Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mojim cieľom nie je deti presviedčať, ale diskutovať s nimi. Kľúčom je komunikácia, hovorí Učiteľka roka 2024

Mojim cieľom nie je deti presviedčať, ale diskutovať s nimi. Kľúčom je komunikácia, hovorí Učiteľka roka 2024

30. 6. 2025

39 min

Obrázek epizody Flirt Okamury s Babišem trvá už 12 let. Čeká je veselka?

Flirt Okamury s Babišem trvá už 12 let. Čeká je veselka?

29. 6. 2025

56 min

Obrázek epizody Ako som predala zákazníkovi 3 kilá oškvarkov (VIKTÓRIA HARKABUS JURIŠTOVÁ epizóda dvestoštyridsiataštvrtá)

Ako som predala zákazníkovi 3 kilá oškvarkov (VIKTÓRIA HARKABUS JURIŠTOVÁ epizóda dvestoštyridsiataštvrtá)

29. 6. 2025

54 min

Obrázek epizody Petr Fiala vysvětluje, v čem je Iva Pazderková lepší než Pavel Novotný

Petr Fiala vysvětluje, v čem je Iva Pazderková lepší než Pavel Novotný

29. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Luděk Sobota je nadšený z léta a kachničky v blátě

Luděk Sobota je nadšený z léta a kachničky v blátě

29. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Andrej Babiš ví, proč hlasovat pro něj, i když bude hladina IQ trošku snížená

Andrej Babiš ví, proč hlasovat pro něj, i když bude hladina IQ trošku snížená

29. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Cool prezident Petr Pavel říká, proč Ukrajiny ještě nebylo dost

Cool prezident Petr Pavel říká, proč Ukrajiny ještě nebylo dost

29. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Zdrcený Andrej Babiš mluví o nekonečném příběhu Čapí hnízdo

Zdrcený Andrej Babiš mluví o nekonečném příběhu Čapí hnízdo

29. 6. 2025

5 min

Obrázek epizody Prvorepubliková atmosféra u Bečvy aneb funkcionalismus a jiné styly v údolí mezi parky a lesy

Prvorepubliková atmosféra u Bečvy aneb funkcionalismus a jiné styly v údolí mezi parky a lesy

29. 6. 2025

27 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Tvarohové knedlíky a svátek prázdných ledniček s úsměvem i chutí

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Tvarohové knedlíky a svátek prázdných ledniček s úsměvem i chutí

29. 6. 2025

7 min

Obrázek epizody Summer Flings vs. Situationships

Summer Flings vs. Situationships

29. 6. 2025

52 min

Obrázek epizody Neděle Marie Tomsové: Marie Tomsová: Kam s ním?

Neděle Marie Tomsové: Marie Tomsová: Kam s ním?

29. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody Peter Bárdy v Mimóze: Na Slovensko som naviazaný, neviem si predstaviť odísť preč

Peter Bárdy v Mimóze: Na Slovensko som naviazaný, neviem si predstaviť odísť preč

29. 6. 2025

46 min

Obrázek epizody #115 Já nebrečím, ty brečíš

#115 Já nebrečím, ty brečíš

29. 6. 2025

44 min

Obrázek epizody SEX pro pokročilé

SEX pro pokročilé

29. 6. 2025

1 hod 9 min

Obrázek epizody 82: Šéfe dnes nedorazím aneb TOP výmluvy

82: Šéfe dnes nedorazím aneb TOP výmluvy

28. 6. 2025

39 min

Obrázek epizody „Nevím, kdo je Tommy Cash. Teď jsem ale bohatej a s českem mám hluboký vztah.“

„Nevím, kdo je Tommy Cash. Teď jsem ale bohatej a s českem mám hluboký vztah.“

28. 6. 2025

10 min

Obrázek epizody Čo treba urobiť pre ochranu demokracie a kto sú skutoční vlastenci? (Epizóda 19/25)

Čo treba urobiť pre ochranu demokracie a kto sú skutoční vlastenci? (Epizóda 19/25)

28. 6. 2025

1 hod 27 min

Obrázek epizody Zastavme korupciu: Črtá sa, ako sa dalo zarobiť na čudnom predaji alkoholu na letisku v Poprade. No otvorená je iná otázka

Zastavme korupciu: Črtá sa, ako sa dalo zarobiť na čudnom predaji alkoholu na letisku v Poprade. No otvorená je iná otázka

28. 6. 2025

17 min

Obrázek epizody SHARE: Posledná kapitola človeka: Prichádza superinteligencia

SHARE: Posledná kapitola človeka: Prichádza superinteligencia

28. 6. 2025

55 min

Obrázek epizody Řekni mi, co čteš a já ti řeknu, kde jsi tu knížku ukradl. Omeletky Haliny Pawlowské o románech

Řekni mi, co čteš a já ti řeknu, kde jsi tu knížku ukradl. Omeletky Haliny Pawlowské o románech

28. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Mají slavní Češi zahodit háčky a čárky? (aneb: Když se z Čermáka stane Cermak a proč to Luďka štve.) (514)

Mají slavní Češi zahodit háčky a čárky? (aneb: Když se z Čermáka stane Cermak a proč to Luďka štve.) (514)

28. 6. 2025

1 hod 5 min

Obrázek epizody 122. PrasoTurek, Emma neflexí a Babiš čóruje

122. PrasoTurek, Emma neflexí a Babiš čóruje

27. 6. 2025

59 min

Obrázek epizody Proč by pánové měli jíst ananas a kde se ho pěstuje nejvíce?

Proč by pánové měli jíst ananas a kde se ho pěstuje nejvíce?

27. 6. 2025

41 sec

Obrázek epizody V ZAJETÍ DÉMONŮ (2013) - jediný, kdo tleská, jsou démoni

V ZAJETÍ DÉMONŮ (2013) - jediný, kdo tleská, jsou démoni

27. 6. 2025

29 min