Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dalším hostem pořadu Hudba v miléniu je slavný německý kontratenorista Andreas Scholl

Dalším hostem pořadu Hudba v miléniu je slavný německý kontratenorista Andreas Scholl

22. 1. 2024

19 min

Obrázek epizody Protireformace v praxi

Protireformace v praxi

22. 1. 2024

43 min

Obrázek epizody Co nám dnes může říct 28. říjen?

Co nám dnes může říct 28. říjen?

22. 1. 2024

43 min

Obrázek epizody O The Only Good Indians od Stephena Grahama Jonese

O The Only Good Indians od Stephena Grahama Jonese

22. 1. 2024

50 min

Obrázek epizody Přečteno za rok 2023, nejlepší a nejhorší knihy

Přečteno za rok 2023, nejlepší a nejhorší knihy

22. 1. 2024

45 min

Obrázek epizody Tím Formule 1 hľadá svojho nového šéfa cez inzerát

Tím Formule 1 hľadá svojho nového šéfa cez inzerát

22. 1. 2024

12 min

Obrázek epizody Při tvorbě rodokmenu záleží i na tom, jak pilní byli v minulosti v daném místě faráři

Při tvorbě rodokmenu záleží i na tom, jak pilní byli v minulosti v daném místě faráři

22. 1. 2024

15 min

Obrázek epizody Gr4r

Gr4r

22. 1. 2024

11 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisérka Kamila Polívková: Zjistila jsem, že herectví pro mě není. Pozornost mi nedělá dobře

Vizitka: Režisérka Kamila Polívková: Zjistila jsem, že herectví pro mě není. Pozornost mi nedělá dobře

22. 1. 2024

49 min

Obrázek epizody Z druhé galerie: DĚTI A DIVADLO

Z druhé galerie: DĚTI A DIVADLO

22. 1. 2024

46 min

Obrázek epizody Mozaika: Jiřina Jiřičková, předsedkyně Společnosti pro hudební výchovu ČR

Mozaika: Jiřina Jiřičková, předsedkyně Společnosti pro hudební výchovu ČR

22. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Mozaika: Gymnaziální učitelé Vladimír Hrdina z Frýdlantu v Čechách a Čeněk Svoboda z Liberce

Mozaika: Gymnaziální učitelé Vladimír Hrdina z Frýdlantu v Čechách a Čeněk Svoboda z Liberce

22. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Jiří Paclt, ředitel ZŠ a Jana Mayerová, učitelka na gymnáziu

Mozaika: Jiří Paclt, ředitel ZŠ a Jana Mayerová, učitelka na gymnáziu

22. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Pavla Horáková: Ledňáčci a hejlové

Ranní úvaha: Pavla Horáková: Ledňáčci a hejlové

22. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Mozaika: Jan Prchal, zástupce ředitelky ZŠ a ZUŠ, a Romana Halamová, učitelka na ZŠ

Mozaika: Jan Prchal, zástupce ředitelky ZŠ a ZUŠ, a Romana Halamová, učitelka na ZŠ

22. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Jiřina Jiřičková, předsedkyně Společnosti pro hudební výchovu ČR, a Jan Prchal, její předchůdce

Mozaika: Jiřina Jiřičková, předsedkyně Společnosti pro hudební výchovu ČR, a Jan Prchal, její předchůdce

22. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody #15 - Módní MÝTUS č. 2: VÍCE oblečení, neznamená VÍCE MOŽNOSTÍ!

#15 - Módní MÝTUS č. 2: VÍCE oblečení, neznamená VÍCE MOŽNOSTÍ!

22. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Ak sa chcete naučiť cudzí jazyk, je dôležité nielen mať toho správneho lektora, ale aj vydržať a dostať sa na túto jednu úroveň, vysvetľuje Zuzana Zoričáková

Ak sa chcete naučiť cudzí jazyk, je dôležité nielen mať toho správneho lektora, ale aj vydržať a dostať sa na túto jednu úroveň, vysvetľuje Zuzana Zoričáková

22. 1. 2024

20 min

Obrázek epizody Epizoda 128 - Dráp (Kapitola 30)

Epizoda 128 - Dráp (Kapitola 30)

22. 1. 2024

40 min

Obrázek epizody Angažmá Tomas Robin: Top 100 podle Apple Music, Too Good To Be True

Angažmá Tomas Robin: Top 100 podle Apple Music, Too Good To Be True

22. 1. 2024

32 min

Obrázek epizody Mozaika: Pokoušíme se ukázat Čechy a Bavorsko jako jednotný prostor barokní kultury, říká historik Vít Vlnas

Mozaika: Pokoušíme se ukázat Čechy a Bavorsko jako jednotný prostor barokní kultury, říká historik Vít Vlnas

21. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody Kardinál Korec - pilier v čase komunistickej neslobody, ale i barla exkomunistických premiérov? Ako to vidí jeho životopisec Gavenda? (podcast)

Kardinál Korec - pilier v čase komunistickej neslobody, ale i barla exkomunistických premiérov? Ako to vidí jeho životopisec Gavenda? (podcast)

21. 1. 2024

53 min

Obrázek epizody Epizoda 2 - Objev (Kapitola 1)

Epizoda 2 - Objev (Kapitola 1)

21. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Ohlédnutí za rekordní výstavou Alšovy jihočeské galerie a plány na rok 2024

Ohlédnutí za rekordní výstavou Alšovy jihočeské galerie a plány na rok 2024

21. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody CZ/SK autoři

CZ/SK autoři

21. 1. 2024

38 min