Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Harry Jowsey: From Fuckboy to Marriage Material

Harry Jowsey: From Fuckboy to Marriage Material

19. 7. 2023

1 hod 6 min

Obrázek epizody #4 - Muž brutálně vraždil papouška, Boris Kollár pokořil rekord v hodu dítětem do dálky

#4 - Muž brutálně vraždil papouška, Boris Kollár pokořil rekord v hodu dítětem do dálky

18. 7. 2023

1 hod 26 min

Obrázek epizody #134 TRAUMATA Z DĚTSTVÍ: Ovlivní ti vztahy i celý život 🤕

#134 TRAUMATA Z DĚTSTVÍ: Ovlivní ti vztahy i celý život 🤕

18. 7. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody Kde je nejvíce hradů na jednoho obyvatele  v Evropě?

Kde je nejvíce hradů na jednoho obyvatele v Evropě?

18. 7. 2023

1 min

Obrázek epizody Za policajné informačné úniky sedem rokov. Trest pre exfunkcionára Kaľavského ešte posúdi Najvyšší súd (podcast)

Za policajné informačné úniky sedem rokov. Trest pre exfunkcionára Kaľavského ešte posúdi Najvyšší súd (podcast)

18. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Zelenskyj dostal v Praze tričko a prezident Pavel dostane nevyžádaný balíček | Vol.15 | 17. července

Zelenskyj dostal v Praze tričko a prezident Pavel dostane nevyžádaný balíček | Vol.15 | 17. července

18. 7. 2023

30 min

Obrázek epizody Martin Bulica (2SekundovyMato) #46

Martin Bulica (2SekundovyMato) #46

18. 7. 2023

2 hod 16 min

Obrázek epizody Ypsilonka se ptá: Tentokrát Romana Janála

Ypsilonka se ptá: Tentokrát Romana Janála

18. 7. 2023

33 min

Obrázek epizody Mafiánsky štát, diel 4: Policajná mafia za úplatky kryla najvýnosnejšiu kriminalitu

Mafiánsky štát, diel 4: Policajná mafia za úplatky kryla najvýnosnejšiu kriminalitu

18. 7. 2023

32 min

Obrázek epizody Co má společného Daisy Lee a Karel Gott?

Co má společného Daisy Lee a Karel Gott?

18. 7. 2023

39 min

Obrázek epizody Přijedete sem, zjistíte, že neberou karty a v kapse máte mít pár tisíc. Zlodějna, to je, nic jiného

Přijedete sem, zjistíte, že neberou karty a v kapse máte mít pár tisíc. Zlodějna, to je, nic jiného

18. 7. 2023

2 min

Obrázek epizody Nevím, jestli u nebožtíků dělali průzkum. Zajímalo by mě kdy a věkové složení nebožtíků

Nevím, jestli u nebožtíků dělali průzkum. Zajímalo by mě kdy a věkové složení nebožtíků

18. 7. 2023

2 min

Obrázek epizody ŠPORT: Čaká nás najhoršia biatlonová sezóna, Kuzminová by bola stále naša najlepšia

ŠPORT: Čaká nás najhoršia biatlonová sezóna, Kuzminová by bola stále naša najlepšia

18. 7. 2023

15 min

Obrázek epizody Filmový průmysl už je ochromen, my si to tady těžko umíme představit

Filmový průmysl už je ochromen, my si to tady těžko umíme představit

18. 7. 2023

1 min

Obrázek epizody Fanoušci po nich hází věci. Bizarní trend na koncertech trápí Billie Eilish, Adele i Taylor Swift

Fanoušci po nich hází věci. Bizarní trend na koncertech trápí Billie Eilish, Adele i Taylor Swift

18. 7. 2023

46 min

Obrázek epizody JEDNA - DVĚ Cháron si jde pro tebe :)

JEDNA - DVĚ Cháron si jde pro tebe :)

18. 7. 2023

37 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Váhy, dnes máte velkou šanci na lásku. Vyplatí se spontánní reakce

HOROSKOPY: Váhy, dnes máte velkou šanci na lásku. Vyplatí se spontánní reakce

18. 7. 2023

2 min

Obrázek epizody Dagmar Honsová: Před 100 lety bylo 26 stupňů to, co je dnes 33 stupňů. Nárůsty tropických teplot je markantní 

Dagmar Honsová: Před 100 lety bylo 26 stupňů to, co je dnes 33 stupňů. Nárůsty tropických teplot je markantní 

17. 7. 2023

30 min

Obrázek epizody SHARE_gamer:  Recenzia The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

SHARE_gamer: Recenzia The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

17. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Fico s Pellegrinim spolu vo vláde? Po tlaku oligarchov predstaviteľné, tvrdí politológ Štefančík (Aktuality Nahlas)

Fico s Pellegrinim spolu vo vláde? Po tlaku oligarchov predstaviteľné, tvrdí politológ Štefančík (Aktuality Nahlas)

17. 7. 2023

35 min

Obrázek epizody Když jste potapěč, je dobré nebát se vodníka

Když jste potapěč, je dobré nebát se vodníka

17. 7. 2023

5 min

Obrázek epizody Krásny športiak Chevrolet Camaro zažíva prekvapivé rekordné predaje (Autobazár.eu)

Krásny športiak Chevrolet Camaro zažíva prekvapivé rekordné predaje (Autobazár.eu)

17. 7. 2023

11 min

Obrázek epizody Šťastné slovo: Slováci v Česku budou volit poštou. A my?

Šťastné slovo: Slováci v Česku budou volit poštou. A my?

17. 7. 2023

5 min

Obrázek epizody Vý-Aj-Pý. To jsou ONI. Petr - Aneta - Dan. Dream Team.

Vý-Aj-Pý. To jsou ONI. Petr - Aneta - Dan. Dream Team.

17. 7. 2023

45 min

Obrázek epizody Já vyžaduji, ať mi aplikace vyká a je ke mně zdvořilá

Já vyžaduji, ať mi aplikace vyká a je ke mně zdvořilá

17. 7. 2023

1 min