Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody SHARE: Expert na AI: Deepfake sa čoskoro nebude dať odlíšiť od reality

SHARE: Expert na AI: Deepfake sa čoskoro nebude dať odlíšiť od reality

11. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Potkáme se ve stopě! Startuje třetí ročník oblíbeného turistického seriálu

Potkáme se ve stopě! Startuje třetí ročník oblíbeného turistického seriálu

11. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Záchvaty přejídání a noční vyjídání lednice -  Hledání útěchy v jídle.

Záchvaty přejídání a noční vyjídání lednice - Hledání útěchy v jídle.

11. 4. 2024

34 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Trdelník „nestaročeský“

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Trdelník „nestaročeský“

11. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Kverulanti: Ty moje skvostné zvířátko (Lucas Rijneveld)

Kverulanti: Ty moje skvostné zvířátko (Lucas Rijneveld)

11. 4. 2024

36 min

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Pavel Forman: Umělou inteligenci jsem při práci vyzkoušel, zázrak se ale nekonal

Vizitka: Malíř Pavel Forman: Umělou inteligenci jsem při práci vyzkoušel, zázrak se ale nekonal

11. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Anetta Vaculíková o zdravom stravovaní: Sme aj to, čo nejeme. Všetky potraviny, ktoré sa dostávajú na naše stoly, sú bezpečné

Anetta Vaculíková o zdravom stravovaní: Sme aj to, čo nejeme. Všetky potraviny, ktoré sa dostávajú na naše stoly, sú bezpečné

11. 4. 2024

35 min

Obrázek epizody Aktuálně nejlepší střelec hrající Národní basketbalovou ligu za tým BK Opava - Luděk Jurečka

Aktuálně nejlepší střelec hrající Národní basketbalovou ligu za tým BK Opava - Luděk Jurečka

11. 4. 2024

36 min

Obrázek epizody Zastavme korupciu: Čo bude môcť Peter Pellegrini pri vyšetrovaní káuz ovplyvniť ako prezident

Zastavme korupciu: Čo bude môcť Peter Pellegrini pri vyšetrovaní káuz ovplyvniť ako prezident

11. 4. 2024

16 min

Obrázek epizody „Víc než samotné domy mě zajímají jejich vztahy s okolím,“ říká architekt Jaroslav Holler

„Víc než samotné domy mě zajímají jejich vztahy s okolím,“ říká architekt Jaroslav Holler

11. 4. 2024

1 hod 16 min

Obrázek epizody Patrik Šimon, sběratel umění

Patrik Šimon, sběratel umění

11. 4. 2024

38 min

Obrázek epizody Může být každý psychoterapeut? | Daniel Krejcar |

Může být každý psychoterapeut? | Daniel Krejcar |

11. 4. 2024

32 min

Obrázek epizody Disident Zajíček: Charta ľudských práv je akýmsi Desatorom dnešnej doby

Disident Zajíček: Charta ľudských práv je akýmsi Desatorom dnešnej doby

11. 4. 2024

45 min

Obrázek epizody Mozaika: Je to moje Mary. Dokud je uvěřitelná, mohu si s Mary Shellyovou dělat, co chci, říká Anne Eekhoutová

Mozaika: Je to moje Mary. Dokud je uvěřitelná, mohu si s Mary Shellyovou dělat, co chci, říká Anne Eekhoutová

10. 4. 2024

8 min

Obrázek epizody Mozaika: Je to moje Mary. Dokud je uvěřitelná, mohu si s Mary Shellyovou dělat, co chci, říká Anne Eekhoutová

Mozaika: Je to moje Mary. Dokud je uvěřitelná, mohu si s Mary Shellyovou dělat, co chci, říká Anne Eekhoutová

10. 4. 2024

8 min

Obrázek epizody Mozaika: Snímek Jiřího Mádla Vlny doprovodí hudba Simona Goffa. Pro film ji právě nahrává SOČR

Mozaika: Snímek Jiřího Mádla Vlny doprovodí hudba Simona Goffa. Pro film ji právě nahrává SOČR

10. 4. 2024

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Snímek Jiřího Mádla Vlny doprovodí hudba Simona Goffa. Pro film ji právě nahrává SOČR

Mozaika: Snímek Jiřího Mádla Vlny doprovodí hudba Simona Goffa. Pro film ji právě nahrává SOČR

10. 4. 2024

4 min

Obrázek epizody Začínáme pěkně zhurta

Začínáme pěkně zhurta

10. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Tvorba v jiném těle. O integrační síle umění

Tvorba v jiném těle. O integrační síle umění

10. 4. 2024

46 min

Obrázek epizody Kabaretní a další podivné útvary na scénu!

Kabaretní a další podivné útvary na scénu!

10. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Jiří Schmitzer ON AIR: „Moje písničky vznikly v podstatě mimoděk."

Jiří Schmitzer ON AIR: „Moje písničky vznikly v podstatě mimoděk."

10. 4. 2024

44 min

Obrázek epizody Žij každý den jako svůj poslední. Ale kdo na to má energii? Seriálový hit One Day je především kniha

Žij každý den jako svůj poslední. Ale kdo na to má energii? Seriálový hit One Day je především kniha

10. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody ArtCafé: Kabaretní a další podivné útvary na scénu!

ArtCafé: Kabaretní a další podivné útvary na scénu!

10. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody ArtCafé: Tvorba v jiném těle. O integrační síle umění

ArtCafé: Tvorba v jiném těle. O integrační síle umění

10. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody EP238 karneval a smích

EP238 karneval a smích

10. 4. 2024

30 min