Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Radioporadna: Může bolest zad souviset s vnitřními orgány nebo je to mýtus? Odpovídá zkušená rehabilitační lékařka

Radioporadna: Může bolest zad souviset s vnitřními orgány nebo je to mýtus? Odpovídá zkušená rehabilitační lékařka

5. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody Může bolest zad souviset s vnitřními orgány nebo je to mýtus? Odpovídá zkušená rehabilitační lékařka

Může bolest zad souviset s vnitřními orgány nebo je to mýtus? Odpovídá zkušená rehabilitační lékařka

5. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody EU Data Boundary: Jak Microsoft izoluje evropská data | Dalibor Kačmář

EU Data Boundary: Jak Microsoft izoluje evropská data | Dalibor Kačmář

5. 3. 2026

43 min

Obrázek epizody Sara Polak: Historické selhání měn a bankovní tlak na naši transparentnost | Zrod Peněz #3

Sara Polak: Historické selhání měn a bankovní tlak na naši transparentnost | Zrod Peněz #3

5. 3. 2026

1 hod 6 min

Obrázek epizody ON STAGE: Akviziční playbook €11M ARR skupiny ABUGO (6 firem)

ON STAGE: Akviziční playbook €11M ARR skupiny ABUGO (6 firem)

5. 3. 2026

33 min

Obrázek epizody Šílený císař Nero – Zabil vlastní matku, zapálil Řím a popravoval křesťany

Šílený císař Nero – Zabil vlastní matku, zapálil Řím a popravoval křesťany

5. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody Městské vyhlášce navzdory. Plzeňská kasina a herny jsou stále v provozu, město zahájilo správní říz…

Městské vyhlášce navzdory. Plzeňská kasina a herny jsou stále v provozu, město zahájilo správní říz…

5. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Kamilou Pešekovou

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Kamilou Pešekovou

5. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Kamilou Pešekovou

Názory a argumenty: Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Kamilou Pešekovou

5. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Městské vyhlášce navzdory. Plzeňská kasina a herny jsou stále v provozu, město zahájilo správní říz…

Zprávy pro Plzeňský kraj: Městské vyhlášce navzdory. Plzeňská kasina a herny jsou stále v provozu, město zahájilo správní říz…

5. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Kamilou Pešekovou

Názory a argumenty: Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Kamilou Pešekovou

5. 3. 2026

26 min

5. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Polední publicistika: Schůze sněmovny k vydání Babiše a Okamury. Operace v Íránu. Dopad na Ukrajinu

Polední publicistika: Schůze sněmovny k vydání Babiše a Okamury. Operace v Íránu. Dopad na Ukrajinu

5. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Schůze sněmovny k vydání Babiše a Okamury. Operace v Íránu. Dopad na Ukrajinu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Schůze sněmovny k vydání Babiše a Okamury. Operace v Íránu. Dopad na Ukrajinu

5. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Schůze sněmovny k vydání Babiše a Okamury. Operace v Íránu. Dopad na Ukrajinu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Schůze sněmovny k vydání Babiše a Okamury. Operace v Íránu. Dopad na Ukrajinu

5. 3. 2026

19 min

5. 3. 2026

19 min

5. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Herec Marek Němec poprvé jako moderátor Blízkých setkání: Jsem nadšený. Byl jsem jako papiňák

Herec Marek Němec poprvé jako moderátor Blízkých setkání: Jsem nadšený. Byl jsem jako papiňák

5. 3. 2026

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Marek Němec poprvé jako moderátor Blízkých setkání: Jsem nadšený. Byl jsem jako papiňák

Blízká setkání: Herec Marek Němec poprvé jako moderátor Blízkých setkání: Jsem nadšený. Byl jsem jako papiňák

5. 3. 2026

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Marek Němec poprvé jako moderátor Blízkých setkání: Jsem nadšený. Byl jsem jako papiňák

Blízká setkání: Herec Marek Němec poprvé jako moderátor Blízkých setkání: Jsem nadšený. Byl jsem jako papiňák

5. 3. 2026

32 min

5. 3. 2026

32 min

Obrázek epizody Alex a host: O Baťovi jsem si koupil dvě knihy, nepodceňuje Oskar Hes přípravu k chystanému muzikálu Klan Baťa

Alex a host: O Baťovi jsem si koupil dvě knihy, nepodceňuje Oskar Hes přípravu k chystanému muzikálu Klan Baťa

5. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody Alex a host: O Baťovi jsem si koupil dvě knihy, nepodceňuje Oskar Hes přípravu k chystanému muzikálu Klan Baťa

Alex a host: O Baťovi jsem si koupil dvě knihy, nepodceňuje Oskar Hes přípravu k chystanému muzikálu Klan Baťa

5. 3. 2026

29 min

5. 3. 2026

29 min

5. 3. 2026

29 min