Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak budovat odolnost a na čem pracovat v době AI (s Honzou Hanušem)

Budoucnost nepráce

Jak budovat odolnost a na čem pracovat v době AI (s Honzou Hanušem)

12. 11. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody Dvojí morálka Jindřicha Rajchla. Politik, který klame voliče

Čteme vám Seznam Zprávy

Dvojí morálka Jindřicha Rajchla. Politik, který klame voliče

12. 11. 2025

5 min

Obrázek epizody #21 🎙️AŤ TO BĚHÁ: David o Garda Pulmaratonu, Patrik o přípravě v Keni & Otázky a Odpovědi

Ať to běhá

#21 🎙️AŤ TO BĚHÁ: David o Garda Pulmaratonu, Patrik o přípravě v Keni & Otázky a Odpovědi

12. 11. 2025

1 hod 8 min

Obrázek epizody Bažantí prsa ve vinném těstíčku podle Lovcovy kuchyně Václava Soukupa

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

Bažantí prsa ve vinném těstíčku podle Lovcovy kuchyně Václava Soukupa

12. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Bažantí prsa ve vinném těstíčku podle Lovcovy kuchyně Václava Soukupa

Liberec

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Bažantí prsa ve vinném těstíčku podle Lovcovy kuchyně Václava Soukupa

12. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Bažantí prsa ve vinném těstíčku podle Lovcovy kuchyně Václava Soukupa

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Bažantí prsa ve vinném těstíčku podle Lovcovy kuchyně Václava Soukupa

12. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody 2025 11 12 Szerda Balázsék (Teljes adás)

Balázsék

2025 11 12 Szerda Balázsék (Teljes adás)

12. 11. 2025

2 hod 9 min

Obrázek epizody SoftBank prodává Nvidiu... a celý svět panikaří

burzovní svět

SoftBank prodává Nvidiu... a celý svět panikaří

12. 11. 2025

6 min

Obrázek epizody 3 - Kalocsa Niki és Rozsi Gábor, akik évek óta foglalkoznak hipnózissal - Ferit megpróbálják 5 perc alatt hipnózisba vinni

Balázsék

3 - Kalocsa Niki és Rozsi Gábor, akik évek óta foglalkoznak hipnózissal - Ferit megpróbálják 5 perc alatt hipnózisba vinni

12. 11. 2025

35 min

Obrázek epizody 1 - 20251112 6 óra

Balázsék

1 - 20251112 6 óra

12. 11. 2025

27 min

Obrázek epizody 2 - Vendégek videózták le, ahogy a hotel alkalmazottja a szálloda jakuzzijába dobálja a foltosnak mondott ágyneműket

Balázsék

2 - Vendégek videózták le, ahogy a hotel alkalmazottja a szálloda jakuzzijába dobálja a foltosnak mondott ágyneműket

12. 11. 2025

34 min

Obrázek epizody 4 - Végbelébe rejtette az anyjától ölelés közben kapott mobilt egy borsodi rab

Balázsék

4 - Végbelébe rejtette az anyjától ölelés közben kapott mobilt egy borsodi rab

12. 11. 2025

32 min

Obrázek epizody Hluboké dojetí a vzápětí stesk po minulém životě. Je normální cítit se jako na horské dráze

Houpačky

Hluboké dojetí a vzápětí stesk po minulém životě. Je normální cítit se jako na horské dráze

12. 11. 2025

31 min

Obrázek epizody Houpačky: Hluboké dojetí a vzápětí stesk po minulém životě. Je normální cítit se jako na horské dráze

Radio Wave

Houpačky: Hluboké dojetí a vzápětí stesk po minulém životě. Je normální cítit se jako na horské dráze

12. 11. 2025

31 min

Obrázek epizody Houpačky: Hluboké dojetí a vzápětí stesk po minulém životě. Je normální cítit se jako na horské dráze

Český rozhlas - Životní styl

Houpačky: Hluboké dojetí a vzápětí stesk po minulém životě. Je normální cítit se jako na horské dráze

12. 11. 2025

31 min

Český rozhlas - Rozhovory

12. 11. 2025

31 min

Obrázek epizody Žně u konce? Zbrojař Strnad potřebuje u Babiše otočku, jednou už byl úspěšný

Čteme vám Seznam Zprávy

Žně u konce? Zbrojař Strnad potřebuje u Babiše otočku, jednou už byl úspěšný

12. 11. 2025

9 min

Obrázek epizody #20 Lék mi pomáhá, ale studie končí – co teď? Průvodce pro pacienty

TESTOVÁNO na LIDECH

#20 Lék mi pomáhá, ale studie končí – co teď? Průvodce pro pacienty

12. 11. 2025

18 min

Obrázek epizody Nacistická propaganda v ČSR

Historie mezi řádky

Nacistická propaganda v ČSR

12. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody „Zakryl jsem si obličej, což mi zachránilo oči.“ Generála Líbala mohl ze služby vyřadit vadný granát

Seriál Radiožurnálu

„Zakryl jsem si obličej, což mi zachránilo oči.“ Generála Líbala mohl ze služby vyřadit vadný granát

12. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: „Zakryl jsem si obličej, což mi zachránilo oči.“ Generála Líbala mohl ze služby vyřadit vadný granát

Radiožurnál

Seriál Radiožurnálu: „Zakryl jsem si obličej, což mi zachránilo oči.“ Generála Líbala mohl ze služby vyřadit vadný granát

12. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody MotoGP Pokec 2025 - 21. Portimao

MotoGP Pokec

MotoGP Pokec 2025 - 21. Portimao

12. 11. 2025

52 min

Obrázek epizody Bod zlomu #13 | Robert Kotzian | Masová migrace proměňuje Evropu 🇪🇺

Bod zlomu

Bod zlomu #13 | Robert Kotzian | Masová migrace proměňuje Evropu 🇪🇺

12. 11. 2025

39 min

Obrázek epizody Šimon Pánek: Neziskovky čerpají dvě procenta dotací. Šetření, které politici navrhují, se prodraží

(Ne)bezpečí

Šimon Pánek: Neziskovky čerpají dvě procenta dotací. Šetření, které politici navrhují, se prodraží

12. 11. 2025

45 min

Obrázek epizody Kolumbie kvůli úderům na lodě ukončí sdílení zpravodajských informací s USA

Čteme vám Seznam Zprávy

Kolumbie kvůli úderům na lodě ukončí sdílení zpravodajských informací s USA

12. 11. 2025

2 min