Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 62: Optimalizace nám ušetří 13 milionů ročně. Ne každé AI řešení se ale vyplatí, říká Artur Heider z Hyundai

62: Optimalizace nám ušetří 13 milionů ročně. Ne každé AI řešení se ale vyplatí, říká Artur Heider z Hyundai

14. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Loučka: Eutanazie není cesta. „Já jsem pro,“ namítá Komárek

Loučka: Eutanazie není cesta. „Já jsem pro,“ namítá Komárek

14. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Pro a proti: Loučka: Eutanazie není cesta. „Já jsem pro,“ namítá Komárek

Pro a proti: Loučka: Eutanazie není cesta. „Já jsem pro,“ namítá Komárek

14. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody David Voráček: Stavíme nové Centrum.cz, potřebujeme nekonečné množství obsahu

David Voráček: Stavíme nové Centrum.cz, potřebujeme nekonečné množství obsahu

14. 4. 2025

39 min

Obrázek epizody 893: Everyone Is Talking About MCP

893: Everyone Is Talking About MCP

14. 4. 2025

33 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Útok na Sumy. Rozhovor se Salome Zurabišviliovou. Přijímačky z matematiky

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Útok na Sumy. Rozhovor se Salome Zurabišviliovou. Přijímačky z matematiky

14. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Útok na Sumy. Rozhovor se Salome Zurabišviliovou. Přijímačky z matematiky

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Útok na Sumy. Rozhovor se Salome Zurabišviliovou. Přijímačky z matematiky

14. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Při Speed Marathonu v Libereckém kraji překročilo povolenou rychlost 60 řidičů

Při Speed Marathonu v Libereckém kraji překročilo povolenou rychlost 60 řidičů

14. 4. 2025

49 sec

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Nejtěžší je jít s kůží na trh a odhalit se. Seznamování je nevytěžené téma, říká režisér Wehrenberg

Host Lucie Výborné: Nejtěžší je jít s kůží na trh a odhalit se. Seznamování je nevytěžené téma, říká režisér Wehrenberg

14. 4. 2025

31 min

Obrázek epizody Klimatický smutek: Téma, o kterém se (ne)mluví

Klimatický smutek: Téma, o kterém se (ne)mluví

14. 4. 2025

30 min

Obrázek epizody Zkouška ze znalosti hub je pro prodejce i restauratéry nutností. Hlásí se na ni stále více lidí

Zkouška ze znalosti hub je pro prodejce i restauratéry nutností. Hlásí se na ni stále více lidí

14. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Birgus: Válečná fotografie může pomoci ukončit válku, nejhorší jsou válečné konflikty bez fotografů

Birgus: Válečná fotografie může pomoci ukončit válku, nejhorší jsou válečné konflikty bez fotografů

14. 4. 2025

40 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Jak se připravit na cestu do USA? Promažte sociální sítě a vezměte s sebou starý telefon

Antivirus: Antivirus: Jak se připravit na cestu do USA? Promažte sociální sítě a vezměte s sebou starý telefon

14. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Ohlédnutí za epizodami #2 a co se děje ve světě!

Ohlédnutí za epizodami #2 a co se děje ve světě!

14. 4. 2025

2 hod 53 min

Obrázek epizody Imunitu ničí kromě mikroplastů nebo myček i přílišná čistota, říká alergolog

Imunitu ničí kromě mikroplastů nebo myček i přílišná čistota, říká alergolog

14. 4. 2025

34 min

Obrázek epizody Co všechno už stihl Donald Trump rozbourat?

Co všechno už stihl Donald Trump rozbourat?

14. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Magazín pro české školy v zahraničí (15)

Magazín pro české školy v zahraničí (15)

14. 4. 2025

9 min

Obrázek epizody ZLATÉ ČESKÉ RUČIČKY 14.4.2025

ZLATÉ ČESKÉ RUČIČKY 14.4.2025

14. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Benedikovičová, Prušová: V Smere v súvislosti s kauzou Očistec rastie nervozita.

Benedikovičová, Prušová: V Smere v súvislosti s kauzou Očistec rastie nervozita.

14. 4. 2025

33 min

Obrázek epizody Záchranná stanice hl. m. Prahy pro volně žijící živočichy se stěhuje do nového areálu v Jinonicích

Záchranná stanice hl. m. Prahy pro volně žijící živočichy se stěhuje do nového areálu v Jinonicích

14. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Dlouhodobě nadhodnocené tituly se teď dostaly na cenu, kdy má smysl do nich investovat, říká Ronald Schubert z WOOD & Company

Dlouhodobě nadhodnocené tituly se teď dostaly na cenu, kdy má smysl do nich investovat, říká Ronald Schubert z WOOD & Company

14. 4. 2025

35 min

Obrázek epizody Exekuce už dnes není o sebrání televize, ale kontaktu s dlužníkem a dohodě, říká Mlynarčík

Exekuce už dnes není o sebrání televize, ale kontaktu s dlužníkem a dohodě, říká Mlynarčík

14. 4. 2025

38 min

Obrázek epizody Obec Čistá u Horek rozdává svým obyvatelům kompostovou hlínu, pochází i z jejich bioodpadu

Obec Čistá u Horek rozdává svým obyvatelům kompostovou hlínu, pochází i z jejich bioodpadu

14. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody Reparát: Jak nastartovat kariéru? Na zahraniční praxi s Erasmus+

Reparát: Jak nastartovat kariéru? Na zahraniční praxi s Erasmus+

14. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Krnov instaluje na své budovy fotovoltaické elektrárny, první z nich už napájí radnici

Krnov instaluje na své budovy fotovoltaické elektrárny, první z nich už napájí radnici

14. 4. 2025

1 min