Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jackies prohrál klíčovou mapu, Fnatic ve skvělé formě a čínské skandály | RIFTCZECH S6E2

Jackies prohrál klíčovou mapu, Fnatic ve skvělé formě a čínské skandály | RIFTCZECH S6E2

15. 8. 2025

1 hod 35 min

Obrázek epizody Jsme průkopníci a nestydíme se za to. Milovali jsme webOS a používali první streamovací služby

Jsme průkopníci a nestydíme se za to. Milovali jsme webOS a používali první streamovací služby

15. 8. 2025

50 min

Obrázek epizody Češi se vyhýbají spermobankám, rodí se děti na dobré slovo, upozorňuje režisérka

Češi se vyhýbají spermobankám, rodí se děti na dobré slovo, upozorňuje režisérka

15. 8. 2025

27 min

Obrázek epizody Online Plus: Model Genie 3 od Googlu umí vytvářet a měnit virtuální světy

Online Plus: Model Genie 3 od Googlu umí vytvářet a měnit virtuální světy

15. 8. 2025

23 min

Obrázek epizody ZLATÉ ČESKÉ RUČIČKY 15.8.2025

ZLATÉ ČESKÉ RUČIČKY 15.8.2025

15. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody Přerovské sídliště Budovatelů čeká modernizace. Radní už vybrali projektanta

Přerovské sídliště Budovatelů čeká modernizace. Radní už vybrali projektanta

15. 8. 2025

21 sec

Obrázek epizody V Brušperku hygienici kvůli výskytu sinic zakázali koupání

V Brušperku hygienici kvůli výskytu sinic zakázali koupání

15. 8. 2025

21 sec

Obrázek epizody HoRe: MC Dr. Kary - 2. část

HoRe: MC Dr. Kary - 2. část

15. 8. 2025

59 min

Obrázek epizody S čím sa dá súhlasiť s Robertom Ficom a prečo kašle na Slovákov? (Bárdy & Káčer)

S čím sa dá súhlasiť s Robertom Ficom a prečo kašle na Slovákov? (Bárdy & Káčer)

15. 8. 2025

1 hod 4 min

Obrázek epizody Ve Frýdlantském výběžku chybějí bankomaty

Ve Frýdlantském výběžku chybějí bankomaty

15. 8. 2025

1 min

Obrázek epizody Internetem se šíří smutné pohledy údajných zadržených britských vojáků. Jde o dílo umělé inteligence

Internetem se šíří smutné pohledy údajných zadržených britských vojáků. Jde o dílo umělé inteligence

15. 8. 2025

4 min

Obrázek epizody Brněnská jedenáctka: 11 tisíc hodin odpočinku pro rodiče. Jaký byl první rok dětského hospicu v Brně?

Brněnská jedenáctka: 11 tisíc hodin odpočinku pro rodiče. Jaký byl první rok dětského hospicu v Brně?

15. 8. 2025

11 min

Obrázek epizody 11 tisíc hodin odpočinku pro rodiče. Jaký byl první rok dětského hospicu v Brně?

11 tisíc hodin odpočinku pro rodiče. Jaký byl první rok dětského hospicu v Brně?

15. 8. 2025

11 min

Obrázek epizody Červená karta zachránila Spartě 3 body, Prekop do Slavie místo Chytila, Baník v krizi? W/ Kadlec V.

Červená karta zachránila Spartě 3 body, Prekop do Slavie místo Chytila, Baník v krizi? W/ Kadlec V.

15. 8. 2025

1 hod 25 min

Obrázek epizody O dvě hodiny méně, víkendy zdarma, místa pro virtuální karty. Další změny parkování v Jablonci

O dvě hodiny méně, víkendy zdarma, místa pro virtuální karty. Další změny parkování v Jablonci

15. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Pro a proti: Odhalí aplikace s AI rakovinu kůže, nebo je potřeba lékař?

Pro a proti: Odhalí aplikace s AI rakovinu kůže, nebo je potřeba lékař?

15. 8. 2025

24 min

Obrázek epizody Pro a proti: Odhalí aplikace s AI rakovinu kůže, nebo je potřeba lékař?

Pro a proti: Odhalí aplikace s AI rakovinu kůže, nebo je potřeba lékař?

15. 8. 2025

24 min

Obrázek epizody Odhalí aplikace s AI rakovinu kůže, nebo je potřeba lékař?

Odhalí aplikace s AI rakovinu kůže, nebo je potřeba lékař?

15. 8. 2025

24 min

Obrázek epizody Právo k Ranní Kávě | Nový zákon o kyberbezpečnosti dle NIS2

Právo k Ranní Kávě | Nový zákon o kyberbezpečnosti dle NIS2

15. 8. 2025

20 min

Obrázek epizody Nejvíc mě zaujalo, kam se projekty za pár let posunuly, říká k Zelené obci roku Marek Loula z ČSOB

Nejvíc mě zaujalo, kam se projekty za pár let posunuly, říká k Zelené obci roku Marek Loula z ČSOB

15. 8. 2025

26 min

Obrázek epizody Nejvíc mě zaujalo, kam se projekty za pár let posunuly, říká k Zelené obci roku Marek Loula z ČSOB

Nejvíc mě zaujalo, kam se projekty za pár let posunuly, říká k Zelené obci roku Marek Loula z ČSOB

15. 8. 2025

26 min

Obrázek epizody ČT jako první Babišova oběť. Už brzy na vaší obrazovce

ČT jako první Babišova oběť. Už brzy na vaší obrazovce

15. 8. 2025

44 min

Obrázek epizody Ve Šternberku se srazil osobní vlak s autem, dva lidé z vozu byli zraněni

Ve Šternberku se srazil osobní vlak s autem, dva lidé z vozu byli zraněni

15. 8. 2025

22 sec

Obrázek epizody Rozhovor | Aleš Majer o felicii na plyn, Berbrovi i fotbale Mladé Boleslavi. „Věřím, co tady děláme.“

Rozhovor | Aleš Majer o felicii na plyn, Berbrovi i fotbale Mladé Boleslavi. „Věřím, co tady děláme.“

15. 8. 2025

11 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: „Já se bojím s lidmi tykat, protože je to pro mě velký závazek.“ Masaryk měl známé, přátel jen pár

Seriál Radiožurnálu: „Já se bojím s lidmi tykat, protože je to pro mě velký závazek.“ Masaryk měl známé, přátel jen pár

15. 8. 2025

4 min