Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Když leží kousek chleba na stole, není hlad, říkával skaut a někdejší mukl Káďa Zelený

Příběhy 20. století: Když leží kousek chleba na stole, není hlad, říkával skaut a někdejší mukl Káďa Zelený

1. 3. 2026

48 min

Obrázek epizody 1. 3. 2026: Válka na Blízkém východě – Uvázlí čeští občané – Výměny úředníků a manažerů

1. 3. 2026: Válka na Blízkém východě – Uvázlí čeští občané – Výměny úředníků a manažerů

1. 3. 2026

49 min

Obrázek epizody Meditace pro klidný spánek a uvolnění stresu: u nočního jezera 🏞️

Meditace pro klidný spánek a uvolnění stresu: u nočního jezera 🏞️

1. 3. 2026

12 min

Obrázek epizody Za to, že jsem chodil do kostela, se mi v kabině smáli, říká sportovní novinář Pěruška

Za to, že jsem chodil do kostela, se mi v kabině smáli, říká sportovní novinář Pěruška

1. 3. 2026

43 min

Obrázek epizody Nejde o známky, ide o hlavu! (NIKA VUJISIĆ epizóda dvestosedemdesiatadruhá)

Nejde o známky, ide o hlavu! (NIKA VUJISIĆ epizóda dvestosedemdesiatadruhá)

1. 3. 2026

53 min

Obrázek epizody Bojs: Za to, že jsem chodil do kostela, se mi v kabině smáli, říká sportovní novinář Pěruška

Bojs: Za to, že jsem chodil do kostela, se mi v kabině smáli, říká sportovní novinář Pěruška

1. 3. 2026

43 min

Obrázek epizody Bojs: Za to, že jsem chodil do kostela, se mi v kabině smáli, říká sportovní novinář Pěruška

Bojs: Za to, že jsem chodil do kostela, se mi v kabině smáli, říká sportovní novinář Pěruška

1. 3. 2026

43 min

1. 3. 2026

43 min

1. 3. 2026

43 min

Obrázek epizody Komentář: Na koho ukázal mrtvý vůdce? Vývoj v Íránu ještě může překvapit

Komentář: Na koho ukázal mrtvý vůdce? Vývoj v Íránu ještě může překvapit

1. 3. 2026

5 min

Obrázek epizody Restart - Jarek Solař - Regionální bohoslužba - 1.3.2026

Restart - Jarek Solař - Regionální bohoslužba - 1.3.2026

1. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody #68 Když bolí duše. Centrum krizový péče v Ústí nad Labem (pomoc nonstop)

#68 Když bolí duše. Centrum krizový péče v Ústí nad Labem (pomoc nonstop)

1. 3. 2026

32 min

Obrázek epizody #68 Když bolí duše. Centrum krizový péče v Ústí nad Labem (pomoc nonstop)

#68 Když bolí duše. Centrum krizový péče v Ústí nad Labem (pomoc nonstop)

1. 3. 2026

32 min

Obrázek epizody Tento den změní energii tvého dalšího roku (3.3.)🌑

Tento den změní energii tvého dalšího roku (3.3.)🌑

1. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Vodohospodáři na téměř dva roky uzavřou silnici na přehradě u Slap. Omezení se dotkne řidičů i stán…

Vodohospodáři na téměř dva roky uzavřou silnici na přehradě u Slap. Omezení se dotkne řidičů i stán…

1. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Vodohospodáři na téměř dva roky uzavřou silnici na přehradě u Slap. Omezení se dotkne řidičů i stán…

Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Vodohospodáři na téměř dva roky uzavřou silnici na přehradě u Slap. Omezení se dotkne řidičů i stán…

1. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Oblíbené destinace pod útokem: Tři hrazené dny, pak už je to na cestovce

Oblíbené destinace pod útokem: Tři hrazené dny, pak už je to na cestovce

1. 3. 2026

6 min

Obrázek epizody Šok nebo zisk ?? Fotovoltaika ano či ne

Šok nebo zisk ?? Fotovoltaika ano či ne

1. 3. 2026

15 min

Obrázek epizody Doporučko #19 Březen 2026 aneb samé dark pecky, kovbojové na útěku, mrzutí hokejisti, pekelní motorkáři, robobobřice a Pillion

Doporučko #19 Březen 2026 aneb samé dark pecky, kovbojové na útěku, mrzutí hokejisti, pekelní motorkáři, robobobřice a Pillion

1. 3. 2026

1 hod 21 min

Obrázek epizody #60 - Únor 2026 na trzích: Alphabet a jeho sázka na 100 let

#60 - Únor 2026 na trzích: Alphabet a jeho sázka na 100 let

1. 3. 2026

6 min

Obrázek epizody 30 000 prostitútok v Damasku!

30 000 prostitútok v Damasku!

1. 3. 2026

55 min

Obrázek epizody „Evropa je ubohá.“ Trumpovu spojenci vadí dvojznačná reakce na Írán

„Evropa je ubohá.“ Trumpovu spojenci vadí dvojznačná reakce na Írán

1. 3. 2026

7 min

Obrázek epizody Diana Kleštincová a Veronika Lieskovská odkrývajú nielen príchuť slávy, ale aj temnejšiu stránku influencerstva (Pre mamy s Babsy)

Diana Kleštincová a Veronika Lieskovská odkrývajú nielen príchuť slávy, ale aj temnejšiu stránku influencerstva (Pre mamy s Babsy)

1. 3. 2026

36 min

Obrázek epizody EP | 90 Jak vybudovat banku zdrojů a zbohatnout. (zkrácená verze)

EP | 90 Jak vybudovat banku zdrojů a zbohatnout. (zkrácená verze)

1. 3. 2026

16 min

Obrázek epizody Martin Duřt: Válka proti drogám 💛 HOVORY O ANARCHII 33 💛

Martin Duřt: Válka proti drogám 💛 HOVORY O ANARCHII 33 💛

1. 3. 2026

1 hod 43 min