Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Smetana: Do války s Ruskem NATO nepůjde. Změnilo by to až použití jaderných zbraní

Jak to vidí...: Analytik Smetana: Do války s Ruskem NATO nepůjde. Změnilo by to až použití jaderných zbraní

14. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Propagátor české hudby klavírista Radoslav Kvapil se narodil před 90 lety

Propagátor české hudby klavírista Radoslav Kvapil se narodil před 90 lety

14. 3. 2024

5 min

Obrázek epizody Otoky plic

Otoky plic

14. 3. 2024

1 min

Obrázek epizody Stand-up komik Dominik Heřman Lev: Rozhodně jsem nebyl třídní šašek

Stand-up komik Dominik Heřman Lev: Rozhodně jsem nebyl třídní šašek

14. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Taste of Prague Podcast, Ep. 96, o našem výletu do Valencie

Taste of Prague Podcast, Ep. 96, o našem výletu do Valencie

13. 3. 2024

58 min

Obrázek epizody RPG Stvořitelna 39 - Nemoci

RPG Stvořitelna 39 - Nemoci

13. 3. 2024

1 hod 33 min

Obrázek epizody Buchty: Nejlepší řidiči umí malovat nebo hýbat tělem, myslí si majitel autoškoly

Buchty: Nejlepší řidiči umí malovat nebo hýbat tělem, myslí si majitel autoškoly

13. 3. 2024

35 min

Obrázek epizody Ep. 32 - Eric Grauffel & Kahlil Viray, Best of the best - EN

Ep. 32 - Eric Grauffel & Kahlil Viray, Best of the best - EN

13. 3. 2024

1 hod 25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Josef Gočár. Byl zvolen největší osobností české architektury 20. století

Příběhy z kalendáře: Josef Gočár. Byl zvolen největší osobností české architektury 20. století

13. 3. 2024

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Stravování žen po padesátce

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Stravování žen po padesátce

13. 3. 2024

34 min

Obrázek epizody Houpačky: Dětská šampíčka bych zakázala. Klientům závislým na alkoholu je i dvanáct let, říká adiktoložka

Houpačky: Dětská šampíčka bych zakázala. Klientům závislým na alkoholu je i dvanáct let, říká adiktoložka

13. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Jak dopadne Tipsport Winter Praha? - RANKUP #16

Jak dopadne Tipsport Winter Praha? - RANKUP #16

13. 3. 2024

2 hod 18 min

Obrázek epizody Barbora Černošková: V Soči jsem zhubla 12 kilo, jedla jsem jen tuňáka v konzervě

Barbora Černošková: V Soči jsem zhubla 12 kilo, jedla jsem jen tuňáka v konzervě

13. 3. 2024

43 min

Obrázek epizody Na návštěvě v seniorském Kroužku šikovných rukou

Na návštěvě v seniorském Kroužku šikovných rukou

13. 3. 2024

8 min

Obrázek epizody Balanc: Moderní láska: Čím dál víc lidí se nehlásí k heterosexuální identitě

Balanc: Moderní láska: Čím dál víc lidí se nehlásí k heterosexuální identitě

13. 3. 2024

38 min

Obrázek epizody Šatníky: „Minimalistka nikdy nebudu, módou se vyjadřuju,“ říká tanečnice a choreografka Monina Nevrlá

Šatníky: „Minimalistka nikdy nebudu, módou se vyjadřuju,“ říká tanečnice a choreografka Monina Nevrlá

13. 3. 2024

34 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Ouda, Titz, Krička, Piliš

O původu příjmení: Ouda, Titz, Krička, Piliš

13. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody Bramborovo - tvarohové kulaté knedlíky se slaninou a kysaným zelím. Klasika, která nikdy nezklame

Bramborovo - tvarohové kulaté knedlíky se slaninou a kysaným zelím. Klasika, která nikdy nezklame

13. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody 030 MALÁ FATRA: Kdy nechodit na hory

030 MALÁ FATRA: Kdy nechodit na hory

13. 3. 2024

1 hod

Obrázek epizody Petr Sýkora z nadace Dobrý anděl: Pokud chce člověk změnit svět, měl by začít u sebe

Petr Sýkora z nadace Dobrý anděl: Pokud chce člověk změnit svět, měl by začít u sebe

13. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody Hostem dalšího pořadu Z archivu osobností je vedoucí hudební přípravy Opery Národního divadla Zdeněk Klauda

Hostem dalšího pořadu Z archivu osobností je vedoucí hudební přípravy Opery Národního divadla Zdeněk Klauda

13. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Lucie Žáčková: Přes to všechno jsem si k manželům Stodolovým chtěla zachovat úctu

Blízká setkání: Herečka Lucie Žáčková: Přes to všechno jsem si k manželům Stodolovým chtěla zachovat úctu

13. 3. 2024

28 min

Obrázek epizody Lit: Muži nenávidí ženy a ženy nenávidí muže. Román Červotoč je strhující výpovědí moderního Španělska

Lit: Muži nenávidí ženy a ženy nenávidí muže. Román Červotoč je strhující výpovědí moderního Španělska

13. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody #239: Fatbot

#239: Fatbot

13. 3. 2024

49 min

Obrázek epizody Martin Klein kouzlu italských strojů propadl už v dětství. A s touto vášní žije dodnes

Martin Klein kouzlu italských strojů propadl už v dětství. A s touto vášní žije dodnes

13. 3. 2024

21 min