Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Nejvíc mě zaujalo, kam se projekty za pár let posunuly, říká k Zelené obci roku Marek Loula z ČSOB

Nejvíc mě zaujalo, kam se projekty za pár let posunuly, říká k Zelené obci roku Marek Loula z ČSOB

15. 8. 2025

26 min

Obrázek epizody Nejvíc mě zaujalo, kam se projekty za pár let posunuly, říká k Zelené obci roku Marek Loula z ČSOB

Nejvíc mě zaujalo, kam se projekty za pár let posunuly, říká k Zelené obci roku Marek Loula z ČSOB

15. 8. 2025

26 min

Obrázek epizody ČT jako první Babišova oběť. Už brzy na vaší obrazovce

ČT jako první Babišova oběť. Už brzy na vaší obrazovce

15. 8. 2025

44 min

Obrázek epizody Ve Šternberku se srazil osobní vlak s autem, dva lidé z vozu byli zraněni

Ve Šternberku se srazil osobní vlak s autem, dva lidé z vozu byli zraněni

15. 8. 2025

22 sec

Obrázek epizody Rozhovor | Aleš Majer o felicii na plyn, Berbrovi i fotbale Mladé Boleslavi. „Věřím, co tady děláme.“

Rozhovor | Aleš Majer o felicii na plyn, Berbrovi i fotbale Mladé Boleslavi. „Věřím, co tady děláme.“

15. 8. 2025

11 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: „Já se bojím s lidmi tykat, protože je to pro mě velký závazek.“ Masaryk měl známé, přátel jen pár

Seriál Radiožurnálu: „Já se bojím s lidmi tykat, protože je to pro mě velký závazek.“ Masaryk měl známé, přátel jen pár

15. 8. 2025

4 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Šéfkuchař: Dětská jídla jsou téma. Že v restauracích pořád narážíme na hranolky s řízkem, je bizár

Host Lucie Výborné: Šéfkuchař: Dětská jídla jsou téma. Že v restauracích pořád narážíme na hranolky s řízkem, je bizár

15. 8. 2025

26 min

Obrázek epizody Glosa Plus: Eva Turnová: Přikázané uvolnění

Glosa Plus: Eva Turnová: Přikázané uvolnění

15. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Glosa Plus: Eva Turnová: Přikázané uvolnění

Glosa Plus: Eva Turnová: Přikázané uvolnění

15. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Eva Turnová: Přikázané uvolnění

Eva Turnová: Přikázané uvolnění

15. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Pro a proti: Odhalí fotka melanom?

Pro a proti: Odhalí fotka melanom?

15. 8. 2025

23 min

Obrázek epizody Odhalí fotka melanom?

Odhalí fotka melanom?

15. 8. 2025

23 min

Obrázek epizody Pro a proti: Odhalí fotka melanom?

Pro a proti: Odhalí fotka melanom?

15. 8. 2025

23 min

Obrázek epizody Hodina zmizení Sbormistra, Spideyho nový den a úspěch v Džobu | Total Week #32-33/25

Hodina zmizení Sbormistra, Spideyho nový den a úspěch v Džobu | Total Week #32-33/25

15. 8. 2025

14 min

Obrázek epizody V Horažďovicích se koná 7. ročník Ševčíkovy akademie pro hráče na smyčcové nástroje

V Horažďovicích se koná 7. ročník Ševčíkovy akademie pro hráče na smyčcové nástroje

15. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Předvolební brífink: Co potřebuje kultura k přežití?

Předvolební brífink: Co potřebuje kultura k přežití?

15. 8. 2025

11 min

Obrázek epizody V zdravotníctve fungujú kmotri, ale zodpovedný za jeho stav je Robert Fico, tvrdia experti

V zdravotníctve fungujú kmotri, ale zodpovedný za jeho stav je Robert Fico, tvrdia experti

15. 8. 2025

37 min

Obrázek epizody V Číně se rýsuje další úžasná sedmička. Bude konkurovat té americké?

V Číně se rýsuje další úžasná sedmička. Bude konkurovat té americké?

15. 8. 2025

24 min

Obrázek epizody V zdravotníctve fungujú kmotri, ale zodpovedný za jeho stav je Robert Fico, tvrdia experti

V zdravotníctve fungujú kmotri, ale zodpovedný za jeho stav je Robert Fico, tvrdia experti

15. 8. 2025

37 min

Obrázek epizody Česko 2025: Předvolební brífink: Co potřebuje kultura k přežití?

Česko 2025: Předvolební brífink: Co potřebuje kultura k přežití?

15. 8. 2025

11 min

Obrázek epizody Česko 2025: Předvolební brífink: Co potřebuje kultura k přežití?

Česko 2025: Předvolební brífink: Co potřebuje kultura k přežití?

15. 8. 2025

11 min

Obrázek epizody Kolář: Pro Putina je Trump „jouda“, hraje si s ním jako kočka s myší

Kolář: Pro Putina je Trump „jouda“, hraje si s ním jako kočka s myší

15. 8. 2025

23 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ukrajinistka Víchová: Summit na Aljašce k míru na Ukrajině nepovede. Putin bojuje o přežití impéria

Jak to vidí...: Ukrajinistka Víchová: Summit na Aljašce k míru na Ukrajině nepovede. Putin bojuje o přežití impéria

15. 8. 2025

25 min

Obrázek epizody Ukrajinistka Víchová: Summit na Aljašce k míru na Ukrajině nepovede. Putin bojuje o přežití impéria

Ukrajinistka Víchová: Summit na Aljašce k míru na Ukrajině nepovede. Putin bojuje o přežití impéria

15. 8. 2025

25 min

Obrázek epizody #72 - Tomáš Malovec - 2. díl - CEO - Born Digital

#72 - Tomáš Malovec - 2. díl - CEO - Born Digital

15. 8. 2025

28 min