Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Svět ve 20 minutách: Drahá hnojiva a ropa mohou naplnit ruskou státní kasu

Svět ve 20 minutách: Drahá hnojiva a ropa mohou naplnit ruskou státní kasu

4. 4. 2026

23 min

Obrázek epizody Drahá hnojiva a ropa mohou naplnit ruskou státní kasu

Drahá hnojiva a ropa mohou naplnit ruskou státní kasu

4. 4. 2026

23 min

Obrázek epizody Svět ve 20 minutách: Drahá hnojiva a ropa mohou naplnit ruskou státní kasu

Svět ve 20 minutách: Drahá hnojiva a ropa mohou naplnit ruskou státní kasu

4. 4. 2026

23 min

Obrázek epizody Kultura Plus: O novince Dejvického divadla Služebnictvo nebo o filmu Hlas Hind Radžab bude mluvit Michaela Vetešková

Kultura Plus: O novince Dejvického divadla Služebnictvo nebo o filmu Hlas Hind Radžab bude mluvit Michaela Vetešková

4. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty: Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Ondřejem Konrádem

4. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty: Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Ondřejem Konrádem

4. 4. 2026

25 min

4. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Ondřejem Konrádem

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Ondřejem Konrádem

4. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Sestřelené letouny nad Íránem. Školky a demografie. Amnestie na Kubě

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Sestřelené letouny nad Íránem. Školky a demografie. Amnestie na Kubě

4. 4. 2026

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Sestřelené letouny nad Íránem. Školky a demografie. Amnestie na Kubě

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Sestřelené letouny nad Íránem. Školky a demografie. Amnestie na Kubě

4. 4. 2026

19 min

4. 4. 2026

19 min

Obrázek epizody Sestřelené letouny nad Íránem. Školky a demografie. Amnestie na Kubě

Sestřelené letouny nad Íránem. Školky a demografie. Amnestie na Kubě

4. 4. 2026

19 min

Obrázek epizody Majdan je to nejsilnější, co jsem zažil. Ve Lvově jsem hrál na cimbál klukům bez nohou, bez rukou

Majdan je to nejsilnější, co jsem zažil. Ve Lvově jsem hrál na cimbál klukům bez nohou, bez rukou

4. 4. 2026

21 min

Obrázek epizody Krajinu očima Karla Hynka Máchy návštěvníci uvidí v liberecké galerii. Výstava propojuje obrazy s p…

Krajinu očima Karla Hynka Máchy návštěvníci uvidí v liberecké galerii. Výstava propojuje obrazy s p…

4. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Jsem bojovnice. Na kurtu udělám cokoliv pro výhru, přiznává tenistka Valentová

Host Radiožurnálu: Jsem bojovnice. Na kurtu udělám cokoliv pro výhru, přiznává tenistka Valentová

4. 4. 2026

28 min

Obrázek epizody ‚Řešíme odliv mladých rodin z města.‘ Stavební parcely za 60 milionů připravuje Brumov-Bylnice

‚Řešíme odliv mladých rodin z města.‘ Stavební parcely za 60 milionů připravuje Brumov-Bylnice

4. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Deadline pro Hormuz, rostoucí ropa a historické IPO SpaceX

Deadline pro Hormuz, rostoucí ropa a historické IPO SpaceX

4. 4. 2026

14 min

Obrázek epizody ‚Můj otec pletl od ledna do jara.‘ Rodinnou tradici vyrábění košíků udržuje Marie Laloučková z Miře…

‚Můj otec pletl od ledna do jara.‘ Rodinnou tradici vyrábění košíků udržuje Marie Laloučková z Miře…

4. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Daniela Kolářová: Nechápu, že lidé ztratili paměť

Osobnost Plus: Daniela Kolářová: Nechápu, že lidé ztratili paměť

4. 4. 2026

26 min

Obrázek epizody Daniela Kolářová: Nechápu, že lidé ztratili paměť

Daniela Kolářová: Nechápu, že lidé ztratili paměť

4. 4. 2026

26 min

Obrázek epizody Laboratoř: Klíčové molekuly by na Marsu mohly přežít i 50 milionů let

Laboratoř: Klíčové molekuly by na Marsu mohly přežít i 50 milionů let

4. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Botanik Jiří Sádlo: Chráněná příroda je asi stejně autentická jako vycpaná liška

Botanik Jiří Sádlo: Chráněná příroda je asi stejně autentická jako vycpaná liška

4. 4. 2026

34 min

Obrázek epizody Rozhlasový sloupek: Petr Hladík: Každý z nás se někdy rozbrečí. Ale není potřeba se kvůli tomu cítit trapně

Rozhlasový sloupek: Petr Hladík: Každý z nás se někdy rozbrečí. Ale není potřeba se kvůli tomu cítit trapně

4. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Lepší Vlevo dole: Zprávy, které by se mohly líbit i Babišovi

Lepší Vlevo dole: Zprávy, které by se mohly líbit i Babišovi

4. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Petr Hladík v podcastu Na jedné vlně: Proč konflikt s Íránem neskončí rychle a co v krizích skutečně zvládne česká diplomacie 

Petr Hladík v podcastu Na jedné vlně: Proč konflikt s Íránem neskončí rychle a co v krizích skutečně zvládne česká diplomacie 

4. 4. 2026

1 hod 8 min