Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mexicko-kolumbijský speciááál!

Mexicko-kolumbijský speciááál!

1. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody Modlitby podle Bible: Život v obecenství (8/11): Den v ústraní

Modlitby podle Bible: Život v obecenství (8/11): Den v ústraní

1. 3. 2026

Obrázek epizody VAN DER POEL dominoval na OMLOOPU. Má se POGAČAR obávat?

VAN DER POEL dominoval na OMLOOPU. Má se POGAČAR obávat?

1. 3. 2026

53 min

Obrázek epizody Creative TLDR Podcast | Jak na nejlepší salesovou prezentaci pro event | #creativetldrpodcast

Creative TLDR Podcast | Jak na nejlepší salesovou prezentaci pro event | #creativetldrpodcast

1. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody #31 Ondřej Měšťák: Plastická chirurgie bez mýtů – prsa, obezita, výplně i změna pohlaví

#31 Ondřej Měšťák: Plastická chirurgie bez mýtů – prsa, obezita, výplně i změna pohlaví

1. 3. 2026

57 min

Obrázek epizody 01.03.26 - Petr Pakosta - Království Boží není ve slovech, ale v moci

01.03.26 - Petr Pakosta - Království Boží není ve slovech, ale v moci

1. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody 2 roky se SPORTY TV

2 roky se SPORTY TV

1. 3. 2026

41 min

Obrázek epizody Nejméně 22 lidí bylo zabito v Pákistánu při protestech na podporu Íránu

Nejméně 22 lidí bylo zabito v Pákistánu při protestech na podporu Íránu

1. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Zdravé zprávy / Potravinové intolerance mezi vědou, vírou a komercí

Zdravé zprávy / Potravinové intolerance mezi vědou, vírou a komercí

1. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody #19 Sluchátka na běh: ano, nebo ne?

#19 Sluchátka na běh: ano, nebo ne?

1. 3. 2026

37 min

Obrázek epizody Doteky: Boží hlas (1/2)

Doteky: Boží hlas (1/2)

1. 3. 2026

Obrázek epizody Doteky: Boží hlas (1/2)

Doteky: Boží hlas (1/2)

1. 3. 2026

Obrázek epizody Když leží kousek chleba na stole, není hlad, říkával skaut a někdejší mukl Káďa Zelený

Když leží kousek chleba na stole, není hlad, říkával skaut a někdejší mukl Káďa Zelený

1. 3. 2026

48 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Když leží kousek chleba na stole, není hlad, říkával skaut a někdejší mukl Káďa Zelený

Příběhy 20. století: Když leží kousek chleba na stole, není hlad, říkával skaut a někdejší mukl Káďa Zelený

1. 3. 2026

48 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Když leží kousek chleba na stole, není hlad, říkával skaut a někdejší mukl Káďa Zelený

Příběhy 20. století: Když leží kousek chleba na stole, není hlad, říkával skaut a někdejší mukl Káďa Zelený

1. 3. 2026

48 min

1. 3. 2026

48 min

1. 3. 2026

48 min

1. 3. 2026

48 min

Obrázek epizody 🆘 SOS meditace při úzkosti: uklidni bušení srdce

🆘 SOS meditace při úzkosti: uklidni bušení srdce

1. 3. 2026

11 min

Obrázek epizody 1. 3. 2026: Válka na Blízkém východě – Uvázlí čeští občané – Výměny úředníků a manažerů

1. 3. 2026: Válka na Blízkém východě – Uvázlí čeští občané – Výměny úředníků a manažerů

1. 3. 2026

49 min

Obrázek epizody 🌙Meditace pro klidný spánek a uvolnění stresu: u nočního jezera 🏞️

🌙Meditace pro klidný spánek a uvolnění stresu: u nočního jezera 🏞️

1. 3. 2026

12 min

Obrázek epizody Za to, že jsem chodil do kostela, se mi v kabině smáli, říká sportovní novinář Pěruška

Za to, že jsem chodil do kostela, se mi v kabině smáli, říká sportovní novinář Pěruška

1. 3. 2026

43 min

Obrázek epizody Nejde o známky, ide o hlavu! (NIKA VUJISIĆ epizóda dvestosedemdesiatadruhá)

Nejde o známky, ide o hlavu! (NIKA VUJISIĆ epizóda dvestosedemdesiatadruhá)

1. 3. 2026

53 min

Obrázek epizody Bojs: Za to, že jsem chodil do kostela, se mi v kabině smáli, říká sportovní novinář Pěruška

Bojs: Za to, že jsem chodil do kostela, se mi v kabině smáli, říká sportovní novinář Pěruška

1. 3. 2026

43 min

Obrázek epizody Bojs: Za to, že jsem chodil do kostela, se mi v kabině smáli, říká sportovní novinář Pěruška

Bojs: Za to, že jsem chodil do kostela, se mi v kabině smáli, říká sportovní novinář Pěruška

1. 3. 2026

43 min