel Nový

9.

Hraní jsem měl často zakázané kvůli špatným známkám z chování, vzpomíná Pavel Nový

16. 11. 2021

19 min

Obrázek epizody Mozaika: Mezinárodní festival Divadlo Plzeň uzavře inscenace Dmitrije Krymova Fragment

10.

Mozaika: Mezinárodní festival Divadlo Plzeň uzavře inscenace Dmitrije Krymova Fragment

15. 9. 2023

5 min

Obrázek epizody Climax je makabrózní trip v rytmu Daft Punku

11.

Climax je makabrózní trip v rytmu Daft Punku

7. 11. 2018

19 min

Obrázek epizody Mozaika: Každý člověk je jistým způsobem sběratel. Krištof Kintera a Denisa Václavová vystavují v Prostoře

12.

Mozaika: Každý člověk je jistým způsobem sběratel. Krištof Kintera a Denisa Václavová vystavují v Prostoře

15. 9. 2023

17 min

Obrázek epizody Na hraně umění a designu: O tvůrčím rukopisu a hodnotě estetiky – Karolína Juřicová, Lukáš Uliarczyk

13.

Na hraně umění a designu: O tvůrčím rukopisu a hodnotě estetiky – Karolína Juřicová, Lukáš Uliarczyk

16. 11. 2021

45 min

Obrázek epizody Otto Vašák: Bylo to hodně těžké, ale v Essens se nám podařilo nastavit michelinské standardy

14.

Otto Vašák: Bylo to hodně těžké, ale v Essens se nám podařilo nastavit michelinské standardy

16. 9. 2023

39 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Návykový ořechový koláč Martiny Knorové z křehkého těsta je vláčný díky povidlům

15.

Pochoutkový rok: Návykový ořechový koláč Martiny Knorové z křehkého těsta je vláčný díky povidlům

28. 8. 2022

7 min

Obrázek epizody Mozaika - Muzeum romské kultury: Centrum Romů a Sintů v Praze

16.

Mozaika - Muzeum romské kultury: Centrum Romů a Sintů v Praze

9. 4. 2021

5 min

Obrázek epizody ep. 09: Jestli přežije e tohle...

17.

ep. 09: Jestli přežije e tohle...

28. 8. 2022

1 hod 12 min

Obrázek epizody Ranní úvaha - Adam Borzič: Moře, živé a ohrožené

18.

Ranní úvaha - Adam Borzič: Moře, živé a ohrožené

2. 7. 2020

4 min

Obrázek epizody Johannes Bobrowski - Kraj stínů + Ves

19.

Johannes Bobrowski - Kraj stínů + Ves

9. 4. 2021

3 min

Obrázek epizody Pompiéři, požárníci, hasiči. Výpravná publikace připomíná historii českých hasičů

20.

Pompiéři, požárníci, hasiči. Výpravná publikace připomíná historii českých hasičů

28. 8. 2022

5 min

Obrázek epizody Alena Mornštajnová o svém novém románu: V Listopádu jsem přítomná víc než ve svých předchozích knihách

21.

Alena Mornštajnová o svém novém románu: V Listopádu jsem přítomná víc než ve svých předchozích knihách

9. 4. 2021

35 min

Obrázek epizody Jak mi v tradingu pomohl osobní mentoring  (Miloš Klenovčan).

22.

Jak mi v tradingu pomohl osobní mentoring (Miloš Klenovčan).

28. 8. 2022

31 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Borkovec: Bar Il Ritrovo

23.

Ranní úvaha: Petr Borkovec: Bar Il Ritrovo

29. 8. 2022

6 min

Obrázek epizody Je jako výstřel z pušky! Ukrajinská raperka Alyona Alyona zahrála v Brně a v Praze

24.

Je jako výstřel z pušky! Ukrajinská raperka Alyona Alyona zahrála v Brně a v Praze

4. 10. 2019

6 min

Obrázek epizody Měsíc autorského čtení - úvod

25.

Měsíc autorského čtení - úvod

2. 7. 2020

1 min