Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host ve studiu: Zapustil jsem tady své kořeny. Myslím si, že Jičín je dobré místo pro život, říká starosta Jan Malý

Hradec Králové

Host ve studiu: Zapustil jsem tady své kořeny. Myslím si, že Jičín je dobré místo pro život, říká starosta Jan Malý

12. 11. 2025

11 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Zapustil jsem tady své kořeny. Myslím si, že Jičín je dobré místo pro život, říká starosta Jan Malý

Český rozhlas - Rozhovory

Host ve studiu: Zapustil jsem tady své kořeny. Myslím si, že Jičín je dobré místo pro život, říká starosta Jan Malý

12. 11. 2025

11 min

Obrázek epizody 0. Úvod

IT základy

0. Úvod

12. 11. 2025

13 min

Obrázek epizody Z regionů: Proste pána Žně / Michal Mocek

KS Praha

Z regionů: Proste pána Žně / Michal Mocek

12. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Z regionů: Nemám čas / Vojta Urban

KS Praha

Z regionů: Nemám čas / Vojta Urban

12. 11. 2025

21 min

Obrázek epizody Z regionů: Nejvyšší priorita / Martin Šindelář

KS Praha

Z regionů: Nejvyšší priorita / Martin Šindelář

12. 11. 2025

30 min

Obrázek epizody Pečínka rukama a kosti psům? Filmové klišé, říká spisovatelka Monika Černá o středověkých hostinách

Host Dopoledne pod Ještědem

Pečínka rukama a kosti psům? Filmové klišé, říká spisovatelka Monika Černá o středověkých hostinách

12. 11. 2025

16 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Pečínka rukama a kosti psům? Filmové klišé, říká spisovatelka Monika Černá o středověkých hostinách

Liberec

Host Dopoledne pod Ještědem: Pečínka rukama a kosti psům? Filmové klišé, říká spisovatelka Monika Černá o středověkých hostinách

12. 11. 2025

16 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Pečínka rukama a kosti psům? Filmové klišé, říká spisovatelka Monika Černá o středověkých hostinách

Host Dopoledne pod Ještědem: Pečínka rukama a kosti psům? Filmové klišé, říká spisovatelka Monika Černá o středověkých hostinách

12. 11. 2025

16 min

Obrázek epizody Jan Antonín Duchoslav - Od Vikiho Cabadaje přes zklamané Sněženky 2 k novému klubu v Benešově

Zlaté 90ky

Jan Antonín Duchoslav - Od Vikiho Cabadaje přes zklamané Sněženky 2 k novému klubu v Benešově

12. 11. 2025

27 min

Obrázek epizody Byl jsem opilý. Udeřila mě první, hájil se u soudu muž, který zbil Ukrajinku

Čteme vám Seznam Zprávy

Byl jsem opilý. Udeřila mě první, hájil se u soudu muž, který zbil Ukrajinku

12. 11. 2025

5 min

Obrázek epizody Štěpán Bucher: V Manchesteru jsem se naučil pracovat ve stresu. Chci rozšiřovat povědomí o umělcích

Salonky HK

Štěpán Bucher: V Manchesteru jsem se naučil pracovat ve stresu. Chci rozšiřovat povědomí o umělcích

12. 11. 2025

18 min

Obrázek epizody Holčičce růžový pokojíček a chlapečkovi bleděmodrý? Z toho mám kopřivku, říká architektka

Bourání

Holčičce růžový pokojíček a chlapečkovi bleděmodrý? Z toho mám kopřivku, říká architektka

12. 11. 2025

42 min

Obrázek epizody Bourání: Holčičce růžový pokojíček a chlapečkovi bleděmodrý? Z toho mám kopřivku, říká architektka

Radio Wave

Bourání: Holčičce růžový pokojíček a chlapečkovi bleděmodrý? Z toho mám kopřivku, říká architektka

12. 11. 2025

42 min

Obrázek epizody Bourání: Holčičce růžový pokojíček a chlapečkovi bleděmodrý? Z toho mám kopřivku, říká architektka

Český rozhlas - Umění a kultura

Bourání: Holčičce růžový pokojíček a chlapečkovi bleděmodrý? Z toho mám kopřivku, říká architektka

12. 11. 2025

42 min

Český rozhlas - Životní styl

12. 11. 2025

42 min

12. 11. 2025

42 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Sociolog: Úspory leží na účtech velkých měst. Rozpočtové určení daní nepodporuje podnikání a služby

Radiožurnál

Život k nezaplacení: Sociolog: Úspory leží na účtech velkých měst. Rozpočtové určení daní nepodporuje podnikání a služby

12. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Sociolog: Úspory leží na účtech velkých měst. Rozpočtové určení daní nepodporuje podnikání a služby

Život k nezaplacení

Sociolog: Úspory leží na účtech velkých měst. Rozpočtové určení daní nepodporuje podnikání a služby

12. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Sociolog: Úspory leží na účtech velkých měst. Rozpočtové určení daní nepodporuje podnikání a služby

Český rozhlas - Životní styl

Život k nezaplacení: Sociolog: Úspory leží na účtech velkých měst. Rozpočtové určení daní nepodporuje podnikání a služby

12. 11. 2025

19 min

Český rozhlas - Politika a zpravodajství

12. 11. 2025

19 min

12. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Interview Plus: Šídlo: BBC má liberální pohled a musí ho odstranit

Plus

Interview Plus: Šídlo: BBC má liberální pohled a musí ho odstranit

12. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Šídlo: BBC má liberální pohled a musí ho odstranit

Interview Plus

Šídlo: BBC má liberální pohled a musí ho odstranit

12. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Interview Plus: Šídlo: BBC má liberální pohled a musí ho odstranit

Český rozhlas - Politika a zpravodajství

Interview Plus: Šídlo: BBC má liberální pohled a musí ho odstranit

12. 11. 2025

25 min