Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O čem se mluví v Libereckém kraji: Lékař Tomáš Šebek na TechCare: Je nutné masivně investovat do prevence i do nových technologií

O čem se mluví v Libereckém kraji: Lékař Tomáš Šebek na TechCare: Je nutné masivně investovat do prevence i do nových technologií

6. 3. 2026

12 min

Obrázek epizody Lékař Tomáš Šebek na TechCare: Je nutné masivně investovat do prevence i do nových technologií

Lékař Tomáš Šebek na TechCare: Je nutné masivně investovat do prevence i do nových technologií

6. 3. 2026

12 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Libereckém kraji: Lékař Tomáš Šebek na TechCare: Je nutné masivně investovat do prevence i do nových technologií

O čem se mluví v Libereckém kraji: Lékař Tomáš Šebek na TechCare: Je nutné masivně investovat do prevence i do nových technologií

6. 3. 2026

12 min

Obrázek epizody 2026 03 06 Péntek Balázsék (Teljes adás)

2026 03 06 Péntek Balázsék (Teljes adás)

6. 3. 2026

2 hod 4 min

Obrázek epizody 2026-03-06-Páteční relax

2026-03-06-Páteční relax

6. 3. 2026

1 hod 30 min

Obrázek epizody 2 - A 2026-os F1-es szabályváltozások a sportág egyik legnagyobb technikai megújulását hozzák - vonalban Szujó Zoltán

2 - A 2026-os F1-es szabályváltozások a sportág egyik legnagyobb technikai megújulását hozzák - vonalban Szujó Zoltán

6. 3. 2026

16 min

Obrázek epizody 5 - Nőnapi játékunk -  Mai felolvasónk: egy nem emberi lény...

5 - Nőnapi játékunk - Mai felolvasónk: egy nem emberi lény...

6. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody 3 - Friss felmérésből derült ki, hogy nők többsége már nem csokrot szeretne kapni nőnapi  ajándéknak

3 - Friss felmérésből derült ki, hogy nők többsége már nem csokrot szeretne kapni nőnapi ajándéknak

6. 3. 2026

30 min

Obrázek epizody 1 - 20260306 6 óra

1 - 20260306 6 óra

6. 3. 2026

30 min

Obrázek epizody 4 - Erzsébetvárosban a kiülős teraszok betiltása mellett döntöttek - vonalban Vitézy Dávid

4 - Erzsébetvárosban a kiülős teraszok betiltása mellett döntöttek - vonalban Vitézy Dávid

6. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Americké akcie dostávají zabrat, obavy o inflaci rostou

Americké akcie dostávají zabrat, obavy o inflaci rostou

6. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody #10: Proč lidé milují psy, ale neumějí s nimi žít?

#10: Proč lidé milují psy, ale neumějí s nimi žít?

6. 3. 2026

34 min

Obrázek epizody Série Prezidenti, díl 1: Václav Havel. Zakladatel státu i lídr opozice

Série Prezidenti, díl 1: Václav Havel. Zakladatel státu i lídr opozice

6. 3. 2026

57 min

Obrázek epizody Ako vyzerá nová éra F1? Debriefing piatkových tréningov | EisKing ŠPECIÁL

Ako vyzerá nová éra F1? Debriefing piatkových tréningov | EisKing ŠPECIÁL

6. 3. 2026

34 min

Obrázek epizody Náš host: KrisKros a cappela - hostem umělecká vedoucí Jana Sochůrková

Náš host: KrisKros a cappela - hostem umělecká vedoucí Jana Sochůrková

6. 3. 2026

11 min

Obrázek epizody Náš host: KrisKros a cappela - hostem umělecká vedoucí Jana Sochůrková

Náš host: KrisKros a cappela - hostem umělecká vedoucí Jana Sochůrková

6. 3. 2026

11 min

Obrázek epizody KrisKros a cappela - hostem umělecká vedoucí Jana Sochůrková

KrisKros a cappela - hostem umělecká vedoucí Jana Sochůrková

6. 3. 2026

11 min

Obrázek epizody Plavecký bazén otevře už příští rok. V České Vsi vyroste nový areál pro plavce, o původní přišli př…

Plavecký bazén otevře už příští rok. V České Vsi vyroste nový areál pro plavce, o původní přišli př…

6. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Plavecký bazén otevře už příští rok. V České Vsi vyroste nový areál pro plavce, o původní přišli př…

Zprávy ČRo Olomouc: Plavecký bazén otevře už příští rok. V České Vsi vyroste nový areál pro plavce, o původní přišli př…

6. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Malí dobrovolní hasiči z Otína a okolí soutěžili v uzlování. Zvládnou i speciální uzly

Malí dobrovolní hasiči z Otína a okolí soutěžili v uzlování. Zvládnou i speciální uzly

6. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Příběhy z Vysočiny: Malí dobrovolní hasiči z Otína a okolí soutěžili v uzlování. Zvládnou i speciální uzly

Příběhy z Vysočiny: Malí dobrovolní hasiči z Otína a okolí soutěžili v uzlování. Zvládnou i speciální uzly

6. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Pořádání závodů mě naučilo, že se dá vyřešit vše. Charita a běh jdou dohromady, ví organizátor Pavel

Kilometry Jiřího Ježka: Pořádání závodů mě naučilo, že se dá vyřešit vše. Charita a běh jdou dohromady, ví organizátor Pavel

6. 3. 2026

49 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Pořádání závodů mě naučilo, že se dá vyřešit vše. Charita a běh jdou dohromady, ví organizátor Pavel

Kilometry Jiřího Ježka: Pořádání závodů mě naučilo, že se dá vyřešit vše. Charita a běh jdou dohromady, ví organizátor Pavel

6. 3. 2026

49 min

Obrázek epizody Pořádání závodů mě naučilo, že se dá vyřešit vše. Charita a běh jdou dohromady, ví organizátor Pavel

Pořádání závodů mě naučilo, že se dá vyřešit vše. Charita a běh jdou dohromady, ví organizátor Pavel

6. 3. 2026

49 min

6. 3. 2026

49 min