Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kdo je Gandalf? || Tam a zase zpátky

Kdo je Gandalf? || Tam a zase zpátky

7. 11. 2024

1 hod 43 min

Obrázek epizody Zvířátka a petrovští: 07 — Nebojsa, Václav Tille (zastaralá slova)

Zvířátka a petrovští: 07 — Nebojsa, Václav Tille (zastaralá slova)

7. 11. 2024

47 min

Obrázek epizody Petr Jeništa. Angažmá je jistota, ale vyvážená jistou nesvobodou.

Petr Jeništa. Angažmá je jistota, ale vyvážená jistou nesvobodou.

7. 11. 2024

1 hod 14 min

Obrázek epizody subconscious doesn't exist if it's explain.

subconscious doesn't exist if it's explain.

7. 11. 2024

12 min

Obrázek epizody Exminister hospodárstva Hirman: Závery z Číny by ma zaujímali už ako občana, pri automobilkách ide predsa o našu priamu konkurenciu

Exminister hospodárstva Hirman: Závery z Číny by ma zaujímali už ako občana, pri automobilkách ide predsa o našu priamu konkurenciu

7. 11. 2024

32 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Je to ve hvězdách ukazuje bizár astrologických seancí, nikomu se ale nevysmívá, cení kritik Sladký

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Je to ve hvězdách ukazuje bizár astrologických seancí, nikomu se ale nevysmívá, cení kritik Sladký

7. 11. 2024

4 min

Obrázek epizody Je to ve hvězdách ukazuje bizár astrologických seancí, nikomu se ale nevysmívá, cení kritik Sladký

Je to ve hvězdách ukazuje bizár astrologických seancí, nikomu se ale nevysmívá, cení kritik Sladký

7. 11. 2024

4 min

Obrázek epizody DÝNĚ - Podzimní královna zahrady i talíře

DÝNĚ - Podzimní královna zahrady i talíře

7. 11. 2024

30 min

Obrázek epizody Dalším hostem pořadu Z archivu osobností je Marie Kronbergerová

Dalším hostem pořadu Z archivu osobností je Marie Kronbergerová

7. 11. 2024

33 min

Obrázek epizody Krotitelé slov: Lada Halounová

Krotitelé slov: Lada Halounová

7. 11. 2024

41 min

Obrázek epizody Mozaika: Smetana má pomníků dost, další jsem mu stavět nechtěl, říká režisér Marek Najbrt

Mozaika: Smetana má pomníků dost, další jsem mu stavět nechtěl, říká režisér Marek Najbrt

7. 11. 2024

13 min

Obrázek epizody Mozaika: Smetana má pomníků dost, další jsem mu stavět nechtěl, říká režisér Marek Najbrt

Mozaika: Smetana má pomníků dost, další jsem mu stavět nechtěl, říká režisér Marek Najbrt

7. 11. 2024

13 min

Obrázek epizody Archeolog a kurátor výstavy Lauby – světla a stíny Ostravy, Ostravského muzea – Zbyněk Moravec

Archeolog a kurátor výstavy Lauby – světla a stíny Ostravy, Ostravského muzea – Zbyněk Moravec

7. 11. 2024

21 min

Obrázek epizody Vepřové maso v mléčné vomajdě

Vepřové maso v mléčné vomajdě

7. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Vepřové maso v mléčné vomajdě

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Vepřové maso v mléčné vomajdě

7. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Alena Fialová z Chebu reprezentovala Karlovarský kraj v celostátní soutěži Babička roku

Alena Fialová z Chebu reprezentovala Karlovarský kraj v celostátní soutěži Babička roku

7. 11. 2024

9 min

Obrázek epizody David Koller ON AIR: „Před Stounama na Strahově jsem měl trému jak školák v první třídě."

David Koller ON AIR: „Před Stounama na Strahově jsem měl trému jak školák v první třídě."

7. 11. 2024

54 min

Obrázek epizody Vizitka: Kulturní statistik Milan Dedera: Kino je stále dobrý rande cíl, nejvíc pro mladé

Vizitka: Kulturní statistik Milan Dedera: Kino je stále dobrý rande cíl, nejvíc pro mladé

7. 11. 2024

45 min

Obrázek epizody Kluby z Ameriky volajú, že chcú brankára. Ján Lašák: Niekedy na to nemáme gule ako vo Fínsku

Kluby z Ameriky volajú, že chcú brankára. Ján Lašák: Niekedy na to nemáme gule ako vo Fínsku

7. 11. 2024

36 min

Obrázek epizody #3 - Patrik Schober - oblékání v PR, lyžující architekti a investiční oblečení.

#3 - Patrik Schober - oblékání v PR, lyžující architekti a investiční oblečení.

7. 11. 2024

1 hod 53 min

Obrázek epizody Zastavme korupciu: Jeden dobrý a jeden zlý signál, ktorý vysiela odsúdenie Andreja Kisku

Zastavme korupciu: Jeden dobrý a jeden zlý signál, ktorý vysiela odsúdenie Andreja Kisku

7. 11. 2024

18 min

Obrázek epizody Mozaika: Fibichova Šárka se po 45 letech vrací do Národního divadla. První scéna láká na netradiční podání

Mozaika: Fibichova Šárka se po 45 letech vrací do Národního divadla. První scéna láká na netradiční podání

7. 11. 2024

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Fibichova Šárka se po 45 letech vrací do Národního divadla. První scéna láká na netradiční podání

Mozaika: Fibichova Šárka se po 45 letech vrací do Národního divadla. První scéna láká na netradiční podání

7. 11. 2024

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Pavla Horáková: Vyjdou-li moje paměti někdy tiskem…

Ranní úvaha: Pavla Horáková: Vyjdou-li moje paměti někdy tiskem…

7. 11. 2024

4 min

Obrázek epizody Epizoda 69 Básníci a Erlkönig | Čas opovržení Druhá kapitola IV

Epizoda 69 Básníci a Erlkönig | Čas opovržení Druhá kapitola IV

7. 11. 2024

30 min