Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Michal Šnobr: Proč si stát nevzal na dividendách ČEZ víc, mi hlava nebere. Lidem by to pomohlo

1.

Dvacet minut Radiožurnálu: Michal Šnobr: Proč si stát nevzal na dividendách ČEZ víc, mi hlava nebere. Lidem by to pomohlo

29. 6. 2022

24 min

Obrázek epizody Budou u nás americké jaderné zbraně?? A je 20.000€ za odmítnutého migranta obchod s lidmi??

2.

Budou u nás americké jaderné zbraně?? A je 20.000€ za odmítnutého migranta obchod s lidmi??

30. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody ŠPORT: Peter Sagan sa chystá na svoju poslednú Tour de France. Čo môžeme od neho očakávať?

3.

ŠPORT: Peter Sagan sa chystá na svoju poslednú Tour de France. Čo môžeme od neho očakávať?

30. 6. 2023

16 min

Obrázek epizody Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: Letní procházka po energetických burzách. Lipsko a Amsterodam

4.

Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: Letní procházka po energetických burzách. Lipsko a Amsterodam

29. 6. 2022

1 hod 29 min

Obrázek epizody Šéfredaktor Respektu Tabery: Fico je ako vo vojne gangov, nie v politike

5.

Šéfredaktor Respektu Tabery: Fico je ako vo vojne gangov, nie v politike

1. 7. 2023

38 min

Obrázek epizody Urza v KryptoVláďově livestreamu na UTXO.23

6.

Urza v KryptoVláďově livestreamu na UTXO.23

1. 7. 2023

28 min

Obrázek epizody Odmítání nepohodlných zjištění historiků o Lidicích je motivované politicky, tvrdí publicista Navara

7.

Odmítání nepohodlných zjištění historiků o Lidicích je motivované politicky, tvrdí publicista Navara

29. 1. 2020

25 min

Obrázek epizody Svět ve 20 minutách: Nedělní výběr ze zahraničního tisku

8.

Svět ve 20 minutách: Nedělní výběr ze zahraničního tisku

13. 12. 2020

22 min

Obrázek epizody Kapitola 7, Co jsme udělali pro lidi

9.

Kapitola 7, Co jsme udělali pro lidi

29. 7. 2021

1 hod 5 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Summit NATO. Deportace podezřelých z terorismu. Sabotáž na prezidenta

10.

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Summit NATO. Deportace podezřelých z terorismu. Sabotáž na prezidenta

29. 6. 2022

19 min

Obrázek epizody Žbirka na hrade: Prečo sa Meky nepresadil na Západe tak ako Gott? (Múzeum)

11.

Žbirka na hrade: Prečo sa Meky nepresadil na Západe tak ako Gott? (Múzeum)

1. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Debata proti Romanu Jochovi (MANŽELSTVÍ PRO VŠECHNY)

12.

Debata proti Romanu Jochovi (MANŽELSTVÍ PRO VŠECHNY)

1. 7. 2023

37 min

Obrázek epizody Nacher (ANO): Přemýšlím, jestli mi politika stojí za to. Lidé mě dřív měli rádi. / 29. 6. 2022

13.

Nacher (ANO): Přemýšlím, jestli mi politika stojí za to. Lidé mě dřív měli rádi. / 29. 6. 2022

29. 6. 2022

28 min

Obrázek epizody Děkan Ševčík a akademické svobody. Máme mnoho filosofických fakult. Rektorka VŠFS B. Šenkýřová

14.

Děkan Ševčík a akademické svobody. Máme mnoho filosofických fakult. Rektorka VŠFS B. Šenkýřová

1. 7. 2023

20 min

Obrázek epizody K. Konečná: hlupáci ve vládě, na své funkce nemají. Střílí se do vlastní nohy. Korupce na Ukrajině.

15.

K. Konečná: hlupáci ve vládě, na své funkce nemají. Střílí se do vlastní nohy. Korupce na Ukrajině.

1. 7. 2023

32 min

Obrázek epizody Kapitola 6, Ve vládě

16.

Kapitola 6, Ve vládě

29. 7. 2021

7 min

Obrázek epizody Neřízená střela # 34 - Karel Diviš | Proč by měl být prezidentem?

17.

Neřízená střela # 34 - Karel Diviš | Proč by měl být prezidentem?

29. 6. 2022

1 hod 1 min

Obrázek epizody RDH 067 Rostislav Lussier 2.část - Tajné služby mají klíčový vliv

18.

RDH 067 Rostislav Lussier 2.část - Tajné služby mají klíčový vliv

1. 7. 2023

34 min

Obrázek epizody Ľudia sú v kyberpriestore menej ostražití ako v reálnom svete. Prichádzajú tak o peniaze alebo dáta (Disinfo Report))

19.

Ľudia sú v kyberpriestore menej ostražití ako v reálnom svete. Prichádzajú tak o peniaze alebo dáta (Disinfo Report))

1. 7. 2023

32 min

Obrázek epizody 23. Question Time: Roe v. Wade, military MPs, and Ismail Kadare

20.

23. Question Time: Roe v. Wade, military MPs, and Ismail Kadare

30. 6. 2022

28 min

Obrázek epizody Výborný: Odborníkem na zemědělství nikdy nebudu

21.

Výborný: Odborníkem na zemědělství nikdy nebudu

1. 7. 2023

44 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Francie se bouří. Milostivé léto. Harantův cestopis

22.

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Francie se bouří. Milostivé léto. Harantův cestopis

1. 7. 2023

19 min

Obrázek epizody Poslechněte si nedělní komentáře s Janem Fingerlandem

23.

Poslechněte si nedělní komentáře s Janem Fingerlandem

13. 12. 2020

25 min

Obrázek epizody Kapitola 5, Mé ženy a já

24.

Kapitola 5, Mé ženy a já

29. 7. 2021

51 min

Obrázek epizody Poradkyňa prezidentky Gyarfášová: Je jasné, že takto to ďalej ísť nemôže

25.

Poradkyňa prezidentky Gyarfášová: Je jasné, že takto to ďalej ísť nemôže

30. 6. 2022

47 min