Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Osudové penalty nebo emoce před klíčovými zápasy. V Desítce Pavla Horvátha bavili Panenka i Šmicer

Desítka Pavla Horvátha: Osudové penalty nebo emoce před klíčovými zápasy. V Desítce Pavla Horvátha bavili Panenka i Šmicer

31. 3. 2026

1 hod 26 min

Obrázek epizody Osudové penalty nebo emoce před klíčovými zápasy. V Desítce Pavla Horvátha bavili Panenka i Šmicer

Osudové penalty nebo emoce před klíčovými zápasy. V Desítce Pavla Horvátha bavili Panenka i Šmicer

31. 3. 2026

1 hod 26 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Osudové penalty nebo emoce před klíčovými zápasy. V Desítce Pavla Horvátha bavili Panenka i Šmicer

Desítka Pavla Horvátha: Osudové penalty nebo emoce před klíčovými zápasy. V Desítce Pavla Horvátha bavili Panenka i Šmicer

31. 3. 2026

1 hod 26 min

31. 3. 2026

1 hod 26 min

31. 3. 2026

1 hod 26 min

Obrázek epizody V Žiline stále narážal na rôzne bariéry. Calzona? Je to vec kompetentných

V Žiline stále narážal na rôzne bariéry. Calzona? Je to vec kompetentných

31. 3. 2026

53 min

Obrázek epizody PočúvAI: Experti vysvetľujú, čo budú robiť ľudia, ktorých AI nahradí

PočúvAI: Experti vysvetľujú, čo budú robiť ľudia, ktorých AI nahradí

31. 3. 2026

30 min

Obrázek epizody iZUNcast #46 - ,,Machu Picchu bylo úplně stejně vybledle zelený, jako na tapetě mýho počítače," aneb křížem krážem západní polokoulí s Markem Malinou

iZUNcast #46 - ,,Machu Picchu bylo úplně stejně vybledle zelený, jako na tapetě mýho počítače," aneb křížem krážem západní polokoulí s Markem Malinou

31. 3. 2026

32 min

Obrázek epizody Machunka: Sme na gréckej ceste. Hrozí zníženie dôchodkov, zrušenie platových automatov a prepúšťanie

Machunka: Sme na gréckej ceste. Hrozí zníženie dôchodkov, zrušenie platových automatov a prepúšťanie

31. 3. 2026

42 min

Obrázek epizody David Altman | Individuální trénink: kdy začít a kdy zpomalit

David Altman | Individuální trénink: kdy začít a kdy zpomalit

31. 3. 2026

48 min

Obrázek epizody Sázky, body, podvody. Od Horníka či Berbra k aféře, která může pokřivit ligu

Sázky, body, podvody. Od Horníka či Berbra k aféře, která může pokřivit ligu

31. 3. 2026

1 hod 6 min

Obrázek epizody Pohádka O tom jak Tom k děravým kalhotám přišel

Pohádka O tom jak Tom k děravým kalhotám přišel

31. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Nikdy není pozdě na šťastné dětství

Nikdy není pozdě na šťastné dětství

31. 3. 2026

15 min

Obrázek epizody Africké noci, knížka Hany Hindrákové: Nechtěla jsem, aby byly zapomenuty silné příběhy lidí z Keni

Africké noci, knížka Hany Hindrákové: Nechtěla jsem, aby byly zapomenuty silné příběhy lidí z Keni

31. 3. 2026

10 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Africké noci, knížka Hany Hindrákové: Nechtěla jsem, aby byly zapomenuty silné příběhy lidí z Keni

Host ve studiu: Africké noci, knížka Hany Hindrákové: Nechtěla jsem, aby byly zapomenuty silné příběhy lidí z Keni

31. 3. 2026

10 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Africké noci, knížka Hany Hindrákové: Nechtěla jsem, aby byly zapomenuty silné příběhy lidí z Keni

Host ve studiu: Africké noci, knížka Hany Hindrákové: Nechtěla jsem, aby byly zapomenuty silné příběhy lidí z Keni

31. 3. 2026

10 min

Obrázek epizody Josef Kraus - O útoku na Írán, cílech USA a riziku 3. světové války #49

Josef Kraus - O útoku na Írán, cílech USA a riziku 3. světové války #49

31. 3. 2026

1 hod 15 min

Obrázek epizody #122 - Úterý - 31.3.2026 - Hosté Ewa Farna a Mirai: Nová společná píseň a Jukebox

#122 - Úterý - 31.3.2026 - Hosté Ewa Farna a Mirai: Nová společná píseň a Jukebox

31. 3. 2026

1 hod 47 min

Obrázek epizody Rvačka o Afriku: Jak Evropa překreslila svět

Rvačka o Afriku: Jak Evropa překreslila svět

31. 3. 2026

41 min

Obrázek epizody Vychovávat cizí děti? Nevnímám to tak, jsem pro ně maminka, říká pěstounka

Vychovávat cizí děti? Nevnímám to tak, jsem pro ně maminka, říká pěstounka

31. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Týdenní přehled: Přicházející data za březen zkonfrontují očekávání trhu s realitou v ekonomice

Týdenní přehled: Přicházející data za březen zkonfrontují očekávání trhu s realitou v ekonomice

31. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Dalším hostem pořadu Hudba v miléniu je ředitel Prague Philharmonia Pavel Trojan

Dalším hostem pořadu Hudba v miléniu je ředitel Prague Philharmonia Pavel Trojan

31. 3. 2026

34 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Obnovená jednání české a slovenské vlády. Odchod Syřanů z Německa. Ceny benzinu. Nízká porodnost

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Obnovená jednání české a slovenské vlády. Odchod Syřanů z Německa. Ceny benzinu. Nízká porodnost

31. 3. 2026

20 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Obnovená jednání české a slovenské vlády. Odchod Syřanů z Německa. Ceny benzinu. Nízká porodnost

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Obnovená jednání české a slovenské vlády. Odchod Syřanů z Německa. Ceny benzinu. Nízká porodnost

31. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Obnovená jednání české a slovenské vlády. Odchod Syřanů z Německa. Ceny benzinu. Nízká porodnost

Obnovená jednání české a slovenské vlády. Odchod Syřanů z Německa. Ceny benzinu. Nízká porodnost

31. 3. 2026

20 min