Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Studovna: Co může přinést účast na výzkumu? Dodalo nám to odvahu, shodují se absolventky

Studovna: Co může přinést účast na výzkumu? Dodalo nám to odvahu, shodují se absolventky

13. 8. 2026

33 min

Obrázek epizody Studovna: Co může přinést účast na výzkumu? Dodalo nám to odvahu, shodují se absolventky

Studovna: Co může přinést účast na výzkumu? Dodalo nám to odvahu, shodují se absolventky

13. 8. 2026

33 min

13. 8. 2026

33 min

Obrázek epizody Vaše každodenní inspirace: Teplé nebo studené?

Vaše každodenní inspirace: Teplé nebo studené?

13. 8. 2026

31 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Teplé nebo studené?

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Teplé nebo studené?

13. 8. 2026

31 min

Obrázek epizody Lucerne Travel Pass: poznávejte okolí Luzernu a neřešte cenu každého výletu

Lucerne Travel Pass: poznávejte okolí Luzernu a neřešte cenu každého výletu

13. 8. 2026

42 min

Obrázek epizody Kutnohorské doly: Vzestup a pád české stříbrné horečky

Kutnohorské doly: Vzestup a pád české stříbrné horečky

13. 8. 2026

23 min

Obrázek epizody #20 Odcházela jsem s vědomím, že mámu zase měsíc neuvidím (Lukáš Dirga, Gabriela Kabátová, Barbora)

#20 Odcházela jsem s vědomím, že mámu zase měsíc neuvidím (Lukáš Dirga, Gabriela Kabátová, Barbora)

13. 8. 2026

40 min

Obrázek epizody Dvě čísla & měnová intervence. Proč? Jaké jsou dopady?

Dvě čísla & měnová intervence. Proč? Jaké jsou dopady?

13. 8. 2026

37 min

Obrázek epizody Dušan Kováčik sa teší, ale zrejme nemá pravdu. Čo priniesol týždeň v Očistci

Dušan Kováčik sa teší, ale zrejme nemá pravdu. Čo priniesol týždeň v Očistci

13. 8. 2026

22 min

Obrázek epizody Aleš Svoboda: Dám vám vědět, jestli se mi ve vesmíru otevře srdce

Aleš Svoboda: Dám vám vědět, jestli se mi ve vesmíru otevře srdce

13. 8. 2026

38 min

Obrázek epizody Zpověď česko-japonské miss: Za maminky byl modeling drsnější, ve dvanácti předváděla spodní prádlo

Zpověď česko-japonské miss: Za maminky byl modeling drsnější, ve dvanácti předváděla spodní prádlo

13. 8. 2026

1 hod 11 min

Obrázek epizody Aleš Svoboda: Dám vám vědět, jestli se mi ve vesmíru otevře srdce

Aleš Svoboda: Dám vám vědět, jestli se mi ve vesmíru otevře srdce

13. 8. 2026

38 min

Obrázek epizody Premier League preview: Tottenham. Jednička Kinský a drahé posily. Jsou Spurs zpátky?

Premier League preview: Tottenham. Jednička Kinský a drahé posily. Jsou Spurs zpátky?

13. 8. 2026

33 min

Obrázek epizody Uvolni minulost. Otevři se novému!

Uvolni minulost. Otevři se novému!

13. 8. 2026

1 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Libor Dvořák: Kde vzít Patrioty

Názory a argumenty: Libor Dvořák: Kde vzít Patrioty

13. 8. 2026

3 min

Obrázek epizody Libor Dvořák: Kde vzít Patrioty

Libor Dvořák: Kde vzít Patrioty

13. 8. 2026

3 min

Obrázek epizody STADION V TROSKÁCH! 😱 Michal Kvasnica o komfortu na Srbské, Svědíkovi a zápasu s Libercem

STADION V TROSKÁCH! 😱 Michal Kvasnica o komfortu na Srbské, Svědíkovi a zápasu s Libercem

13. 8. 2026

1 hod 23 min

13. 8. 2026

3 min

13. 8. 2026

3 min

Obrázek epizody Barcelona Speciál: Rodri, Julian Alvarez i Gordon. Porazí Barça zase Real Madrid? | Tango #64

Barcelona Speciál: Rodri, Julian Alvarez i Gordon. Porazí Barça zase Real Madrid? | Tango #64

13. 8. 2026

34 min

Obrázek epizody #113: Současné trendy moderního investování

#113: Současné trendy moderního investování

13. 8. 2026

26 min

Obrázek epizody Co když bude chtít domů? Mentální příprava na studium v zahraničí

Co když bude chtít domů? Mentální příprava na studium v zahraničí

13. 8. 2026

51 min

Obrázek epizody We Solve the 49ers Viral Conspiracy Theory

We Solve the 49ers Viral Conspiracy Theory

13. 8. 2026

1 hod 1 min

Obrázek epizody Práce uzavřou silnici I/55 v Huštěnovicích na Uherskohradišťsku. Opravy potrvají do konce srpna

Práce uzavřou silnici I/55 v Huštěnovicích na Uherskohradišťsku. Opravy potrvají do konce srpna

13. 8. 2026

2 min