Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Věda Plus: Velké dopravní komplikace by mohl způsobit hackerský útok na městské tunely v Praze nebo Brně

Věda Plus: Velké dopravní komplikace by mohl způsobit hackerský útok na městské tunely v Praze nebo Brně

11. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Martin Fendrych: Aby Unie přežila, musí se víc integrovat

Názory a argumenty: Martin Fendrych: Aby Unie přežila, musí se víc integrovat

11. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Martin Fendrych: Aby Unie přežila, musí se víc integrovat

11. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Rusko je agresor, já pacifista. Naše drony proto zbraně neponesou, říká výrobce

Rusko je agresor, já pacifista. Naše drony proto zbraně neponesou, říká výrobce

11. 4. 2025

19 min

11. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Martin Fendrych: Aby Unie přežila, musí se víc integrovat

Martin Fendrych: Aby Unie přežila, musí se víc integrovat

11. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Za premiérské křeslo pro Babiše jsem byl po zásluze potrestán, říká marketér Hanč

Za premiérské křeslo pro Babiše jsem byl po zásluze potrestán, říká marketér Hanč

11. 4. 2025

52 min

Obrázek epizody Bříza: Čína dala najevo, že je jediný stát, který aspiruje stát se vedle USA světovou supervelmocí

Bříza: Čína dala najevo, že je jediný stát, který aspiruje stát se vedle USA světovou supervelmocí

11. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Co se děje se světem: Bříza: Čína dala najevo, že je jediný stát, který aspiruje stát se vedle USA světovou supervelmocí

Co se děje se světem: Bříza: Čína dala najevo, že je jediný stát, který aspiruje stát se vedle USA světovou supervelmocí

11. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Pro a proti: Co by měla EU dělat, aby se připravila na americká cla?

Pro a proti: Co by měla EU dělat, aby se připravila na americká cla?

11. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Pro a proti: Co by měla EU dělat, aby se připravila na americká cla?

Pro a proti: Co by měla EU dělat, aby se připravila na americká cla?

11. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Co by měla EU dělat, aby se připravila na americká cla?

Co by měla EU dělat, aby se připravila na americká cla?

11. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Pomohl vyhrát Babišovi volby. Se svojí minulostí mám trošku problém, říká

Pomohl vyhrát Babišovi volby. Se svojí minulostí mám trošku problém, říká

11. 4. 2025

52 min

Obrázek epizody Smetanovy sady v Olomouci rozsvítil Běh pro Světlušku, na start se postavilo přes tisíc lidí

Smetanovy sady v Olomouci rozsvítil Běh pro Světlušku, na start se postavilo přes tisíc lidí

11. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Brněnská jedenáctka: Ostudy Brna: Nemocný kostel a zborcený klášter

Brněnská jedenáctka: Ostudy Brna: Nemocný kostel a zborcený klášter

11. 4. 2025

11 min

Obrázek epizody Trumpova celní válka: Na nervy jsou z ní v Asii i u Babiše. Šéf ANO se odhodlal k nevídanému kroku

Trumpova celní válka: Na nervy jsou z ní v Asii i u Babiše. Šéf ANO se odhodlal k nevídanému kroku

11. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Trumpova celní válka: Na nervy jsou z ní v Asii i u Babiše. Šéf ANO se odhodlal k nevídanému kroku

Trumpova celní válka: Na nervy jsou z ní v Asii i u Babiše. Šéf ANO se odhodlal k nevídanému kroku

11. 4. 2025

24 min

11. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody 360°, Danuše Nerudová, Radek Vondráček, Pavel Žáček, Ivan David - 10.4. v 21:30

360°, Danuše Nerudová, Radek Vondráček, Pavel Žáček, Ivan David - 10.4. v 21:30

11. 4. 2025

21 min

Obrázek epizody Vedení Přerova chystá demolici bývalého hotelového domu Strojař. Na jeho místě vzniknou nové byty

Vedení Přerova chystá demolici bývalého hotelového domu Strojař. Na jeho místě vzniknou nové byty

11. 4. 2025

18 sec

Obrázek epizody Český pavilon stál 240 milionů. Investice se vrátí, věří šéf českého Expa

Český pavilon stál 240 milionů. Investice se vrátí, věří šéf českého Expa

11. 4. 2025

12 min

Obrázek epizody 57. NESPOUTANÁ POLITIKA: Ženou ve 21. století aneb rovnost jen když se to hodí

57. NESPOUTANÁ POLITIKA: Ženou ve 21. století aneb rovnost jen když se to hodí

11. 4. 2025

51 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: „Jsem hrdý, co všechno dokázala.“ Na šampionátu řezníků v Paříži zazářila i Češka ze Slovácka

Zápisník zahraničních zpravodajů: „Jsem hrdý, co všechno dokázala.“ Na šampionátu řezníků v Paříži zazářila i Češka ze Slovácka

11. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Stopem do Ósaky: Stylové loučení s Íránem – dostávám pozvání na drogový dýchánek

Stopem do Ósaky: Stylové loučení s Íránem – dostávám pozvání na drogový dýchánek

11. 4. 2025

35 min

Obrázek epizody Interview Plus: Radek Špicar, viceprezident Svazu průmyslu a dopravy ČR

Interview Plus: Radek Špicar, viceprezident Svazu průmyslu a dopravy ČR

11. 4. 2025

25 min