Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Summit v Brazílii prověří ochotu zemí spolupracovat na ochraně klimatu navzdory popíračům z USA

Týdeník Respekt

Summit v Brazílii prověří ochotu zemí spolupracovat na ochraně klimatu navzdory popíračům z USA

11. 11. 2025

37 min

Obrázek epizody Tomášova máma řeší elektromobilitu

Vytoč mámu

Tomášova máma řeší elektromobilitu

11. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Tomášova máma řeší elektromobilitu

Odpolední show

Tomášova máma řeší elektromobilitu

11. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Bestie z Gévaudan - o francouzské Karkulce

HistoRIP

Bestie z Gévaudan - o francouzské Karkulce

11. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody #211 Q&A: Jak probíhal náš poslední sex?

LOVE IS ON THE AIR

#211 Q&A: Jak probíhal náš poslední sex?

11. 11. 2025

56 min

Obrázek epizody Wallace Station

Legendy ze stolu

Wallace Station

11. 11. 2025

2 hod 36 min

Obrázek epizody 155: Právní poradna - Štěpán Ciprýn

Agáta a Ornella

155: Právní poradna - Štěpán Ciprýn

11. 11. 2025

10 min

Obrázek epizody Jak spánek a výživa ovlivňují tvoji energii, výkon a hubnutí | s Kateřinou Boesenberg (#7)

ŠVIHEJ: Skákání přes švihadlo a příběhy, co tě zvednou ze židle.

Jak spánek a výživa ovlivňují tvoji energii, výkon a hubnutí | s Kateřinou Boesenberg (#7)

11. 11. 2025

1 hod 16 min

Obrázek epizody Roman Zach: Potíte se v trenkách a tváříte se jako Gandalf. Šílené natáčení se skvělými blázny - Prostor X podcast

Prostor X

Roman Zach: Potíte se v trenkách a tváříte se jako Gandalf. Šílené natáčení se skvělými blázny - Prostor X podcast

11. 11. 2025

51 min

Obrázek epizody Česká platforma, která mění dopravni logistiku v Evropě - to je RINGIL

Commarec Logistika

Česká platforma, která mění dopravni logistiku v Evropě - to je RINGIL

11. 11. 2025

46 min

Obrázek epizody Londýn, babyy | Náš holčičí trip

Nic nás nezastaví

Londýn, babyy | Náš holčičí trip

11. 11. 2025

40 min

Obrázek epizody Estereo | Martin Mikuláš & Ultrafino | Nov 11

Radio 1 Rocks

Estereo | Martin Mikuláš & Ultrafino | Nov 11

11. 11. 2025

1 min

Obrázek epizody Skopeček: Nastupující koalice chtěla ukázat sílu. Jako místopředseda jsem přistupoval ke všem rovně

Dvacet minut Radiožurnálu

Skopeček: Nastupující koalice chtěla ukázat sílu. Jako místopředseda jsem přistupoval ke všem rovně

11. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Skopeček: Nastupující koalice chtěla ukázat sílu. Jako místopředseda jsem přistupoval ke všem rovně

Plus

Dvacet minut Radiožurnálu: Skopeček: Nastupující koalice chtěla ukázat sílu. Jako místopředseda jsem přistupoval ke všem rovně

11. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Skopeček: Nastupující koalice chtěla ukázat sílu. Jako místopředseda jsem přistupoval ke všem rovně

Radiožurnál

Dvacet minut Radiožurnálu: Skopeček: Nastupující koalice chtěla ukázat sílu. Jako místopředseda jsem přistupoval ke všem rovně

11. 11. 2025

23 min

Český rozhlas - Komentáře a glosy

11. 11. 2025

23 min

Český rozhlas - Politika a zpravodajství

11. 11. 2025

23 min

Český rozhlas - Rozhovory

11. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody Přežil zásah granátem. Příběh českého veterána z mise OSN v Chorvatsku

Kamufláž

Přežil zásah granátem. Příběh českého veterána z mise OSN v Chorvatsku

11. 11. 2025

1 hod 5 min

Obrázek epizody Letoun turecké armády havaroval poblíž hranice mezi Ázerbájdžánem a Gruzií

Čteme vám Seznam Zprávy

Letoun turecké armády havaroval poblíž hranice mezi Ázerbájdžánem a Gruzií

11. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody BUDEME MÔCŤ RESUSCITOVAŤ POMOCOU MOBILOV s2e51 w/ MUDr. Peter Mráz-anesteziológ

Doktor má Filipa

BUDEME MÔCŤ RESUSCITOVAŤ POMOCOU MOBILOV s2e51 w/ MUDr. Peter Mráz-anesteziológ

11. 11. 2025

42 min

Obrázek epizody Přečteno za říjen 2025

Knihovory

Přečteno za říjen 2025

11. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Václav Tomanec: Systém, jak uspět v jakémkoliv oboru

BYZNYScast Dana Tržila

Václav Tomanec: Systém, jak uspět v jakémkoliv oboru

11. 11. 2025

46 min

Obrázek epizody Pavel opět vyzval Fialovu vládu k předložení návrhu rozpočtu nové Sněmovně

Čteme vám Seznam Zprávy

Pavel opět vyzval Fialovu vládu k předložení návrhu rozpočtu nové Sněmovně

11. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Jak umělá inteligence mění hudbu: Hanz Sedlář o nové éře AI tvorby (Sestřih) Digiton Akademie Ep. 17

Digiton Akademie

Jak umělá inteligence mění hudbu: Hanz Sedlář o nové éře AI tvorby (Sestřih) Digiton Akademie Ep. 17

11. 11. 2025

15 min