Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak dovedou Velké hlavy reagovat na příbuzenské vztahy?

Jak dovedou Velké hlavy reagovat na příbuzenské vztahy?

15. 5. 2025

1 min

Obrázek epizody Sebastian Navrátil - Budeš se hodně divit! #EasyCast #Kotak

Sebastian Navrátil - Budeš se hodně divit! #EasyCast #Kotak

15. 5. 2025

1 hod 12 min

Obrázek epizody LIŠÁK - NAHÁNĚL JSEM NAHEJ OŽRALU SE ZBRANÍ V RUCE, HEJTR MI SKÁKAL NA STŘEŠE MUSTANGA Ep.190

LIŠÁK - NAHÁNĚL JSEM NAHEJ OŽRALU SE ZBRANÍ V RUCE, HEJTR MI SKÁKAL NA STŘEŠE MUSTANGA Ep.190

15. 5. 2025

1 hod 5 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Dobrý, ale zmatený člověk Vít Schmarc: Míval jsem zelené škorně

Brambora s vejcem: Dobrý, ale zmatený člověk Vít Schmarc: Míval jsem zelené škorně

15. 5. 2025

14 min

Obrázek epizody Dobrý, ale zmatený člověk Vít Schmarc: Míval jsem zelené škorně

Dobrý, ale zmatený člověk Vít Schmarc: Míval jsem zelené škorně

15. 5. 2025

19 min

Obrázek epizody Akční historky z Ameriky a názory na různé dopravní situace od Petra Reifa! NOBE podcast #49

Akční historky z Ameriky a názory na různé dopravní situace od Petra Reifa! NOBE podcast #49

15. 5. 2025

51 min

Obrázek epizody #16 ONDRA PLACHETKA - ŽIVOT NA VOZÍČKU, HANDICAP NEZNÁ HRANICE, JAK JE TO S BEZBARIÉROVOSTÍ V ČR?

#16 ONDRA PLACHETKA - ŽIVOT NA VOZÍČKU, HANDICAP NEZNÁ HRANICE, JAK JE TO S BEZBARIÉROVOSTÍ V ČR?

15. 5. 2025

18 min

Obrázek epizody Alena Antonovičová: V Kolumbii se říká, že se tam pije špatná káva, protože ta nejlepší se vyváží

Alena Antonovičová: V Kolumbii se říká, že se tam pije špatná káva, protože ta nejlepší se vyváží

15. 5. 2025

13 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Na muzikálu v divadle je lepší sedět až od čtvrté řady, prozrazuje zvukař

Na pohovce Jožky Kubáníka: Na muzikálu v divadle je lepší sedět až od čtvrté řady, prozrazuje zvukař

15. 5. 2025

34 min

Obrázek epizody #156 - Čtvrtek - 15.5.2025 - Eurovize, oddělené bydlení partnerů a co vysadil Patrik na zahradě?

#156 - Čtvrtek - 15.5.2025 - Eurovize, oddělené bydlení partnerů a co vysadil Patrik na zahradě?

15. 5. 2025

1 hod 30 min

Obrázek epizody Petra Pěchulová: Čína sleduje člověka na každém kroku, díky tomu jsem se cítila bezpečně

Petra Pěchulová: Čína sleduje člověka na každém kroku, díky tomu jsem se cítila bezpečně

15. 5. 2025

15 min

Obrázek epizody Které "šílené" věci mají ve fanshopu Bayernu Leverkusen

Které "šílené" věci mají ve fanshopu Bayernu Leverkusen

15. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Osada Amiant

Osada Amiant

15. 5. 2025

51 min

Obrázek epizody 2025 05 15 Csütörtök Balázsék (Teljes adás)

2025 05 15 Csütörtök Balázsék (Teljes adás)

15. 5. 2025

2 hod 7 min

Obrázek epizody #4 Katy Perry ve vesmíru, „čarodky“ a čarodějnické procesy

#4 Katy Perry ve vesmíru, „čarodky“ a čarodějnické procesy

15. 5. 2025

59 min

Obrázek epizody 5 - Nagy Űrpárbaj Balázsékkal a Rádió 1-en, a Heavy Tools támogatásával

5 - Nagy Űrpárbaj Balázsékkal a Rádió 1-en, a Heavy Tools támogatásával

15. 5. 2025

35 min

Obrázek epizody David ze Survivoru imituje ostatní soutěžící z ostrova! SURVIVOR TALKS 🥥

David ze Survivoru imituje ostatní soutěžící z ostrova! SURVIVOR TALKS 🥥

15. 5. 2025

39 min

Obrázek epizody Chili Ta: Menstruace je v Africe stigma, kvůli kterému dívky nemusí dostudovat. Miluju práci s lidmi, kteří ovládají řemeslo a mají hloubku.

Chili Ta: Menstruace je v Africe stigma, kvůli kterému dívky nemusí dostudovat. Miluju práci s lidmi, kteří ovládají řemeslo a mají hloubku.

15. 5. 2025

1 hod 5 min

Obrázek epizody Fight Club #725

Fight Club #725

15. 5. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Která školní pomůcka Čechy nejvíc vystihovala jako žáky?

Která školní pomůcka Čechy nejvíc vystihovala jako žáky?

15. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Mafiánsky štát: Nájomný vrah mafie Lojzo Čistič chcel ísť na slobodu. Rozmyslel si to

Mafiánsky štát: Nájomný vrah mafie Lojzo Čistič chcel ísť na slobodu. Rozmyslel si to

15. 5. 2025

1 min

Obrázek epizody WAKE UP SHOW: Sugar daddy nebo sugar mommy? Natka bere obojí.

WAKE UP SHOW: Sugar daddy nebo sugar mommy? Natka bere obojí.

15. 5. 2025

41 min

Obrázek epizody Trend v pohřbívání je vracet se do přírody ke kompostování. Musíme tak dávat pozor na dědečky v zemi

Trend v pohřbívání je vracet se do přírody ke kompostování. Musíme tak dávat pozor na dědečky v zemi

15. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody Snad nebude mít klimatizovaná helma vliv na výkon policisty

Snad nebude mít klimatizovaná helma vliv na výkon policisty

15. 5. 2025

1 min

Obrázek epizody Než jít pěšky po zamrzlém rybníku je lepší jet vlakem. Záleží za jak dlouho a o kolik se jízdné zdraží

Než jít pěšky po zamrzlém rybníku je lepší jet vlakem. Záleží za jak dlouho a o kolik se jízdné zdraží

15. 5. 2025

2 min