Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Adam Girszewski, vítěz 8. ročníku diplomových prací

Adam Girszewski, vítěz 8. ročníku diplomových prací

3. 6. 2026

18 min

Obrázek epizody MOJE MÁMA VE ZPUSY CLUBU! 🥂 Otevřeně o dětství, Ivaně a věcech mezi nebem a zemí.

MOJE MÁMA VE ZPUSY CLUBU! 🥂 Otevřeně o dětství, Ivaně a věcech mezi nebem a zemí.

3. 6. 2026

1 hod 34 min

Obrázek epizody PROČ JSEM CHYBĚLA? Bylo to náročné! Co děláme pro své duševní a fyzické zdraví?

PROČ JSEM CHYBĚLA? Bylo to náročné! Co děláme pro své duševní a fyzické zdraví?

3. 6. 2026

1 hod 22 min

Obrázek epizody Dnešní důchodci zažívají zlatou éru, penze zajistí v budoucnu jen přežití, varuje ekonom Hradil

Dnešní důchodci zažívají zlatou éru, penze zajistí v budoucnu jen přežití, varuje ekonom Hradil

3. 6. 2026

41 min

Obrázek epizody Radio VRTULNÍK #33 - KREMACE ON LINE

Radio VRTULNÍK #33 - KREMACE ON LINE

3. 6. 2026

18 min

Obrázek epizody Musíš se víc snažit! ...aneb Proč hlavou zeď prostě neprorazíš a všem se stejně nezavděčíš

Musíš se víc snažit! ...aneb Proč hlavou zeď prostě neprorazíš a všem se stejně nezavděčíš

3. 6. 2026

40 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Nádraží, které rozdělila železná opona. Trať v šumavském Alžbětíně slaví 35 let od obnovení provozu

Zprávy pro Plzeňský kraj: Nádraží, které rozdělila železná opona. Trať v šumavském Alžbětíně slaví 35 let od obnovení provozu

3. 6. 2026

1 min

Obrázek epizody Nádraží, které rozdělila železná opona. Trať v šumavském Alžbětíně slaví 35 let od obnovení provozu

Nádraží, které rozdělila železná opona. Trať v šumavském Alžbětíně slaví 35 let od obnovení provozu

3. 6. 2026

1 min

Obrázek epizody Partners Podcast #25 - Co chystá marketing? Od Bati až po Partners Point

Partners Podcast #25 - Co chystá marketing? Od Bati až po Partners Point

3. 6. 2026

18 min

Obrázek epizody JE SOBECKÉ CHTÍT DEN BEZ DĚTÍ? | Konečně sami, ale stejně píšeme domů | 8. díl

JE SOBECKÉ CHTÍT DEN BEZ DĚTÍ? | Konečně sami, ale stejně píšeme domů | 8. díl

3. 6. 2026

54 min

Obrázek epizody Od slunečních skvrn po vzdálené galaxie. Žďárská hvězdárna otevírá dveře dětem i veřejnosti

Od slunečních skvrn po vzdálené galaxie. Žďárská hvězdárna otevírá dveře dětem i veřejnosti

3. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Příběhy z Vysočiny: Od slunečních skvrn po vzdálené galaxie. Žďárská hvězdárna otevírá dveře dětem i veřejnosti

Příběhy z Vysočiny: Od slunečních skvrn po vzdálené galaxie. Žďárská hvězdárna otevírá dveře dětem i veřejnosti

3. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Vše se hodně řeší přes dynamiku a závodníci jsou více atletičtí, popisuje kanoista Chaloupka změny

Vše se hodně řeší přes dynamiku a závodníci jsou více atletičtí, popisuje kanoista Chaloupka změny

3. 6. 2026

33 min

Obrázek epizody Na place: Vše se hodně řeší přes dynamiku a závodníci jsou více atletičtí, popisuje kanoista Chaloupka změny

Na place: Vše se hodně řeší přes dynamiku a závodníci jsou více atletičtí, popisuje kanoista Chaloupka změny

3. 6. 2026

33 min

Obrázek epizody Na place: Vše se hodně řeší přes dynamiku a závodníci jsou více atletičtí, popisuje kanoista Chaloupka změny

Na place: Vše se hodně řeší přes dynamiku a závodníci jsou více atletičtí, popisuje kanoista Chaloupka změny

3. 6. 2026

33 min

3. 6. 2026

33 min

Obrázek epizody Bůh mi do života posílá dobré anděly, říká kazatel, nemocniční kaplan a psycholog Filip Fürst

Bůh mi do života posílá dobré anděly, říká kazatel, nemocniční kaplan a psycholog Filip Fürst

3. 6. 2026

30 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Bůh mi do života posílá dobré anděly, říká kazatel, nemocniční kaplan a psycholog Filip Fürst

Větrník - Host ve studiu: Bůh mi do života posílá dobré anděly, říká kazatel, nemocniční kaplan a psycholog Filip Fürst

3. 6. 2026

30 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Bůh mi do života posílá dobré anděly, říká kazatel, nemocniční kaplan a psycholog Filip Fürst

Větrník - Host ve studiu: Bůh mi do života posílá dobré anděly, říká kazatel, nemocniční kaplan a psycholog Filip Fürst

3. 6. 2026

30 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Sedmdesát pět odběrných a deset výrobních míst. Liberec patří v Česku k lídrům komunitní energetiky

Seriál Radiožurnálu: Sedmdesát pět odběrných a deset výrobních míst. Liberec patří v Česku k lídrům komunitní energetiky

3. 6. 2026

4 min

Obrázek epizody Sedmdesát pět odběrných a deset výrobních míst. Liberec patří v Česku k lídrům komunitní energetiky

Sedmdesát pět odběrných a deset výrobních míst. Liberec patří v Česku k lídrům komunitní energetiky

3. 6. 2026

4 min

Obrázek epizody Filmařka Jana Boková: Dokument je hledání diamantů, na které už dnes není tolik času

Filmařka Jana Boková: Dokument je hledání diamantů, na které už dnes není tolik času

3. 6. 2026

46 min

Obrázek epizody Vizitka: Filmařka Jana Boková: Dokument je hledání diamantů, na které už dnes není tolik času

Vizitka: Filmařka Jana Boková: Dokument je hledání diamantů, na které už dnes není tolik času

3. 6. 2026

46 min

Obrázek epizody Vizitka: Filmařka Jana Boková: Dokument je hledání diamantů, na které už dnes není tolik času

Vizitka: Filmařka Jana Boková: Dokument je hledání diamantů, na které už dnes není tolik času

3. 6. 2026

46 min

3. 6. 2026

46 min