Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 83 VÝZKUM CZECHSEX| Češi mají sex jen jednou za měsíc?! Co o našem sexu řekl celonárodní výzkum?

83 VÝZKUM CZECHSEX| Češi mají sex jen jednou za měsíc?! Co o našem sexu řekl celonárodní výzkum?

31. 5. 2024

39 min

Obrázek epizody Jak byste chtěli oslavit svátek všech dětí?

Jak byste chtěli oslavit svátek všech dětí?

31. 5. 2024

1 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Býci, na konci měsíce vyburcujete svou sebedůvěru a přehodnotíte priority

HOROSKOPY: Býci, na konci měsíce vyburcujete svou sebedůvěru a přehodnotíte priority

31. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Európa, tras sa! (predvolebný špeciál)

Európa, tras sa! (predvolebný špeciál)

31. 5. 2024

34 min

Obrázek epizody V eurovoľbách hrozí nárast krajnej pravice, no zrejme budú rozdelení, hovorí šéf kancelárie EP R. Sermek

V eurovoľbách hrozí nárast krajnej pravice, no zrejme budú rozdelení, hovorí šéf kancelárie EP R. Sermek

31. 5. 2024

36 min

Obrázek epizody No156 - ČEŠKA NA BUCKETLISTE

No156 - ČEŠKA NA BUCKETLISTE

31. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Jsme MISTŘI SVĚTA!

Jsme MISTŘI SVĚTA!

30. 5. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody Petr Mach: Ursula von der Leyen by měla v čele EU skončit

Petr Mach: Ursula von der Leyen by měla v čele EU skončit

30. 5. 2024

16 min

Obrázek epizody Víte, kolik tetování má David Beckham?

Víte, kolik tetování má David Beckham?

30. 5. 2024

1 min

Obrázek epizody Tomáše sháněl u jeho mámy kurýr

Tomáše sháněl u jeho mámy kurýr

30. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Tomáše sháněl u jeho mámy kurýr

Tomáše sháněl u jeho mámy kurýr

30. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Európa: Sľuby či realita? Vypočujte si, čo pre váš život môže urobiť europoslanec v Bruseli

Európa: Sľuby či realita? Vypočujte si, čo pre váš život môže urobiť europoslanec v Bruseli

30. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody 28. díl: O Famifovi a Dendar | Pátá kampaň - DnD CZ

28. díl: O Famifovi a Dendar | Pátá kampaň - DnD CZ

30. 5. 2024

1 hod 42 min

Obrázek epizody Velká kvízová loupež

Velká kvízová loupež

30. 5. 2024

1 hod

Obrázek epizody HERDYN - LIDI SE MĚ SNAŽÍ NACHYTAT A POSÍLAJÍ MI DO STREAMU NAHÝ FOTKY, HOLKY STREMUJOU JAK SEDÍ V TANGÁCH NA PRŮSVITNÝ ŽIDLI, FANOUŠEK MI POSLAL 150 TISÍC KČ Ep.136

HERDYN - LIDI SE MĚ SNAŽÍ NACHYTAT A POSÍLAJÍ MI DO STREAMU NAHÝ FOTKY, HOLKY STREMUJOU JAK SEDÍ V TANGÁCH NA PRŮSVITNÝ ŽIDLI, FANOUŠEK MI POSLAL 150 TISÍC KČ Ep.136

30. 5. 2024

1 hod 8 min

Obrázek epizody Nekrmte medvědy a většina problémů zmizí, tvrdí lesoochranář Juraj Lukáč

Nekrmte medvědy a většina problémů zmizí, tvrdí lesoochranář Juraj Lukáč

30. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody Pri otázke palestínskej štátnosti je postoj Slovenska pokrytecký a nemohúci, tvrdí religionista Attila Kovács z UK (podcast)

Pri otázke palestínskej štátnosti je postoj Slovenska pokrytecký a nemohúci, tvrdí religionista Attila Kovács z UK (podcast)

30. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Rozhovor Jindry Ekla s kočičí psycholožkou Klárou Vodičkovou Nevečeřalovou

Rozhovor Jindry Ekla s kočičí psycholožkou Klárou Vodičkovou Nevečeřalovou

30. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Michal Handzuš o hokeji aj Európskej únii: Vo voľbách určuje každý svojím hlasom, ktorým smerom chce ísť

Michal Handzuš o hokeji aj Európskej únii: Vo voľbách určuje každý svojím hlasom, ktorým smerom chce ísť

30. 5. 2024

21 min

Obrázek epizody Martin Úbl: Důležité je si Stezku Českem užít a nehnat se

Martin Úbl: Důležité je si Stezku Českem užít a nehnat se

30. 5. 2024

15 min

Obrázek epizody Nové album Kristal Shine a proč ještě nešla na zkoušku z autoškoly - NOBE Podcast #30

Nové album Kristal Shine a proč ještě nešla na zkoušku z autoškoly - NOBE Podcast #30

30. 5. 2024

35 min

Obrázek epizody Jakub a Jízda králů. Byl on tím králem?

Jakub a Jízda králů. Byl on tím králem?

30. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Návrat do prostituce po mateřství mi přijde zvláštní, ale určitě se to děje

Návrat do prostituce po mateřství mi přijde zvláštní, ale určitě se to děje

30. 5. 2024

1 min

Obrázek epizody 1 - 20240530 6 óra

1 - 20240530 6 óra

30. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody 4 - Füri Zenetér nevű egyesület tevékenységéről kérdeztük telefonon Puskás Petit

4 - Füri Zenetér nevű egyesület tevékenységéről kérdeztük telefonon Puskás Petit

30. 5. 2024

30 min