Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Svatba z pohledu muže.

1.

Svatba z pohledu muže.

13. 5. 2022

1 hod 31 min

Obrázek epizody Tip Never Sol: Hudba kapely Zen Mother čte moje myšlenky a emoce

2.

Tip Never Sol: Hudba kapely Zen Mother čte moje myšlenky a emoce

11. 7. 2019

2 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Hlasujte v anketě Podcast roku pro Zálety Aleny Zárybnické

3.

Zálety Aleny Zárybnické: Hlasujte v anketě Podcast roku pro Zálety Aleny Zárybnické

14. 5. 2022

17 sec

Obrázek epizody Casablanca: Antarktida jako ze sna a plná příběhů. Výtvarník David Böhm vypráví o své cestě a knize

4.

Casablanca: Antarktida jako ze sna a plná příběhů. Výtvarník David Böhm vypráví o své cestě a knize

4. 1. 2021

35 min

Obrázek epizody #Na Lodi | Šárka Dumišincová: "V rámci Oktoberfestu jsme měli na lodi šlágr večer, kdy jsem se musela obléct do dirndlu."

5.

#Na Lodi | Šárka Dumišincová: "V rámci Oktoberfestu jsme měli na lodi šlágr večer, kdy jsem se musela obléct do dirndlu."

15. 5. 2022

1 hod

Obrázek epizody Steinbeck a Big Sur

6.

Steinbeck a Big Sur

17. 2. 2020

6 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Rybí divočina je k pohledání. Najdete ji ale třeba v Hurghadě, kde se usazuje také stále víc Čechů

7.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Rybí divočina je k pohledání. Najdete ji ale třeba v Hurghadě, kde se usazuje také stále víc Čechů

15. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Jiřího z Poděbrad

8.

Jiřího z Poděbrad

4. 1. 2021

24 min

Obrázek epizody V Ředickém řízku maso nehledejte

9.

V Ředickém řízku maso nehledejte

15. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Na zámek v Cholticích můžete vyrazit na kole nebo s piknikovým košem

10.

Na zámek v Cholticích můžete vyrazit na kole nebo s piknikovým košem

11. 5. 2018

23 min

Obrázek epizody Marek Holeček: Já patřím do pekla!

11.

Marek Holeček: Já patřím do pekla!

16. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Tip Karolíny Vránkové: Vyrazte na výlet za sochami pod Milešovku, ideálně v mlze

12.

Tip Karolíny Vránkové: Vyrazte na výlet za sochami pod Milešovku, ideálně v mlze

5. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody Dálková světla a nečekané konce asfaltu, aneb Jak se jezdí v Bosně

13.

Dálková světla a nečekané konce asfaltu, aneb Jak se jezdí v Bosně

16. 5. 2022

16 min

Obrázek epizody Kafe Na CESTĚ 4# - Jiří Kovář: "URČITĚ SPÍM RADĚJI V HAMACE NEŽ NA KARIMATCE. UVIDÍME, JESTLI MĚ ČAS PŘIBÝVAJÍCÍCH LET VRÁTÍ ZNOVU NA ZEM."

14.

Kafe Na CESTĚ 4# - Jiří Kovář: "URČITĚ SPÍM RADĚJI V HAMACE NEŽ NA KARIMATCE. UVIDÍME, JESTLI MĚ ČAS PŘIBÝVAJÍCÍCH LET VRÁTÍ ZNOVU NA ZEM."

16. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Tip Bohdana Bláhovce: Pusťte si seriál Nový papež od italského režiséra Paola Sorrentina

15.

Tip Bohdana Bláhovce: Pusťte si seriál Nový papež od italského režiséra Paola Sorrentina

18. 2. 2020

1 min

Obrázek epizody Bude rok 2021 animační?

16.

Bude rok 2021 animační?

6. 1. 2021

15 min

Obrázek epizody Casablanca: Na Patagonii je nejkrásnější pohled ze hřbetu koně. Slovenští cestovatelé milují nekonvenční výzvy

17.

Casablanca: Na Patagonii je nejkrásnější pohled ze hřbetu koně. Slovenští cestovatelé milují nekonvenční výzvy

16. 5. 2022

44 min

Obrázek epizody Na Patagonii je nejkrásnější pohled ze hřbetu koně. Slovenští cestovatelé milují nekonvenční výzvy

18.

Na Patagonii je nejkrásnější pohled ze hřbetu koně. Slovenští cestovatelé milují nekonvenční výzvy

16. 5. 2022

44 min

Obrázek epizody Taste of Prague Czech Podcast, Ep 28 - Tomáš z Mr Hot Dog a Big Smokers

19.

Taste of Prague Czech Podcast, Ep 28 - Tomáš z Mr Hot Dog a Big Smokers

7. 1. 2021

36 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Popularita toreadorů ve Španělsku se vyrovná té rockových hvězd. Fanoušci touží po společné fotce

20.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Popularita toreadorů ve Španělsku se vyrovná té rockových hvězd. Fanoušci touží po společné fotce

16. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Golden Gate: most mezi dvěma světy

21.

Golden Gate: most mezi dvěma světy

18. 2. 2020

3 min

Obrázek epizody Kymácení americké demokracie

22.

Kymácení americké demokracie

7. 1. 2021

8 min

Obrázek epizody Popularita toreadorů ve Španělsku se vyrovná té rockových hvězd. Fanoušci touží po společné fotce

23.

Popularita toreadorů ve Španělsku se vyrovná té rockových hvězd. Fanoušci touží po společné fotce

16. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody 3 měsíce cestování v roce 2020

24.

3 měsíce cestování v roce 2020

7. 1. 2021

40 min

Obrázek epizody Milada Řeháková: O nártounech a projektu Tarsius, velemyších, cestování s dětmi i ochraně přírody

25.

Milada Řeháková: O nártounech a projektu Tarsius, velemyších, cestování s dětmi i ochraně přírody

18. 2. 2020

1 hod 15 min