Obrázek epizody Lit: Nebinární řeč, gay slang a bernský dialekt. Kniha krve je překladatelský oříšek

Lit: Nebinární řeč, gay slang a bernský dialekt. Kniha krve je překladatelský oříšek

3. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Luděk Hubáček: Měl jsem strašný stres a říkal jsem si, že práci redaktora nezvládnu

Luděk Hubáček: Měl jsem strašný stres a říkal jsem si, že práci redaktora nezvládnu

3. 4. 2024

36 min

Obrázek epizody V domku v Dobroslavicích najdete stovky porcelánových panenek

V domku v Dobroslavicích najdete stovky porcelánových panenek

3. 4. 2024

10 min

Obrázek epizody Jan Cina: Už od školky jsem chtěl být zpěvákem Danem Nekonečným

Jan Cina: Už od školky jsem chtěl být zpěvákem Danem Nekonečným

3. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Pstruh pečený s kořenovou zeleninou. Noblesní ryba v české kuchyni s velmi jemným a chutným masem

Pstruh pečený s kořenovou zeleninou. Noblesní ryba v české kuchyni s velmi jemným a chutným masem

3. 4. 2024

21 min

Obrázek epizody Za zvýšený výskyt černého kašle můžou i roušky v době covidu

Za zvýšený výskyt černého kašle můžou i roušky v době covidu

3. 4. 2024

13 min

Obrázek epizody Voliči v Banské Bystrici ještě nejsou rozhodnutí. Z města pocházejí oba kandidáti na prezidenta

Voliči v Banské Bystrici ještě nejsou rozhodnutí. Z města pocházejí oba kandidáti na prezidenta

3. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Tereza Kostková šla na pouť Toskánskem. „Chybí mi setkání se mnou. Potřebovala jsem být v tichu“

Blízká setkání: Tereza Kostková šla na pouť Toskánskem. „Chybí mi setkání se mnou. Potřebovala jsem být v tichu“

3. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Velocipéd, na kterém se proháněli naši předkové v 19. století, ovládá Radim Heinich

Velocipéd, na kterém se proháněli naši předkové v 19. století, ovládá Radim Heinich

3. 4. 2024

21 min

Obrázek epizody Podhoubí: Klimarádi: Někdy je třeba překročit zákon, aktivismus posunul debatu o hnědém uhlí

Podhoubí: Klimarádi: Někdy je třeba překročit zákon, aktivismus posunul debatu o hnědém uhlí

3. 4. 2024

35 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Historik k slovenským volbám: Historie v kampani hraje emoční roli. Manipuluje se s ní a zneužívá se

Jak to vidí...: Historik k slovenským volbám: Historie v kampani hraje emoční roli. Manipuluje se s ní a zneužívá se

3. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Polední Pauza S02E20 - Lovecraft v deskovkách (host Jeník a Jirka)

Polední Pauza S02E20 - Lovecraft v deskovkách (host Jeník a Jirka)

3. 4. 2024

1 hod 30 min

Obrázek epizody Dramaturg MHF Pražské jaro Josef Třeštík zve na orchestrální i komorní projekty letošního ročníku festivalu

Dramaturg MHF Pražské jaro Josef Třeštík zve na orchestrální i komorní projekty letošního ročníku festivalu

3. 4. 2024

9 min

Obrázek epizody Zastavení v českobudějovické LaDílně

Zastavení v českobudějovické LaDílně

3. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Prevence karcinomu prostaty

Prevence karcinomu prostaty

3. 4. 2024

1 min

Obrázek epizody #28 Katarína Hajsterová Matúšová prozrazuje, co ji na pohybu fascinuje

#28 Katarína Hajsterová Matúšová prozrazuje, co ji na pohybu fascinuje

2. 4. 2024

42 min

Obrázek epizody Zing Podcast #106: Judas, Stellar Blade a Open Roads

Zing Podcast #106: Judas, Stellar Blade a Open Roads

2. 4. 2024

1 hod 11 min

Obrázek epizody Dokuseriál: První rok první dámy (1/3)

Dokuseriál: První rok první dámy (1/3)

2. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Hans Christian Andersen. Dětství autora pohádky Princezna na hrášku připomíná drsný horor

Příběhy z kalendáře: Hans Christian Andersen. Dětství autora pohádky Princezna na hrášku připomíná drsný horor

2. 4. 2024

19 min

Obrázek epizody Extrémní edice - Mrtví netančí #07 | Cyberpunk Red

Extrémní edice - Mrtví netančí #07 | Cyberpunk Red

2. 4. 2024

2 hod 55 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Komunikace pacienta s lékařem

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Komunikace pacienta s lékařem

2. 4. 2024

34 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #151 - Jiří Syrovátka

Maxim Pavla Vondráčka #151 - Jiří Syrovátka

2. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #150 - Jaromír Typlt

Maxim Pavla Vondráčka #150 - Jaromír Typlt

2. 4. 2024

1 hod 15 min

Obrázek epizody Smrt v chodbách Florty - kapitola 24.

Smrt v chodbách Florty - kapitola 24.

2. 4. 2024

1 hod 18 min

Obrázek epizody Balanc: Přátelství je někdy víc než láska. Chceme po partnerech příliš a zanedbáváme přátele?

Balanc: Přátelství je někdy víc než láska. Chceme po partnerech příliš a zanedbáváme přátele?

2. 4. 2024

22 min