Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #31 Ondřej Měšťák: Plastická chirurgie bez mýtů – prsa, obezita, výplně i změna pohlaví

#31 Ondřej Měšťák: Plastická chirurgie bez mýtů – prsa, obezita, výplně i změna pohlaví

1. 3. 2026

57 min

Obrázek epizody 01.03.26 - Petr Pakosta - Království Boží není ve slovech, ale v moci

01.03.26 - Petr Pakosta - Království Boží není ve slovech, ale v moci

1. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody 2 roky se SPORTY TV

2 roky se SPORTY TV

1. 3. 2026

41 min

Obrázek epizody Nejméně 22 lidí bylo zabito v Pákistánu při protestech na podporu Íránu

Nejméně 22 lidí bylo zabito v Pákistánu při protestech na podporu Íránu

1. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Zdravé zprávy / Potravinové intolerance mezi vědou, vírou a komercí

Zdravé zprávy / Potravinové intolerance mezi vědou, vírou a komercí

1. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody #19 Sluchátka na běh: ano, nebo ne?

#19 Sluchátka na běh: ano, nebo ne?

1. 3. 2026

37 min

Obrázek epizody Doteky: Boží hlas (1/2)

Doteky: Boží hlas (1/2)

1. 3. 2026

Obrázek epizody Doteky: Boží hlas (1/2)

Doteky: Boží hlas (1/2)

1. 3. 2026

Obrázek epizody Když leží kousek chleba na stole, není hlad, říkával skaut a někdejší mukl Káďa Zelený

Když leží kousek chleba na stole, není hlad, říkával skaut a někdejší mukl Káďa Zelený

1. 3. 2026

48 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Když leží kousek chleba na stole, není hlad, říkával skaut a někdejší mukl Káďa Zelený

Příběhy 20. století: Když leží kousek chleba na stole, není hlad, říkával skaut a někdejší mukl Káďa Zelený

1. 3. 2026

48 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Když leží kousek chleba na stole, není hlad, říkával skaut a někdejší mukl Káďa Zelený

Příběhy 20. století: Když leží kousek chleba na stole, není hlad, říkával skaut a někdejší mukl Káďa Zelený

1. 3. 2026

48 min

1. 3. 2026

48 min

1. 3. 2026

48 min

1. 3. 2026

48 min

Obrázek epizody 🆘 SOS meditace při úzkosti: uklidni bušení srdce

🆘 SOS meditace při úzkosti: uklidni bušení srdce

1. 3. 2026

11 min

Obrázek epizody 1. 3. 2026: Válka na Blízkém východě – Uvázlí čeští občané – Výměny úředníků a manažerů

1. 3. 2026: Válka na Blízkém východě – Uvázlí čeští občané – Výměny úředníků a manažerů

1. 3. 2026

49 min

Obrázek epizody 🌙Meditace pro klidný spánek a uvolnění stresu: u nočního jezera 🏞️

🌙Meditace pro klidný spánek a uvolnění stresu: u nočního jezera 🏞️

1. 3. 2026

12 min

Obrázek epizody Za to, že jsem chodil do kostela, se mi v kabině smáli, říká sportovní novinář Pěruška

Za to, že jsem chodil do kostela, se mi v kabině smáli, říká sportovní novinář Pěruška

1. 3. 2026

43 min

Obrázek epizody Nejde o známky, ide o hlavu! (NIKA VUJISIĆ epizóda dvestosedemdesiatadruhá)

Nejde o známky, ide o hlavu! (NIKA VUJISIĆ epizóda dvestosedemdesiatadruhá)

1. 3. 2026

53 min

Obrázek epizody Bojs: Za to, že jsem chodil do kostela, se mi v kabině smáli, říká sportovní novinář Pěruška

Bojs: Za to, že jsem chodil do kostela, se mi v kabině smáli, říká sportovní novinář Pěruška

1. 3. 2026

43 min

Obrázek epizody Bojs: Za to, že jsem chodil do kostela, se mi v kabině smáli, říká sportovní novinář Pěruška

Bojs: Za to, že jsem chodil do kostela, se mi v kabině smáli, říká sportovní novinář Pěruška

1. 3. 2026

43 min

1. 3. 2026

43 min

1. 3. 2026

43 min

Obrázek epizody Komentář: Na koho ukázal mrtvý vůdce? Vývoj v Íránu ještě může překvapit

Komentář: Na koho ukázal mrtvý vůdce? Vývoj v Íránu ještě může překvapit

1. 3. 2026

5 min

Obrázek epizody Restart - Jarek Solař - Regionální bohoslužba - 1.3.2026

Restart - Jarek Solař - Regionální bohoslužba - 1.3.2026

1. 3. 2026

28 min