Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Názory a argumenty: Týden očima Petra Schwarze: Lidé dobré vůle a ti druzí

1.

Názory a argumenty: Týden očima Petra Schwarze: Lidé dobré vůle a ti druzí

24. 12. 2022

4 min

Obrázek epizody Zavřete se doma. Hrozí tu New York i Bergamo, říká virolog

2.

Zavřete se doma. Hrozí tu New York i Bergamo, říká virolog

24. 2. 2021

23 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Iva Pekárková: Pokoj lidem dobré vůle (i jiným)

3.

Názory a argumenty: Iva Pekárková: Pokoj lidem dobré vůle (i jiným)

24. 12. 2022

5 min

Obrázek epizody Petr Rokůsek I Vzduch je stále ještě zadarmo. Otázka je, na jak dlouho. I JCHČ

4.

Petr Rokůsek I Vzduch je stále ještě zadarmo. Otázka je, na jak dlouho. I JCHČ

25. 1. 2022

1 hod 16 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Karel Hvížďala: Ohnutý čas mezi Chanukou a Vánocemi

5.

Názory a argumenty: Karel Hvížďala: Ohnutý čas mezi Chanukou a Vánocemi

24. 12. 2022

4 min

Obrázek epizody Hosté Dne na Moravě: Zdeněk Hověžák a Dalibor Olšák

6.

Hosté Dne na Moravě: Zdeněk Hověžák a Dalibor Olšák

16. 10. 2019

12 min

Obrázek epizody Gabriela a Urza s láskou ke svobodě a učení (se) v Pardubicích (ruchy v pozadí)

7.

Gabriela a Urza s láskou ke svobodě a učení (se) v Pardubicích (ruchy v pozadí)

25. 12. 2022

1 hod 48 min

Obrázek epizody Pavel Batel I Ve 14ti jsem knockoutoval mého otčíma, pak jsem se stal bodyguardem hvězd.

8.

Pavel Batel I Ve 14ti jsem knockoutoval mého otčíma, pak jsem se stal bodyguardem hvězd.

25. 1. 2022

1 hod 34 min

Obrázek epizody Svět ve 20 minutách: Japonsko mění bezpečnostní strategii. Reinterpretace doktríny umožní Tokiu útočit

9.

Svět ve 20 minutách: Japonsko mění bezpečnostní strategii. Reinterpretace doktríny umožní Tokiu útočit

25. 12. 2022

22 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Omar Šerý, neurobiolog a biochemik

10.

Host Dne na Moravě: Omar Šerý, neurobiolog a biochemik

24. 2. 2021

18 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Karel Hvížďala: Jak si vybrat prezidenta

11.

Názory a argumenty: Karel Hvížďala: Jak si vybrat prezidenta

25. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Interview Plus: Od Johnsona se odvrací straníci i média. Ze skandálů se už nemůže vyvléknout, míní sociolog Štětka

12.

Interview Plus: Od Johnsona se odvrací straníci i média. Ze skandálů se už nemůže vyvléknout, míní sociolog Štětka

25. 1. 2022

26 min

Obrázek epizody Poslankyňa OĽaNO Andrejuvová: Aj ja by som zakázala dúhové vlajky

13.

Poslankyňa OĽaNO Andrejuvová: Aj ja by som zakázala dúhové vlajky

14. 6. 2022

32 min

Obrázek epizody Český konzervatismus v praxi

14.

Český konzervatismus v praxi

3. 12. 2020

22 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: O Bitcoinu s Radovanem Vávrou

15.

Studio Svobodného přístavu: O Bitcoinu s Radovanem Vávrou

11. 7. 2021

1 hod 55 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Lukáš Jelínek: Fialovy toulavé boty a domácí dluh

16.

Názory a argumenty: Lukáš Jelínek: Fialovy toulavé boty a domácí dluh

14. 6. 2022

3 min

Obrázek epizody "Tenhle KLUK se mi FAKT LÍBÍ..." @CzechCloud reaguje na můj LIVE STREAM #tvartwitche

17.

"Tenhle KLUK se mi FAKT LÍBÍ..." @CzechCloud reaguje na můj LIVE STREAM #tvartwitche

14. 6. 2022

7 min

Obrázek epizody #89 – Slávik sa rozspieval Imrecze Fero, jak nad Rímom horiacim šialený Nero –  čo divnô veľmo – že Pellemu nepáči sa hinten fták - no dobre Petrík, nahaj tak!

18.

#89 – Slávik sa rozspieval Imrecze Fero, jak nad Rímom horiacim šialený Nero – čo divnô veľmo – že Pellemu nepáči sa hinten fták - no dobre Petrík, nahaj tak!

11. 7. 2021

1 hod 41 min

Obrázek epizody Boj o Hrad? Podpora Zemana může být varování, Češi chtějí někoho „jiného“

19.

Boj o Hrad? Podpora Zemana může být varování, Češi chtějí někoho „jiného“

14. 6. 2022

22 min

Obrázek epizody Pro a proti: Výsledky červnových parlamentních voleb před 30 lety, kdy v Česku vyhrála koalice ODS a KDU pod vedením Václava Klause a na Slovensku Hnutí za demokratické Slovensko Vladimíra Mečiara, otevřely cestu k rozpadu Československa

20.

Pro a proti: Výsledky červnových parlamentních voleb před 30 lety, kdy v Česku vyhrála koalice ODS a KDU pod vedením Václava Klause a na Slovensku Hnutí za demokratické Slovensko Vladimíra Mečiara, otevřely cestu k rozpadu Československa

14. 6. 2022

23 min

Obrázek epizody Urza ve Svobodomu, říjen 2018

21.

Urza ve Svobodomu, říjen 2018

19. 10. 2018

1 hod 9 min

Obrázek epizody Jak se žije lidem s Downovým syndromem

22.

Jak se žije lidem s Downovým syndromem

22. 3. 2019

16 min

Obrázek epizody Kto zrejme vyhrá, kto prekvapil a čo stačí Saganovi vo zvyšku Tour?

23.

Kto zrejme vyhrá, kto prekvapil a čo stačí Saganovi vo zvyšku Tour?

15. 7. 2019

32 min

Obrázek epizody V pátrání po vrazích Kuciaka pomohl Facebook i operátoři. Poslechněte si, po jakých stopách šli policisté

24.

V pátrání po vrazích Kuciaka pomohl Facebook i operátoři. Poslechněte si, po jakých stopách šli policisté

20. 1. 2020

24 min

Obrázek epizody Jsou dnešní muži nedospělé děti?

25.

Jsou dnešní muži nedospělé děti?

3. 12. 2020

6 min