Obrázek epizody Městský dům v Přerově obehnali lešením. Kvůli padající fasádě navíc budovu zakryjí sítě

Městský dům v Přerově obehnali lešením. Kvůli padající fasádě navíc budovu zakryjí sítě

15. 9. 2026

1 min

Obrázek epizody První dojem | Priske do Bundesligy? Zájem Gladbachu není. Jeho odchod by nebyl řešením, říká Fejgl. Jak reagoval trenér?

První dojem | Priske do Bundesligy? Zájem Gladbachu není. Jeho odchod by nebyl řešením, říká Fejgl. Jak reagoval trenér?

15. 9. 2026

7 min

Obrázek epizody Politický islám se zdiskreditoval a autoritáři jsou zpět. Jak se arabské jaro vytratilo z paměti

Politický islám se zdiskreditoval a autoritáři jsou zpět. Jak se arabské jaro vytratilo z paměti

15. 9. 2026

1 hod 17 min

Obrázek epizody Politický islám se zdiskreditoval a autoritáři jsou zpět. Jak se arabské jaro vytratilo z paměti

Politický islám se zdiskreditoval a autoritáři jsou zpět. Jak se arabské jaro vytratilo z paměti

15. 9. 2026

1 hod 17 min

Obrázek epizody Vaše každodenní inspirace: To zvíře se mi nějak nezdá

Vaše každodenní inspirace: To zvíře se mi nějak nezdá

15. 9. 2026

33 min

Obrázek epizody #211 - Rakušan premiérem? Hodně strašidelná představa!

#211 - Rakušan premiérem? Hodně strašidelná představa!

15. 9. 2026

5 min

Obrázek epizody Po 80 letech chátrání znovu otevřel Schillerův park v Podbořanech. Děti se mohou klouzat i sledovat…

Po 80 letech chátrání znovu otevřel Schillerův park v Podbořanech. Děti se mohou klouzat i sledovat…

15. 9. 2026

2 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Ondřej Konrád: Nemluvit s prezidentem je k ničemu

Názory a argumenty: Ondřej Konrád: Nemluvit s prezidentem je k ničemu

15. 9. 2026

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Ondřej Konrád: Nemluvit s prezidentem je k ničemu

15. 9. 2026

3 min

15. 9. 2026

3 min

Obrázek epizody Ondřej Konrád: Nemluvit s prezidentem je k ničemu

Ondřej Konrád: Nemluvit s prezidentem je k ničemu

15. 9. 2026

3 min

Obrázek epizody Na cestách s BLANÍKEM a Miroslavem Táborským-15.9.2026

Na cestách s BLANÍKEM a Miroslavem Táborským-15.9.2026

15. 9. 2026

2 min

Obrázek epizody Poprvé po 90 letech bude Kudlovská přehrada ve Zlíně bez vody. Na odbahnění si ale ještě počká

Poprvé po 90 letech bude Kudlovská přehrada ve Zlíně bez vody. Na odbahnění si ale ještě počká

15. 9. 2026

3 min

Obrázek epizody Snídaně Šampionů- 15.9.2026

Snídaně Šampionů- 15.9.2026

15. 9. 2026

47 min

Obrázek epizody Tálibánec na operačním stole. Jak vypadá práce chirurga ve válečné zóně | 10:35

Tálibánec na operačním stole. Jak vypadá práce chirurga ve válečné zóně | 10:35

15. 9. 2026

37 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Karel Hvížďala: Josef Sudek, fotograf ticha

Názory a argumenty: Karel Hvížďala: Josef Sudek, fotograf ticha

15. 9. 2026

4 min

15. 9. 2026

4 min

15. 9. 2026

4 min

Obrázek epizody Karel Hvížďala: Josef Sudek, fotograf ticha

Karel Hvížďala: Josef Sudek, fotograf ticha

15. 9. 2026

4 min

Obrázek epizody Mejdany jsem opustil, reálný život je pro mě důležitější než vše okolo herectví. Příroda je teď a tady, říká Benoni

Mejdany jsem opustil, reálný život je pro mě důležitější než vše okolo herectví. Příroda je teď a tady, říká Benoni

15. 9. 2026

22 min

Obrázek epizody Čihák, král vzdušného prostoru. Co ještě z něj dělá jednoho z nejlepších stoperů v lize?

Čihák, král vzdušného prostoru. Co ještě z něj dělá jednoho z nejlepších stoperů v lize?

15. 9. 2026

4 min

Obrázek epizody Interview Plus: Publicista: Kino, které v Izraeli uvede film NAZA, shoří

Interview Plus: Publicista: Kino, které v Izraeli uvede film NAZA, shoří

15. 9. 2026

25 min

Obrázek epizody Interview Plus: Publicista: Kino, které v Izraeli uvede film NAZA, shoří

Interview Plus: Publicista: Kino, které v Izraeli uvede film NAZA, shoří

15. 9. 2026

25 min

Obrázek epizody Publicista: Kino, které v Izraeli uvede film NAZA, shoří

Publicista: Kino, které v Izraeli uvede film NAZA, shoří

15. 9. 2026

26 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Luboš Palata: Kdo může mít radost z vítězství AfD?

Názory a argumenty: Luboš Palata: Kdo může mít radost z vítězství AfD?

15. 9. 2026

3 min