Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody All in Spartaka Trnava. Najmä Straka by mal poznať odpoveď na svoju otázku

All in Spartaka Trnava. Najmä Straka by mal poznať odpoveď na svoju otázku

29. 4. 2025

58 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Petice odborů k nepedagogickým pracovníkům. Důsledky blackoutu. Sto dní Trumpa

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Petice odborů k nepedagogickým pracovníkům. Důsledky blackoutu. Sto dní Trumpa

29. 4. 2025

20 min

Obrázek epizody Polední publicistika: Petice odborů k nepedagogickým pracovníkům. Důsledky blackoutu. Sto dní Trumpa

Polední publicistika: Petice odborů k nepedagogickým pracovníkům. Důsledky blackoutu. Sto dní Trumpa

29. 4. 2025

20 min

Obrázek epizody V Ostravě začala stavba centra digitalizace a vědy Černá kostka

V Ostravě začala stavba centra digitalizace a vědy Černá kostka

29. 4. 2025

33 sec

Obrázek epizody Odmala mám ráda papír a jsem hrdá na svou velkou knihovnu, usmívá se restaurátorka Maria Borysenko

Odmala mám ráda papír a jsem hrdá na svou velkou knihovnu, usmívá se restaurátorka Maria Borysenko

29. 4. 2025

10 min

Obrázek epizody Pro a proti: Králíček: Odpovědnost za stavební řízení nese Bartoš

Pro a proti: Králíček: Odpovědnost za stavební řízení nese Bartoš

29. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Králíček: Odpovědnost za stavební řízení nese Bartoš

Králíček: Odpovědnost za stavební řízení nese Bartoš

29. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Trump má názor toho, s kým zrovna naposledy mluví, říká amerikanista Klvaňa

Trump má názor toho, s kým zrovna naposledy mluví, říká amerikanista Klvaňa

29. 4. 2025

39 min

Obrázek epizody Nikdo to už nevymaže z hlavy, i kdyby chtěl, říká Stárek k politikům na sítích

Nikdo to už nevymaže z hlavy, i kdyby chtěl, říká Stárek k politikům na sítích

29. 4. 2025

45 min

Obrázek epizody Poprvé v historii otevřen pro veřejnost. Zámek Neustupov po pěti letech oprav ukazuje své krásy

Poprvé v historii otevřen pro veřejnost. Zámek Neustupov po pěti letech oprav ukazuje své krásy

29. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Stopem do Ósaky: Šilhám, mám vykroucenou hlavu, chodím mezi hořícími mrtvolami. Jsem šťastný.

Stopem do Ósaky: Šilhám, mám vykroucenou hlavu, chodím mezi hořícími mrtvolami. Jsem šťastný.

29. 4. 2025

31 min

Obrázek epizody Letiště Točná představilo vzácnou stíhačku Hawker Hurricane. Prošla celou druhou světovou válkou

Letiště Točná představilo vzácnou stíhačku Hawker Hurricane. Prošla celou druhou světovou válkou

29. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody K VĚCI, Miroslav Korecký - 28.4. v 12:30

K VĚCI, Miroslav Korecký - 28.4. v 12:30

29. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Budoucnost AI revoluce. Co nás čeká v klíčovém týdnu?

Budoucnost AI revoluce. Co nás čeká v klíčovém týdnu?

29. 4. 2025

13 min

Obrázek epizody 360° - 28.4. v 21:59

360° - 28.4. v 21:59

29. 4. 2025

58 min

Obrázek epizody V Šumperku staví první dopravní hřiště ve městě. Děti už nebudou muset dojíždět jinam

V Šumperku staví první dopravní hřiště ve městě. Děti už nebudou muset dojíždět jinam

29. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Světový den přání! Beyoncé odstartovala svou kovbojskou tour a pozor na klíšťata!

Světový den přání! Beyoncé odstartovala svou kovbojskou tour a pozor na klíšťata!

29. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Bytů je dost, problém je jejich užívání. Rokytnice zvýší daň z nemovitosti pro ty trvale neobývané

Bytů je dost, problém je jejich užívání. Rokytnice zvýší daň z nemovitosti pro ty trvale neobývané

29. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Studenti jičínského gymnázia vyrazili do školy bez svačin. Čekalo je totiž takzvané Svačinárium

Studenti jičínského gymnázia vyrazili do školy bez svačin. Čekalo je totiž takzvané Svačinárium

29. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Týdenní přehled: Klidnější víkend bez nových cel může vystřídat napětí kolem dat z USA

Týdenní přehled: Klidnější víkend bez nových cel může vystřídat napětí kolem dat z USA

29. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Převálcují čínská auta Evropu? A kdo zachrání Českou televizi?

Převálcují čínská auta Evropu? A kdo zachrání Českou televizi?

29. 4. 2025

29 min

Obrázek epizody #ExploreŠkoda News: Škoda Auto spouští hlasování o nejlepším návrhu vozu pro Zdravotního klauna

#ExploreŠkoda News: Škoda Auto spouští hlasování o nejlepším návrhu vozu pro Zdravotního klauna

29. 4. 2025

56 sec

Obrázek epizody Město Libavá a Kozlov opravují restaurace. Po rekonstrukci je budou provozovat samy obce

Město Libavá a Kozlov opravují restaurace. Po rekonstrukci je budou provozovat samy obce

29. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 30. 04. 2025

Okénko Moravskoslezského kraje | 30. 04. 2025

29. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Dobré ráno, Moravo! | Co nejdivnějšího máte v kabelce? | 28. 04. 2025

Dobré ráno, Moravo! | Co nejdivnějšího máte v kabelce? | 28. 04. 2025

29. 4. 2025

53 min