Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Tomáš Plekanec: Jdu rok od roku. Určitě nebudu hrát do padesáti, ale rok ještě určitě hrát budu

Tomáš Plekanec: Jdu rok od roku. Určitě nebudu hrát do padesáti, ale rok ještě určitě hrát budu

6. 6. 2022

14 min

Obrázek epizody DVOUDECKA 042 - Matěj Vít

DVOUDECKA 042 - Matěj Vít

6. 6. 2022

1 hod 31 min

Obrázek epizody SVĚT PODLE KOHÁKA – Co dělat až Jakub získá Oskara

SVĚT PODLE KOHÁKA – Co dělat až Jakub získá Oskara

6. 6. 2022

2 min

Obrázek epizody Ve špajzce máme nějaký obraz. Třeba ho prodáme za már milionů

Ve špajzce máme nějaký obraz. Třeba ho prodáme za már milionů

6. 6. 2022

2 min

Obrázek epizody Všichni si všimli, že má pan Kraus rád vodíková auta

Všichni si všimli, že má pan Kraus rád vodíková auta

6. 6. 2022

1 min

Obrázek epizody Byl to kolos a Rusové jim to zničili s obrovskou chutí

Byl to kolos a Rusové jim to zničili s obrovskou chutí

6. 6. 2022

2 min

Obrázek epizody Karlos Terminátor Vémola: Odzápasím, ožením se a seženeme partnera pro Elzu

Karlos Terminátor Vémola: Odzápasím, ožením se a seženeme partnera pro Elzu

6. 6. 2022

35 min

Obrázek epizody Za co nejvíc utrácí české ženy?

Za co nejvíc utrácí české ženy?

6. 6. 2022

3 min

Obrázek epizody Nech mě!!! JÁ jsem královna!!

Nech mě!!! JÁ jsem královna!!

6. 6. 2022

46 min

Obrázek epizody S1 Ep135: Ford Almost Dies Again

S1 Ep135: Ford Almost Dies Again

6. 6. 2022

58 min

Obrázek epizody Panny šance, které kolem vás krouží, se nemusí opakovat. Buďte pozorní!

Panny šance, které kolem vás krouží, se nemusí opakovat. Buďte pozorní!

6. 6. 2022

2 min

Obrázek epizody Jeff Goldblum Returns

Jeff Goldblum Returns

6. 6. 2022

1 hod 30 min

Obrázek epizody 95: Isaac Starobin: Americká kuchyně nejsou jen burgery a hranolky

95: Isaac Starobin: Americká kuchyně nejsou jen burgery a hranolky

6. 6. 2022

1 hod

Obrázek epizody KVANTOVÝ ROZBOR BULLSH*TU (epi 055)

KVANTOVÝ ROZBOR BULLSH*TU (epi 055)

5. 6. 2022

50 min

Obrázek epizody #10 Simona Tvardek - VÝHRA MI JEŠTĚ NEPŘIŠLA, MÁM NOVOU ZNÁMOST, TADEÁŠ MĚ ŽIVIL

#10 Simona Tvardek - VÝHRA MI JEŠTĚ NEPŘIŠLA, MÁM NOVOU ZNÁMOST, TADEÁŠ MĚ ŽIVIL

5. 6. 2022

1 hod 17 min

Obrázek epizody Radšej budem všeobecný lekár ako všeobecný herec (VIKTOR IBARA epizóda deväťdesiatapiata)

Radšej budem všeobecný lekár ako všeobecný herec (VIKTOR IBARA epizóda deväťdesiatapiata)

5. 6. 2022

58 min

Obrázek epizody Miloš Zeman se má každý den výborně, protože se o něj starají Jirka, Vráťa, slivovice a popelník

Miloš Zeman se má každý den výborně, protože se o něj starají Jirka, Vráťa, slivovice a popelník

5. 6. 2022

4 min

Obrázek epizody Petr Fiala si myslí, že inflace je trendy a in. Už to má přeci jen ve svém názvu

Petr Fiala si myslí, že inflace je trendy a in. Už to má přeci jen ve svém názvu

5. 6. 2022

5 min

Obrázek epizody Andrej Babiš ví, že doba byla veselá až tak, že se za mříže popadal

Andrej Babiš ví, že doba byla veselá až tak, že se za mříže popadal

5. 6. 2022

6 min

Obrázek epizody Halina Pawlowská ví, proč pracovní týden začíná v pondělí. V pátek by to už nemělo cenu

Halina Pawlowská ví, proč pracovní týden začíná v pondělí. V pátek by to už nemělo cenu

5. 6. 2022

3 min

Obrázek epizody SMACK - Na Andělech mi tleskala i Ewa Farna. Ukázal jsem, že rap už není outsider

SMACK - Na Andělech mi tleskala i Ewa Farna. Ukázal jsem, že rap už není outsider

5. 6. 2022

39 min

Obrázek epizody Exotiku mám moc ráda. Až na ananas, kiwi a vzteklé opice. Omeletky s Halinou Pawlowskou

Exotiku mám moc ráda. Až na ananas, kiwi a vzteklé opice. Omeletky s Halinou Pawlowskou

5. 6. 2022

21 min

Obrázek epizody Putování s nedostatkem času na seriály | Epizoda 7

Putování s nedostatkem času na seriály | Epizoda 7

4. 6. 2022

55 min

Obrázek epizody Halina Pawlowská: "Mám k lázním vřelý vztah, protože jsem byla počata v piešťanském bahně."

Halina Pawlowská: "Mám k lázním vřelý vztah, protože jsem byla počata v piešťanském bahně."

4. 6. 2022

24 min

Obrázek epizody Blanarovičová velmi otevřeně o tragické smrti obou bratrů i odchodu otce, se kterým se roky nebavila

Blanarovičová velmi otevřeně o tragické smrti obou bratrů i odchodu otce, se kterým se roky nebavila

4. 6. 2022

45 min