Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Co se Čechům nejvíc líbí na Jakubovi Kohákovi?

Co se Čechům nejvíc líbí na Jakubovi Kohákovi?

10. 10. 2024

4 min

Obrázek epizody Jaroslav Dušek

Jaroslav Dušek

10. 10. 2024

46 min

Obrázek epizody Jak poznáme podzim?

Jak poznáme podzim?

10. 10. 2024

1 min

Obrázek epizody Conan and the Chill Amigas

Conan and the Chill Amigas

10. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody DIGILIDI #67 | Čestmír Strakatý: Mám v životě štěstí | Plnotučná epizoda zadarmo!

DIGILIDI #67 | Čestmír Strakatý: Mám v životě štěstí | Plnotučná epizoda zadarmo!

10. 10. 2024

1 hod 33 min

Obrázek epizody Vladimír Kludaj | Emoce nejsou slabost, ale tvoje síla

Vladimír Kludaj | Emoce nejsou slabost, ale tvoje síla

10. 10. 2024

37 min

Obrázek epizody Medailistka, kluk z obálky a nečekané oznámení!

Medailistka, kluk z obálky a nečekané oznámení!

10. 10. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody Má mít paní prezidentová od státu vlastní příjem? (457)

Má mít paní prezidentová od státu vlastní příjem? (457)

10. 10. 2024

54 min

Obrázek epizody Starajú sa o deti len pre zisk. Profesionálnych rodičov na Slovensku tak vykresľuje nový film

Starajú sa o deti len pre zisk. Profesionálnych rodičov na Slovensku tak vykresľuje nový film

10. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Oživování starých skladeb

Oživování starých skladeb

9. 10. 2024

11 min

Obrázek epizody Ondřej Koběrský - Jak se proinvestovat k milionům dolarů? #EasyCast #Kotak

Ondřej Koběrský - Jak se proinvestovat k milionům dolarů? #EasyCast #Kotak

9. 10. 2024

1 hod 8 min

Obrázek epizody Petra Pecková: Pokud zůstane koalice STAN a Spolu, můžeme ihned pokračovat v práci

Petra Pecková: Pokud zůstane koalice STAN a Spolu, můžeme ihned pokračovat v práci

9. 10. 2024

16 min

Obrázek epizody Velké hlavy komentují slovenské pasy, které nevzbudily národní hrdost, ale spíše posměch

Velké hlavy komentují slovenské pasy, které nevzbudily národní hrdost, ale spíše posměch

9. 10. 2024

58 sec

Obrázek epizody Buchty: Jaké by bylo ideální městečko? Měl by tam být ochotnický soubor a komunitní pečení brambor

Buchty: Jaké by bylo ideální městečko? Měl by tam být ochotnický soubor a komunitní pečení brambor

9. 10. 2024

43 min

Obrázek epizody Jaké by bylo ideální městečko? Měl by tam být ochotnický soubor a komunitní pečení brambor

Jaké by bylo ideální městečko? Měl by tam být ochotnický soubor a komunitní pečení brambor

9. 10. 2024

43 min

Obrázek epizody POPRASK  #22 Dana Morávková o Rohonym, fotce maminky před tankem a silných ženách v televizi - podcast

POPRASK #22 Dana Morávková o Rohonym, fotce maminky před tankem a silných ženách v televizi - podcast

9. 10. 2024

58 min

Obrázek epizody POPRASK  #22 Dana Morávková o Rohonym, fotce maminky před tankem a silných ženách v televizi - podcast

POPRASK #22 Dana Morávková o Rohonym, fotce maminky před tankem a silných ženách v televizi - podcast

9. 10. 2024

14 min

Obrázek epizody James Blunt se nechá přejmenovat

James Blunt se nechá přejmenovat

9. 10. 2024

13 min

Obrázek epizody Keď po videu „smeráckych vlkov“ prichádza vyhrážka fyzickou likvidáciou. Prípad Kuciak žiaľ ukazuje, že nikdy neviete, tvrdí Xénia Makarová (podcast)

Keď po videu „smeráckych vlkov“ prichádza vyhrážka fyzickou likvidáciou. Prípad Kuciak žiaľ ukazuje, že nikdy neviete, tvrdí Xénia Makarová (podcast)

9. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody SHARE: Všetko o schválených občiankach v mobile. Ako to bude fungovať a kedy

SHARE: Všetko o schválených občiankach v mobile. Ako to bude fungovať a kedy

9. 10. 2024

19 min

Obrázek epizody Oktagon prekoná svetový rekord, rokoval i so Snoop Doggom! Čo odveta Pirát – Vémola?

Oktagon prekoná svetový rekord, rokoval i so Snoop Doggom! Čo odveta Pirát – Vémola?

9. 10. 2024

48 min

Obrázek epizody Moderátorka Martina Hynková Vrbová nemohla sedm let otěhotnět: Hormony mě měnily k nepoznaní

Moderátorka Martina Hynková Vrbová nemohla sedm let otěhotnět: Hormony mě měnily k nepoznaní

9. 10. 2024

43 min

Obrázek epizody 4 - Vendégünk Szimler Bálint a Fekete pont c. film rendezője

4 - Vendégünk Szimler Bálint a Fekete pont c. film rendezője

9. 10. 2024

19 min

Obrázek epizody Pavlína Němcová: Smlouvy si ohlídám, ale právní radu bych nikomu nedala

Pavlína Němcová: Smlouvy si ohlídám, ale právní radu bych nikomu nedala

9. 10. 2024

12 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Moderátorka Ester Janečková: Lidi mě často považují za velkého kliďase, jsem ale docela živel

Na pohovce Jožky Kubáníka: Moderátorka Ester Janečková: Lidi mě často považují za velkého kliďase, jsem ale docela živel

9. 10. 2024

32 min