Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody E01 Co potřebujete vědět, než začnete s hubnutím

E01 Co potřebujete vědět, než začnete s hubnutím

23. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody Inovace a trendy v estetické dermatologii s MUDr. et Bc. Lucií Jarešovou

Inovace a trendy v estetické dermatologii s MUDr. et Bc. Lucií Jarešovou

23. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Anna Kamenická: „Úklid je terapie a cesta k sebepoznání. Nepořádek v domácnosti často odráží chaos v hlavě, v životě i ve vztazích.“

Anna Kamenická: „Úklid je terapie a cesta k sebepoznání. Nepořádek v domácnosti často odráží chaos v hlavě, v životě i ve vztazích.“

23. 1. 2025

32 min

Obrázek epizody Esport je toxický, důležité je, jak se vidím já sám, říká nejúspěšnější český hráč LoL Carzzy

Esport je toxický, důležité je, jak se vidím já sám, říká nejúspěšnější český hráč LoL Carzzy

23. 1. 2025

13 min

Obrázek epizody Melika Yildiz: Jako dítě jsem si myslela, že jsem prorok a dám islám i judaismus dohromady

Melika Yildiz: Jako dítě jsem si myslela, že jsem prorok a dám islám i judaismus dohromady

23. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody Novoroční předsevzetí o hubnutí a dietách

Novoroční předsevzetí o hubnutí a dietách

23. 1. 2025

21 min

Obrázek epizody Hypoglykemie pro absolventa

Hypoglykemie pro absolventa

23. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody 61. FETISH KINGDOM: KORUNOVACE KRÁLE A KRÁLOVNY ČESKÉ FETISH SCÉNY

61. FETISH KINGDOM: KORUNOVACE KRÁLE A KRÁLOVNY ČESKÉ FETISH SCÉNY

23. 1. 2025

19 min

Obrázek epizody #31 Máme se nehmotného světa bát?

#31 Máme se nehmotného světa bát?

23. 1. 2025

9 min

Obrázek epizody Lékárna: Robotické operace zkracují dobu hojení i hospitalizaci pacientů

Lékárna: Robotické operace zkracují dobu hojení i hospitalizaci pacientů

23. 1. 2025

22 min

Obrázek epizody Robotické operace zkracují dobu hojení i hospitalizaci pacientů

Robotické operace zkracují dobu hojení i hospitalizaci pacientů

23. 1. 2025

22 min

Obrázek epizody Začni zdravě a napořád

Začni zdravě a napořád

23. 1. 2025

54 min

Obrázek epizody #21 - Dominika Trčková - Plodné hovory

#21 - Dominika Trčková - Plodné hovory

23. 1. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody Uzdravení se dočká většina žen, říká radioterapeut Martin Doležel z Onkologické kliniky FN Olomouc

Uzdravení se dočká většina žen, říká radioterapeut Martin Doležel z Onkologické kliniky FN Olomouc

23. 1. 2025

35 min

Obrázek epizody Apatyka: Uzdravení se dočká většina žen, říká radioterapeut Martin Doležel z Onkologické kliniky FN Olomouc

Apatyka: Uzdravení se dočká většina žen, říká radioterapeut Martin Doležel z Onkologické kliniky FN Olomouc

23. 1. 2025

35 min

Obrázek epizody Essentials: How Foods & Nutrients Control Our Moods

Essentials: How Foods & Nutrients Control Our Moods

23. 1. 2025

37 min

Obrázek epizody 119 | LETOS UŽ OPRAVDU ZHUBNU. A VÍM JAK!

119 | LETOS UŽ OPRAVDU ZHUBNU. A VÍM JAK!

23. 1. 2025

59 min

Obrázek epizody Diabetes mellitus 2.typu a metabolický syndrom

Diabetes mellitus 2.typu a metabolický syndrom

23. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Kapacita a vnitřní zdroje na změnu - Alena Cardová a Líba Vaňková

Kapacita a vnitřní zdroje na změnu - Alena Cardová a Líba Vaňková

23. 1. 2025

38 min

Obrázek epizody #893 - Jillian Turecki - 9 Harsh Truths About How Relationships Work

#893 - Jillian Turecki - 9 Harsh Truths About How Relationships Work

23. 1. 2025

1 hod 33 min

Obrázek epizody 84. díl - Kinky / fetiš akce a outfity očima Dannyho Worma z Hell Events = ROZHOVOR

84. díl - Kinky / fetiš akce a outfity očima Dannyho Worma z Hell Events = ROZHOVOR

23. 1. 2025

32 min

Obrázek epizody #14 DIAGNÓZA NARCISMUS: Kronika velikášství a jak fungují sekty v Česku?

#14 DIAGNÓZA NARCISMUS: Kronika velikášství a jak fungují sekty v Česku?

23. 1. 2025

57 min

Obrázek epizody „Zbraň u sebe nenosím. Vrcholový sport a medicína jdou skloubit“ – Martin Podhráský

„Zbraň u sebe nenosím. Vrcholový sport a medicína jdou skloubit“ – Martin Podhráský

23. 1. 2025

42 min

Obrázek epizody 99. Důvěra v neznámo: Uvolněte potřebu kontroly a následujte intuici

99. Důvěra v neznámo: Uvolněte potřebu kontroly a následujte intuici

23. 1. 2025

13 min

Obrázek epizody BONUS: Příběh Klárky - "Po pár týdnech mám -17 cm v pase, všímá si toho okolí a vidím to na oblečení!"

BONUS: Příběh Klárky - "Po pár týdnech mám -17 cm v pase, všímá si toho okolí a vidím to na oblečení!"

22. 1. 2025

6 min