Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Bohumil Černý - ředitel Botanické zahrady Praha 3

Bohumil Černý - ředitel Botanické zahrady Praha 3

28. 6. 2023

10 min

Obrázek epizody Bohumil Černý - ředitel Botanické zahrady Praha 4

Bohumil Černý - ředitel Botanické zahrady Praha 4

28. 6. 2023

8 min

Obrázek epizody Bohumil Černý - ředitel Botanické zahrady Praha 5

Bohumil Černý - ředitel Botanické zahrady Praha 5

28. 6. 2023

7 min

Obrázek epizody Potrebujeme až „imunitnú pilulku“ na ruskú propagandu, tvrdí autor komiksu o vojne na Ukrajine Tomáš Kriššák (RánoNahlas)

Potrebujeme až „imunitnú pilulku“ na ruskú propagandu, tvrdí autor komiksu o vojne na Ukrajine Tomáš Kriššák (RánoNahlas)

28. 6. 2023

44 min

Obrázek epizody Patrik Nacher: Chceme být konstruktivní, nikoli vládě dělat naschvály

Patrik Nacher: Chceme být konstruktivní, nikoli vládě dělat naschvály

27. 6. 2023

18 min

Obrázek epizody Víte, proč by muži měli jíst ananas?

Víte, proč by muži měli jíst ananas?

27. 6. 2023

46 sec

Obrázek epizody Tomášova máma nadává snad na vše!

Tomášova máma nadává snad na vše!

27. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Tomášova máma nadává snad na vše!

Tomášova máma nadává snad na vše!

27. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Skončí Boris Kollár vo svojej funkcii? Na otvorenie schôdze máme dosť hlasov, tvrdí Mária Kolíková

Skončí Boris Kollár vo svojej funkcii? Na otvorenie schôdze máme dosť hlasov, tvrdí Mária Kolíková

27. 6. 2023

19 min

Obrázek epizody 51: Úžasná v padesáti, sexy v šedesáti. Nebo naopak?

51: Úžasná v padesáti, sexy v šedesáti. Nebo naopak?

27. 6. 2023

45 min

Obrázek epizody Chumelenice na výletě: Luční království v Two Fingers, Babiččino údolí, Ratibořice a víno z Kuksu

Chumelenice na výletě: Luční království v Two Fingers, Babiččino údolí, Ratibořice a víno z Kuksu

27. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Janolytik 2023: 5 tipov, ako sa vyhnúť podvodníkom na dovolenke (21.diel)

Janolytik 2023: 5 tipov, ako sa vyhnúť podvodníkom na dovolenke (21.diel)

27. 6. 2023

14 min

Obrázek epizody Nela Slováková: Založila jsem si OnlyFans, protože...

Nela Slováková: Založila jsem si OnlyFans, protože...

27. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Michal Kordoš: Ako pomáha známy slovenský šéfkuchár dobročinným organizáciám (Impact Talks)

Michal Kordoš: Ako pomáha známy slovenský šéfkuchár dobročinným organizáciám (Impact Talks)

27. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Filip Kaňkovský: Macbeth patří mezi mé oblíbené divadelní hry. Shakespearovské komedie jsou složitější

Filip Kaňkovský: Macbeth patří mezi mé oblíbené divadelní hry. Shakespearovské komedie jsou složitější

27. 6. 2023

13 min

Obrázek epizody Veronika Petruchová: Na školu jsem si vydělávala v kasinu. Rodiče mi z Moravy posílali jen slivovici

Veronika Petruchová: Na školu jsem si vydělávala v kasinu. Rodiče mi z Moravy posílali jen slivovici

27. 6. 2023

28 min

Obrázek epizody 1 - 20230627 6 óra

1 - 20230627 6 óra

27. 6. 2023

34 min

Obrázek epizody 2 - Magyarok egyedi utazási szokásai

2 - Magyarok egyedi utazási szokásai

27. 6. 2023

39 min

Obrázek epizody 3 - Rubint Réka közelgő szülinapjára bakancslistás ajándékot ígér Schobert Norbi

3 - Rubint Réka közelgő szülinapjára bakancslistás ajándékot ígér Schobert Norbi

27. 6. 2023

19 min

Obrázek epizody 4 - 10 év házasság és három közös gyermek után kiderült a párról, hogy rokonok

4 - 10 év házasság és három közös gyermek után kiderült a párról, hogy rokonok

27. 6. 2023

17 min

Obrázek epizody 5 -  Annyira sok vizet termelt ki az emberiség, hogy közel 80 centiméterrel változott a Föld dőlése

5 - Annyira sok vizet termelt ki az emberiség, hogy közel 80 centiméterrel változott a Föld dőlése

27. 6. 2023

39 min

Obrázek epizody Pošta bude zredukovaná. Tak se uvidí, jak dlouho bude trvat prodej

Pošta bude zredukovaná. Tak se uvidí, jak dlouho bude trvat prodej

27. 6. 2023

1 min

Obrázek epizody NIC NENÍ NEMOŽNÉ - Jak mít pohodový vztah?

NIC NENÍ NEMOŽNÉ - Jak mít pohodový vztah?

27. 6. 2023

13 min

Obrázek epizody Když jsou děti malé, tak má pro ně rodič ohromný význam

Když jsou děti malé, tak má pro ně rodič ohromný význam

27. 6. 2023

1 min

Obrázek epizody ŠPORT: Cesta reprezentácie k futbalovej moderne je zrejmá, kritika nestojí na faktoch

ŠPORT: Cesta reprezentácie k futbalovej moderne je zrejmá, kritika nestojí na faktoch

27. 6. 2023

18 min