Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Cez týždeň začali platiť nové predpisy o starých autách. Každé rozobraté auto je krok k odolnejšej Európe, zaznieva z EÚ

Cez týždeň začali platiť nové predpisy o starých autách. Každé rozobraté auto je krok k odolnejšej Európe, zaznieva z EÚ

15. 8. 2026

14 min

Obrázek epizody Aleš Svoboda v podcastu Na jedné vlně: Ve stíhačce není prostor pro strach. Do vesmíru si vezmu nášivku Vladimíra Remka 

Aleš Svoboda v podcastu Na jedné vlně: Ve stíhačce není prostor pro strach. Do vesmíru si vezmu nášivku Vladimíra Remka 

15. 8. 2026

41 min

Obrázek epizody Org. Story #32: Libor Macháček (Crowdwork není levné urážení: O empatii na pódiích a vyprodaných sálech)

Org. Story #32: Libor Macháček (Crowdwork není levné urážení: O empatii na pódiích a vyprodaných sálech)

15. 8. 2026

55 min

Obrázek epizody #34 Fenomén dvojčat: Geny, telepatie a 4 podivuhodné příběhy

#34 Fenomén dvojčat: Geny, telepatie a 4 podivuhodné příběhy

15. 8. 2026

1 hod 22 min

Obrázek epizody S Hradečáky do lázní, „Mléčný bar“ medojeda a Letní líčení pohledem vizážistky. NEJ reportáže týdne

S Hradečáky do lázní, „Mléčný bar“ medojeda a Letní líčení pohledem vizážistky. NEJ reportáže týdne

15. 8. 2026

2 min

Obrázek epizody NEJ hradecké články týdne: S Hradečáky do lázní, „Mléčný bar“ medojeda a Letní líčení pohledem vizážistky. NEJ reportáže týdne

NEJ hradecké články týdne: S Hradečáky do lázní, „Mléčný bar“ medojeda a Letní líčení pohledem vizážistky. NEJ reportáže týdne

15. 8. 2026

2 min

Obrázek epizody Miloš: Bil jsem se za svého trans syna // příběhy rodičů

Miloš: Bil jsem se za svého trans syna // příběhy rodičů

15. 8. 2026

1 hod 3 min

Obrázek epizody Doplňujeme punkové vitamíny. Špína předčasně sklízí zahraniční novinky

Doplňujeme punkové vitamíny. Špína předčasně sklízí zahraniční novinky

15. 8. 2026

59 min

Obrázek epizody Špína: Doplňujeme punkové vitamíny. Špína předčasně sklízí zahraniční novinky

Špína: Doplňujeme punkové vitamíny. Špína předčasně sklízí zahraniční novinky

15. 8. 2026

59 min

Obrázek epizody Špína: Doplňujeme punkové vitamíny. Špína předčasně sklízí zahraniční novinky

15. 8. 2026

59 min

15. 8. 2026

59 min

Obrázek epizody Výjimeční skokani! O dvě nová mláďata servalů se ve dvorském safari parku stará Kateřina Bílková

Výjimeční skokani! O dvě nová mláďata servalů se ve dvorském safari parku stará Kateřina Bílková

15. 8. 2026

2 min

Obrázek epizody Safari: Výjimeční skokani! O dvě nová mláďata servalů se ve dvorském safari parku stará Kateřina Bílková

Safari: Výjimeční skokani! O dvě nová mláďata servalů se ve dvorském safari parku stará Kateřina Bílková

15. 8. 2026

2 min

Obrázek epizody TÉMA eRADIA: Dobré návyky 2. část

TÉMA eRADIA: Dobré návyky 2. část

15. 8. 2026

14 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Co hledá v Krkonoších auto s kamerou? A jakou péči dopřávají vědci betonu?

Magazín Experiment: Co hledá v Krkonoších auto s kamerou? A jakou péči dopřávají vědci betonu?

15. 8. 2026

21 min

Obrázek epizody Co hledá v Krkonoších auto s kamerou? A jakou péči dopřávají vědci betonu?

Co hledá v Krkonoších auto s kamerou? A jakou péči dopřávají vědci betonu?

15. 8. 2026

21 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Co hledá v Krkonoších auto s kamerou? A jakou péči dopřávají vědci betonu?

Magazín Experiment: Co hledá v Krkonoších auto s kamerou? A jakou péči dopřávají vědci betonu?

15. 8. 2026

21 min

Obrázek epizody Chodil po ulici v županu a hrál blázna. Ve skutečnosti řídil nejmocnější mafiánskou rodinu New Yorku

Chodil po ulici v županu a hrál blázna. Ve skutečnosti řídil nejmocnější mafiánskou rodinu New Yorku

15. 8. 2026

31 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Nejdřív šest kilometrů a pak poklad. Vrchoslavice otevřely naučnou stezku, starají se o ni místní s…

Zprávy ČRo Olomouc: Nejdřív šest kilometrů a pak poklad. Vrchoslavice otevřely naučnou stezku, starají se o ni místní s…

15. 8. 2026

2 min

Obrázek epizody Nejdřív šest kilometrů a pak poklad. Vrchoslavice otevřely naučnou stezku, starají se o ni místní s…

Nejdřív šest kilometrů a pak poklad. Vrchoslavice otevřely naučnou stezku, starají se o ni místní s…

15. 8. 2026

2 min

Obrázek epizody „Pro film jsem byla buď moc krásná, anebo málo,“ směje se herečka Carmen Mayerová

„Pro film jsem byla buď moc krásná, anebo málo,“ směje se herečka Carmen Mayerová

15. 8. 2026

41 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: „Pro film jsem byla buď moc krásná, anebo málo,“ směje se herečka Carmen Mayerová

Stříbrný vítr: „Pro film jsem byla buď moc krásná, anebo málo,“ směje se herečka Carmen Mayerová

15. 8. 2026

41 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: „Pro film jsem byla buď moc krásná, anebo málo,“ směje se herečka Carmen Mayerová

Stříbrný vítr: „Pro film jsem byla buď moc krásná, anebo málo,“ směje se herečka Carmen Mayerová

15. 8. 2026

41 min

15. 8. 2026

41 min

Obrázek epizody Rozkryto #15: Šéf železnic s trezorem plným peněz a lobbista, co spojuje stát

Rozkryto #15: Šéf železnic s trezorem plným peněz a lobbista, co spojuje stát

15. 8. 2026

19 min