Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Sektařit, meditovat, milovat (ft. Eli Soukupová)

Sektařit, meditovat, milovat (ft. Eli Soukupová)

27. 4. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody BOHDAN TŮMA A OLDA HAJLICH - ČÍM VÍC MĚ ZA ALZÁKA NENÁVIDÍ TÍM LÍP, PROČ UŽ NEDABUJU JIMA CARREYHO Ep.67

BOHDAN TŮMA A OLDA HAJLICH - ČÍM VÍC MĚ ZA ALZÁKA NENÁVIDÍ TÍM LÍP, PROČ UŽ NEDABUJU JIMA CARREYHO Ep.67

27. 4. 2023

1 hod 40 min

Obrázek epizody Catfish NA TINDERU | #82

Catfish NA TINDERU | #82

27. 4. 2023

58 min

Obrázek epizody Nahlas z Ukraїny: Olena Zelenská vyšla z tieňa. Vojna zmenila oboch Zelenských

Nahlas z Ukraїny: Olena Zelenská vyšla z tieňa. Vojna zmenila oboch Zelenských

27. 4. 2023

29 min

Obrázek epizody Májové zmeny v dôchodkoch: Kto má spozornieť? (podcast)

Májové zmeny v dôchodkoch: Kto má spozornieť? (podcast)

27. 4. 2023

21 min

Obrázek epizody Zdá se ti o sexu? Víme, co to znamená

Zdá se ti o sexu? Víme, co to znamená

27. 4. 2023

15 min

Obrázek epizody Roman Vojtek: Moje nejmenší role byla role největšího Čecha Karla Gotta

Roman Vojtek: Moje nejmenší role byla role největšího Čecha Karla Gotta

27. 4. 2023

15 min

Obrázek epizody Fight Club #624

Fight Club #624

27. 4. 2023

1 hod 26 min

Obrázek epizody Co přeje Jakub Leošovi k narozeninám?

Co přeje Jakub Leošovi k narozeninám?

27. 4. 2023

2 min

Obrázek epizody 1 - 20230427 6 óra

1 - 20230427 6 óra

27. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody 2 - Bevonult a baracskai börtönbe Lagzi Lajcsi - vonalban az ügyvédje Dr Csontos Zsolt

2 - Bevonult a baracskai börtönbe Lagzi Lajcsi - vonalban az ügyvédje Dr Csontos Zsolt

27. 4. 2023

16 min

Obrázek epizody 3 - Feri fiánál nem volt diákigazolvány a vonaton, és ennek a kalauz nem örült..

3 - Feri fiánál nem volt diákigazolvány a vonaton, és ennek a kalauz nem örült..

27. 4. 2023

15 min

Obrázek epizody 4 - Elon Musk véletlenül kiposztolta az álprofilját

4 - Elon Musk véletlenül kiposztolta az álprofilját

27. 4. 2023

34 min

Obrázek epizody 5 - Egy 50 éves római kori orvos sírját találták meg a Jászságban - vonalban Samu Levente régész

5 - Egy 50 éves római kori orvos sírját találták meg a Jászságban - vonalban Samu Levente régész

27. 4. 2023

37 min

Obrázek epizody Intimní scény v českých filmech byly vždycky takové umouněné a od sexu spíše odrazující

Intimní scény v českých filmech byly vždycky takové umouněné a od sexu spíše odrazující

27. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Tady alkohol u nezletilých nekontrolovali nikdy. V USA byla prohibice a nejvíce se kšeftovala s chlastem

Tady alkohol u nezletilých nekontrolovali nikdy. V USA byla prohibice a nejvíce se kšeftovala s chlastem

27. 4. 2023

2 min

Obrázek epizody Lidi nechtějí být sami a opuštění. Část začíná být ve stresu ze sociálních sítí a hledají normální partnerství

Lidi nechtějí být sami a opuštění. Část začíná být ve stresu ze sociálních sítí a hledají normální partnerství

27. 4. 2023

1 min

Obrázek epizody Irma a Andrej Kiskovci: Aj dobro treba vedieť predať (Impact talks)

Irma a Andrej Kiskovci: Aj dobro treba vedieť predať (Impact talks)

27. 4. 2023

35 min

Obrázek epizody Narozeninový speciál: Leoš slaví

Narozeninový speciál: Leoš slaví

27. 4. 2023

1 hod 15 min

Obrázek epizody Od dětství se snažím chápat lidi s jinými názory, říká Petra Hůlová

Od dětství se snažím chápat lidi s jinými názory, říká Petra Hůlová

27. 4. 2023

54 min

Obrázek epizody Kvůli čemu se Češi nejčastěji hádají s kolegy v práci?

Kvůli čemu se Češi nejčastěji hádají s kolegy v práci?

27. 4. 2023

9 min

Obrázek epizody Cože? Vašek má OnlyFans?! Tak to asi čekuj...

Cože? Vašek má OnlyFans?! Tak to asi čekuj...

27. 4. 2023

48 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Richardom Sulíkom: Idea migrácie je hlúposť. Neprekáža mi, ak Fico hovorí to isté

NA ROVINU s Richardom Sulíkom: Idea migrácie je hlúposť. Neprekáža mi, ak Fico hovorí to isté

27. 4. 2023

37 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Panny, nálady se dnes budou rychle měnit. Věci budete zveličovat a ke sporům nebude daleko

HOROSKOPY: Panny, nálady se dnes budou rychle měnit. Věci budete zveličovat a ke sporům nebude daleko

27. 4. 2023

2 min

Obrázek epizody Spatchcocking

Spatchcocking

27. 4. 2023

18 min