Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mám hlad v době, kdy začínají relace v rádiích. Proto si nás nalaďte dnes v 9 hodin

Mám hlad v době, kdy začínají relace v rádiích. Proto si nás nalaďte dnes v 9 hodin

22. 3. 2022

1 min

Obrázek epizody #80 Jaroslav Brychta – Investiční speciál 3

#80 Jaroslav Brychta – Investiční speciál 3

22. 3. 2022

2 hod 29 min

Obrázek epizody Je to obdivuhodné a to je na vědě krásné

Je to obdivuhodné a to je na vědě krásné

22. 3. 2022

1 min

Obrázek epizody Ke knihařině přistupuji novátorsky, ale s respektem k tradici, říká knihařka Kateřina Mestická

Ke knihařině přistupuji novátorsky, ale s respektem k tradici, říká knihařka Kateřina Mestická

22. 3. 2022

26 min

Obrázek epizody Média mají tendenci dávat katastrofické zprávy jako něco přitažlivějšího a dramatizovat  to fotkami

Média mají tendenci dávat katastrofické zprávy jako něco přitažlivějšího a dramatizovat to fotkami

22. 3. 2022

2 min

Obrázek epizody Obrázek

Obrázek

22. 3. 2022

3 min

Obrázek epizody Kvůli čemu se Češi v noci nejčastěji budí?

Kvůli čemu se Češi v noci nejčastěji budí?

22. 3. 2022

4 min

Obrázek epizody Kukátko → Autobusy Iveco v Praze nahradí dosluhující Sorky

Kukátko → Autobusy Iveco v Praze nahradí dosluhující Sorky

22. 3. 2022

2 min

Obrázek epizody HOROSKOP: Panny, stojíte na rozcestí a nevíte, jakému nápadníkovi dát přednost. Dopřejte si čas

HOROSKOP: Panny, stojíte na rozcestí a nevíte, jakému nápadníkovi dát přednost. Dopřejte si čas

22. 3. 2022

2 min

Obrázek epizody Putin je v nespravedlivé válce. NATO by nemělo na Ukrajině bojovat, myslí si etik

Putin je v nespravedlivé válce. NATO by nemělo na Ukrajině bojovat, myslí si etik

22. 3. 2022

27 min

Obrázek epizody lackók*t #43

lackók*t #43

21. 3. 2022

21 min

Obrázek epizody ŽIVĚ: Záleží na tom, čím se člověk opije? Záznam křtu piva Boomer Hooligan z restaurace Tunel (231)

ŽIVĚ: Záleží na tom, čím se člověk opije? Záznam křtu piva Boomer Hooligan z restaurace Tunel (231)

21. 3. 2022

50 min

Obrázek epizody Kdo si hraje nezlobí? Nic na vás nehrajeme! Ostatní ale ano! Média vláda elity. Teorie her v praxi #37

Kdo si hraje nezlobí? Nic na vás nehrajeme! Ostatní ale ano! Média vláda elity. Teorie her v praxi #37

21. 3. 2022

1 hod 3 min

Obrázek epizody všechna naše poprvé | NNKJNK Podcast #2

všechna naše poprvé | NNKJNK Podcast #2

21. 3. 2022

1 hod 5 min

Obrázek epizody Tomášova máma kritizuje zprávařky na Evropě 2

Tomášova máma kritizuje zprávařky na Evropě 2

21. 3. 2022

1 min

Obrázek epizody Tomášova máma kritizuje zprávařky na Evropě 2

Tomášova máma kritizuje zprávařky na Evropě 2

21. 3. 2022

1 min

Obrázek epizody Petr brečel u C'MON C'MON - #01

Petr brečel u C'MON C'MON - #01

21. 3. 2022

1 hod 12 min

Obrázek epizody Šimon Vojta (Smusa) #028

Šimon Vojta (Smusa) #028

21. 3. 2022

3 hod 1 min

Obrázek epizody Klebety z Bukové: Jak Tonček vyvalil sudy s pálenkou

Klebety z Bukové: Jak Tonček vyvalil sudy s pálenkou

21. 3. 2022

1 min

Obrázek epizody Mezinárodní den štěstí

Mezinárodní den štěstí

21. 3. 2022

55 sec

Obrázek epizody 11# Jsme Krotitelé Duchů!!! ***šílené

11# Jsme Krotitelé Duchů!!! ***šílené

21. 3. 2022

1 hod 32 min

Obrázek epizody Petr Vachler: Sílu beru v optimismu a ve tvořivosti. Tvořivost mi přináší velké množství energie

Petr Vachler: Sílu beru v optimismu a ve tvořivosti. Tvořivost mi přináší velké množství energie

21. 3. 2022

36 min

Obrázek epizody Ve správný čas na správném místě. Fiala je konečně lídr, který ví, co má dělat, říká Topolánek

Ve správný čas na správném místě. Fiala je konečně lídr, který ví, co má dělat, říká Topolánek

21. 3. 2022

12 min

Obrázek epizody Adam Raiter otevřeně o Survivoru: Nedokázal jsem hrát tu špínu, byla tam šikana jako v první třídě

Adam Raiter otevřeně o Survivoru: Nedokázal jsem hrát tu špínu, byla tam šikana jako v první třídě

21. 3. 2022

57 min

Obrázek epizody Michal Otipka: Tréninky krav magy se snažíme, co nejvíce přizpůsobit realitě. Cvičit na ledu je úplně něco jiného

Michal Otipka: Tréninky krav magy se snažíme, co nejvíce přizpůsobit realitě. Cvičit na ledu je úplně něco jiného

21. 3. 2022

25 min