Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Fetiše vydělávají na sociální síti OnlyFans miliony i céčkových celebritám

Fetiše vydělávají na sociální síti OnlyFans miliony i céčkových celebritám

20. 7. 2021

43 min

Obrázek epizody Tohle pojmenovávání všeho mě fascinuje. Ale je to hezké a na tlakovou výši Janu se tedy těším

Tohle pojmenovávání všeho mě fascinuje. Ale je to hezké a na tlakovou výši Janu se tedy těším

20. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody REPORTÉR RADIOPODCAST - Radek Špicar a Helena Horská

REPORTÉR RADIOPODCAST - Radek Špicar a Helena Horská

20. 7. 2021

1 hod 20 min

Obrázek epizody REPORTÉR RADIOPODCAST - Radek Špicar a Helena Horská

REPORTÉR RADIOPODCAST - Radek Špicar a Helena Horská

20. 7. 2021

1 hod 20 min

Obrázek epizody To mě hodně sebralo. Lasicu jsem obdivoval a měl jsem příležitost s ním i spolupracovat

To mě hodně sebralo. Lasicu jsem obdivoval a měl jsem příležitost s ním i spolupracovat

20. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Představujeme nový větší a vylepšený model. Dámy a pánové mutace DELTA + do rodinného sdílení.

Představujeme nový větší a vylepšený model. Dámy a pánové mutace DELTA + do rodinného sdílení.

20. 7. 2021

55 min

Obrázek epizody Představujeme nový větší a vylepšený model. Dámy a pánové mutace DELTA + do rodinného sdílení.

Představujeme nový větší a vylepšený model. Dámy a pánové mutace DELTA + do rodinného sdílení.

20. 7. 2021

55 min

Obrázek epizody Je to katastrofa. Karlův most je historická památka a měly by být zavedeny obrovské pokuty

Je to katastrofa. Karlův most je historická památka a měly by být zavedeny obrovské pokuty

20. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #38 – Martin Maroši

Maxim Pavla Vondráčka #38 – Martin Maroši

20. 7. 2021

1 hod 6 min

Obrázek epizody Raci, úterý prožijete u vody. Najmete si lodičku a parádně si zaveslujete

Raci, úterý prožijete u vody. Najmete si lodičku a parádně si zaveslujete

20. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Z bankéře se stal trenérem psů. Za neposlušnost chlupáčů mohou lidé, myslí si Zlocha

Z bankéře se stal trenérem psů. Za neposlušnost chlupáčů mohou lidé, myslí si Zlocha

20. 7. 2021

22 min

Obrázek epizody Jak dlouho se Neil Amstrog procházel po Měsíci?

Jak dlouho se Neil Amstrog procházel po Měsíci?

19. 7. 2021

44 sec

Obrázek epizody PŘÍBĚHY Z DOVOLENÉ

PŘÍBĚHY Z DOVOLENÉ

19. 7. 2021

23 min

Obrázek epizody Šortková: Knižní sci-fi apokalypsa

Šortková: Knižní sci-fi apokalypsa

19. 7. 2021

14 min

Obrázek epizody Jana Plodková: S Gumpem jsme navázali moc hezký vztah. Ze začátku na mě štěkal, ale potom to bylo skvělý

Jana Plodková: S Gumpem jsme navázali moc hezký vztah. Ze začátku na mě štěkal, ale potom to bylo skvělý

19. 7. 2021

14 min

Obrázek epizody Já si budu říkat "dámy a pánové", jak se mi zachce. A pokud se jim to nelíbí, tak se mohou oslovovat "soudruzi a soudružky"

Já si budu říkat "dámy a pánové", jak se mi zachce. A pokud se jim to nelíbí, tak se mohou oslovovat "soudruzi a soudružky"

19. 7. 2021

57 sec

Obrázek epizody #1 – Miss ČR – první semifinále 2021, rozhovor s pořadatelem soutěže a vítězkami na Frekvenci 1

#1 – Miss ČR – první semifinále 2021, rozhovor s pořadatelem soutěže a vítězkami na Frekvenci 1

19. 7. 2021

20 min

Obrázek epizody To je super ochrana. Tomu rysovi se už nestane vůbec nic

To je super ochrana. Tomu rysovi se už nestane vůbec nic

19. 7. 2021

48 sec

Obrázek epizody Fajn Ráno 19. července

Fajn Ráno 19. července

19. 7. 2021

54 min

Obrázek epizody Fajn Ráno 19. července

Fajn Ráno 19. července

19. 7. 2021

54 min

Obrázek epizody Zajímalo by mě jestli nemá teplotu. Hloubit doma studnu, to není jen tak

Zajímalo by mě jestli nemá teplotu. Hloubit doma studnu, to není jen tak

19. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody MICHAL KAVALČÍK - Vodka s džusem

MICHAL KAVALČÍK - Vodka s džusem

19. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody S1 Ep89: The Green Book: Traveling in the Jim Crow Era

S1 Ep89: The Green Book: Traveling in the Jim Crow Era

19. 7. 2021

52 min

Obrázek epizody Ep. 185 - Popular Harry Potter Fan Theories w/ Vanessa Zoltan

Ep. 185 - Popular Harry Potter Fan Theories w/ Vanessa Zoltan

19. 7. 2021

59 min

Obrázek epizody Váhy, vaše city jsou silnější než rozum. Může se stát, že podlehnete podezírání vůči partnerovi

Váhy, vaše city jsou silnější než rozum. Může se stát, že podlehnete podezírání vůči partnerovi

19. 7. 2021

2 min