Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Plky bez hranic E19: Brutální MČR 22 Preview | Petr Štefan, Robert Sporka a Tomáš Merhout

Plky bez hranic E19: Brutální MČR 22 Preview | Petr Štefan, Robert Sporka a Tomáš Merhout

11. 10. 2022

1 hod 3 min

Obrázek epizody Úrazy dětí a kdo si vzal Nikol do klipu?

Úrazy dětí a kdo si vzal Nikol do klipu?

11. 10. 2022

18 min

Obrázek epizody Alice Nellis: Když dělám scénář pro někoho jiného, tak se mi píše snáz

Alice Nellis: Když dělám scénář pro někoho jiného, tak se mi píše snáz

11. 10. 2022

9 min

Obrázek epizody 4 - Űrhajósnak adta ki magát egy férfi, 13 millió forintnyi összeget csalt ki egy nőtől

4 - Űrhajósnak adta ki magát egy férfi, 13 millió forintnyi összeget csalt ki egy nőtől

11. 10. 2022

33 min

Obrázek epizody Úrazy dětí a jaký točila Nikola klip?

Úrazy dětí a jaký točila Nikola klip?

11. 10. 2022

18 min

Obrázek epizody Jakou jednu radu by Češi dali svému mladšímu já, kdyby měli možnost se potkat?

Jakou jednu radu by Češi dali svému mladšímu já, kdyby měli možnost se potkat?

11. 10. 2022

6 min

Obrázek epizody Jakub měl padesátiny

Jakub měl padesátiny

11. 10. 2022

2 min

Obrázek epizody Bude vypadat jako pohoří. Takže to eliminuje veškerý ženský dojem

Bude vypadat jako pohoří. Takže to eliminuje veškerý ženský dojem

11. 10. 2022

1 min

Obrázek epizody Ve slovenských nemocnicích je to nějaké zdivočelé. Ve zdravotnictví to prostě není jednoduché

Ve slovenských nemocnicích je to nějaké zdivočelé. Ve zdravotnictví to prostě není jednoduché

11. 10. 2022

1 min

Obrázek epizody Tak možná ta dálnice bude za 15 let hotová. To je dárek pro vnoučata

Tak možná ta dálnice bude za 15 let hotová. To je dárek pro vnoučata

11. 10. 2022

42 sec

Obrázek epizody Lék na kocovinu, světoví miliardáři, Andrej přibral a Kohák slaví padesátiny

Lék na kocovinu, světoví miliardáři, Andrej přibral a Kohák slaví padesátiny

11. 10. 2022

1 hod 33 min

Obrázek epizody FAJN RÁNO!!! ON dostal nabídku do klece!!

FAJN RÁNO!!! ON dostal nabídku do klece!!

11. 10. 2022

43 min

Obrázek epizody Jakou věc dělají Češi před zrcadlem, když jsou úplně sami?

Jakou věc dělají Češi před zrcadlem, když jsou úplně sami?

11. 10. 2022

5 min

Obrázek epizody Je mi líto, že jsem nebyla v Peče celá země II, říká Mirka van Gils Slavíková

Je mi líto, že jsem nebyla v Peče celá země II, říká Mirka van Gils Slavíková

11. 10. 2022

23 min

Obrázek epizody Co se stalo příští týden? 11.10.

Co se stalo příští týden? 11.10.

11. 10. 2022

11 min

Obrázek epizody vykradli mi byt v den maturity, nesnažila jsem se být kontroverzní | NNJNK #19 w/ Anna Marie Purič

vykradli mi byt v den maturity, nesnažila jsem se být kontroverzní | NNJNK #19 w/ Anna Marie Purič

10. 10. 2022

41 min

Obrázek epizody Jana Zwyrtek Hamplová: Množství vakcín bylo nesmyslné!

Jana Zwyrtek Hamplová: Množství vakcín bylo nesmyslné!

10. 10. 2022

18 min

Obrázek epizody Tipnete si, který hudební nástroj nejvíce přispívá k duševní pohodě?

Tipnete si, který hudební nástroj nejvíce přispívá k duševní pohodě?

10. 10. 2022

40 sec

Obrázek epizody Tomášovo odstěhování od mámy

Tomášovo odstěhování od mámy

10. 10. 2022

1 min

Obrázek epizody Tomášovo odstěhování od mámy

Tomášovo odstěhování od mámy

10. 10. 2022

1 min

Obrázek epizody Svatba Facka Drink (Barbora Krejčíková, Leonardo DiCaprio, Václav Klaus)

Svatba Facka Drink (Barbora Krejčíková, Leonardo DiCaprio, Václav Klaus)

10. 10. 2022

3 min

Obrázek epizody STEJKOVA MAMKA - OTEVŘENĚ O RAKOVINĚ, CHEMOTERAPIE, JAK TO ZMĚNÍ ŽIVOT, PRVNÍ POCITY, VEDLEJŠÍ ÚČINKY O KTERÝCH VÁM NIKDO NEŘEKNE Ep.10

STEJKOVA MAMKA - OTEVŘENĚ O RAKOVINĚ, CHEMOTERAPIE, JAK TO ZMĚNÍ ŽIVOT, PRVNÍ POCITY, VEDLEJŠÍ ÚČINKY O KTERÝCH VÁM NIKDO NEŘEKNE Ep.10

10. 10. 2022

58 min

Obrázek epizody Kandidáti vytáhli Havla. A my drsnou pravdu o Královci

Kandidáti vytáhli Havla. A my drsnou pravdu o Královci

10. 10. 2022

42 min

Obrázek epizody Jan Pechout: Dnes jsou automatické převodovky chytré. Propadl jsem tomu, už bych se k manuálu nevrátil

Jan Pechout: Dnes jsou automatické převodovky chytré. Propadl jsem tomu, už bych se k manuálu nevrátil

10. 10. 2022

27 min

Obrázek epizody #24 StudioMoonTV - OHROŽOVALI MĚ NA SILNICI, MÍVAL JSEM PANICKÉ ZÁCHVATY, CHCI UDĚLAT ANIMOVANÝ SERIÁL

#24 StudioMoonTV - OHROŽOVALI MĚ NA SILNICI, MÍVAL JSEM PANICKÉ ZÁCHVATY, CHCI UDĚLAT ANIMOVANÝ SERIÁL

10. 10. 2022

1 hod 14 min