Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Lež jako "přijatelná novinářská zkratka". Člověk blízký SPD rozjel konspiraci okolo chvilkařů

Lež jako "přijatelná novinářská zkratka". Člověk blízký SPD rozjel konspiraci okolo chvilkařů

27. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Lež jako „přijatelná novinářská zkratka“. Člověk blízký SPD rozjel konspirace okolo chvilkařů

Lež jako „přijatelná novinářská zkratka“. Člověk blízký SPD rozjel konspirace okolo chvilkařů

27. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody TŘI VĚCI VAŠKA MATĚJOVSKÉHO

TŘI VĚCI VAŠKA MATĚJOVSKÉHO

27. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Role České televize a Českého rozhlasu

Role České televize a Českého rozhlasu

27. 3. 2026

1 hod 18 min

Obrázek epizody 1946 a Neugablonz

1946 a Neugablonz

27. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Urážky ve studiu při diskuzi o drahé ropě: Jste negramotný, útočil Rajchl na Jakoba

Urážky ve studiu při diskuzi o drahé ropě: Jste negramotný, útočil Rajchl na Jakoba

27. 3. 2026

53 min

Obrázek epizody Kanto: “Pochopila jsem svůj stav po přečtení článku o vyhoření. Cítila jsem se v pasti.”

Kanto: “Pochopila jsem svůj stav po přečtení článku o vyhoření. Cítila jsem se v pasti.”

27. 3. 2026

8 min

Obrázek epizody U NÁS - Jan Jirků

U NÁS - Jan Jirků

27. 3. 2026

41 min

Obrázek epizody TENHLE SIGNÁL NIKDY NESELHAL – RETAIL V PASTI (CO NAKUPUJI?)

TENHLE SIGNÁL NIKDY NESELHAL – RETAIL V PASTI (CO NAKUPUJI?)

27. 3. 2026

43 min

Obrázek epizody 3D tisk, dílna nebo VR. Městská knihovna je mnohem víc než jen sklad knih, přibližuje Míla Linc

3D tisk, dílna nebo VR. Městská knihovna je mnohem víc než jen sklad knih, přibližuje Míla Linc

27. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Příběhy z Vysočiny: 93 dní v sedle bez zkušeností: Jan Kohoutek projel Evropu a vybral peníze na paliativní péči

Příběhy z Vysočiny: 93 dní v sedle bez zkušeností: Jan Kohoutek projel Evropu a vybral peníze na paliativní péči

27. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody 93 dní v sedle bez zkušeností: Jan Kohoutek projel Evropu a vybral peníze na paliativní péči

93 dní v sedle bez zkušeností: Jan Kohoutek projel Evropu a vybral peníze na paliativní péči

27. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: 3D tisk, dílna nebo VR. Městská knihovna je mnohem víc než jen sklad knih, přibližuje Míla Linc

Pražákům je hej: 3D tisk, dílna nebo VR. Městská knihovna je mnohem víc než jen sklad knih, přibližuje Míla Linc

27. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Homoláč: Základem vždy bude trénink. Běžci občas jedou až moc přehnaně podle hodinek jako roboti

Kilometry Jiřího Ježka: Homoláč: Základem vždy bude trénink. Běžci občas jedou až moc přehnaně podle hodinek jako roboti

27. 3. 2026

49 min

Obrázek epizody Homoláč: Základem vždy bude trénink. Běžci občas jedou až moc přehnaně podle hodinek jako roboti

Homoláč: Základem vždy bude trénink. Běžci občas jedou až moc přehnaně podle hodinek jako roboti

27. 3. 2026

49 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Homoláč: Základem vždy bude trénink. Běžci občas jedou až moc přehnaně podle hodinek jako roboti

Kilometry Jiřího Ježka: Homoláč: Základem vždy bude trénink. Běžci občas jedou až moc přehnaně podle hodinek jako roboti

27. 3. 2026

49 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: 3D tisk, dílna nebo VR. Městská knihovna je mnohem víc než jen sklad knih, přibližuje Míla Linc

Pražákům je hej: 3D tisk, dílna nebo VR. Městská knihovna je mnohem víc než jen sklad knih, přibližuje Míla Linc

27. 3. 2026

23 min

27. 3. 2026

49 min

Obrázek epizody Zvěřinec: Zvěřinec s MVDr. Františkem Špručkem

Zvěřinec: Zvěřinec s MVDr. Františkem Špručkem

27. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody Zvěřinec s MVDr. Františkem Špručkem

Zvěřinec s MVDr. Františkem Špručkem

27. 3. 2026

29 min

27. 3. 2026

29 min

27. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody Riešenie problémov na javisku pomáha v skutočnom živote - Erik Forgáč z Dúhadla

Riešenie problémov na javisku pomáha v skutočnom živote - Erik Forgáč z Dúhadla

27. 3. 2026

2 hod 12 min

Obrázek epizody Vizitka: Herec Vojtěch Franců: Protiúkoly mě baví. Můžu hrát třeba macha, což si v životě neužiju

Vizitka: Herec Vojtěch Franců: Protiúkoly mě baví. Můžu hrát třeba macha, což si v životě neužiju

27. 3. 2026

42 min

Obrázek epizody Herec Vojtěch Franců: Protiúkoly mě baví. Můžu hrát třeba macha, což si v životě neužiju

Herec Vojtěch Franců: Protiúkoly mě baví. Můžu hrát třeba macha, což si v životě neužiju

27. 3. 2026

42 min