Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Netrestej mě, Hospodine, v hněvu

Netrestej mě, Hospodine, v hněvu

2. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Jak si najít čas pro sebe, i když máš pocit, že ho nemáš

Jak si najít čas pro sebe, i když máš pocit, že ho nemáš

2. 3. 2025

9 min

Obrázek epizody Mozaika: Tátovi by se to líbilo, měl rád, když se rodina spojovala, říká scenáristka filmu Tichá pošta

Mozaika: Tátovi by se to líbilo, měl rád, když se rodina spojovala, říká scenáristka filmu Tichá pošta

1. 3. 2025

6 min

Obrázek epizody Mozaika: Tátovi by se to líbilo, měl rád, když se rodina spojovala, říká scenáristka filmu Tichá pošta

Mozaika: Tátovi by se to líbilo, měl rád, když se rodina spojovala, říká scenáristka filmu Tichá pošta

1. 3. 2025

6 min

Obrázek epizody Kráťasy na Českém lvu

Kráťasy na Českém lvu

1. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody ArtCafé: Kráťasy na Českém lvu

ArtCafé: Kráťasy na Českém lvu

1. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody ArtCafé: Kráťasy na Českém lvu

ArtCafé: Kráťasy na Českém lvu

1. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody Proč v Nulorožci nejsou intermezza? Jak funguje střídání rolí při představení? Odo v novém rozhovoru

Proč v Nulorožci nejsou intermezza? Jak funguje střídání rolí při představení? Odo v novém rozhovoru

1. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Knížky Plus: Nobelista Orhan Pamuk navštívil Prahu, představil tu české vydání své nejnovější knihy Morové noci a také zahájil svou expozici Útěcha věcí v Centru současného umění DOX

Knížky Plus: Nobelista Orhan Pamuk navštívil Prahu, představil tu české vydání své nejnovější knihy Morové noci a také zahájil svou expozici Útěcha věcí v Centru současného umění DOX

1. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Nobelista Orhan Pamuk navštívil Prahu, představil tu české vydání své nejnovější knihy Morové noci a také zahájil svou expozici Útěcha věcí v Centru současného umění DOX

Nobelista Orhan Pamuk navštívil Prahu, představil tu české vydání své nejnovější knihy Morové noci a také zahájil svou expozici Útěcha věcí v Centru současného umění DOX

1. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Já ji snad zabiju (Helena Kubíčková)

Já ji snad zabiju (Helena Kubíčková)

1. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Nikdy nejsem tím kým jsem

Nikdy nejsem tím kým jsem

1. 3. 2025

6 sec

Obrázek epizody Kultura Plus: Jan Neruda jako propagátor moderních technologií a S

Kultura Plus: Jan Neruda jako propagátor moderních technologií a S

1. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Jan Neruda jako propagátor moderních technologií a S

Jan Neruda jako propagátor moderních technologií a S

1. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Jan Freml: Terapie stezkou Českem

Jan Freml: Terapie stezkou Českem

1. 3. 2025

13 min

Obrázek epizody Nemám se rád, přiznává Tomáš Šebek. Čtenáři mě vysadili na piedestal

Nemám se rád, přiznává Tomáš Šebek. Čtenáři mě vysadili na piedestal

1. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Metaverzum sa môže stať digitálnym dvojčaťom skutočného sveta. Ako sa v ňom budú šíriť dezinformácie?

Metaverzum sa môže stať digitálnym dvojčaťom skutočného sveta. Ako sa v ňom budú šíriť dezinformácie?

1. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody Křest ohněm - 1. kapitola - Káně a srnec

Křest ohněm - 1. kapitola - Káně a srnec

1. 3. 2025

52 min

Obrázek epizody a~lotrium 12: TRANSA & Red Hot Organization

a~lotrium 12: TRANSA & Red Hot Organization

1. 3. 2025

28 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Alexandrom Dulebom: Paľba na Ukrajine sa môže zastaviť čoskoro. Putin potrebuje pauzu (epizóda 13/25)

NA ROVINU s Alexandrom Dulebom: Paľba na Ukrajine sa môže zastaviť čoskoro. Putin potrebuje pauzu (epizóda 13/25)

1. 3. 2025

46 min

Obrázek epizody Svoboda ke službě

Svoboda ke službě

1. 3. 2025

6 min

Obrázek epizody Historické povídky: Eugène Sue: Bitva u Navarina. Poslední námořní bitva plachetnic u řeckého pobřeží

Historické povídky: Eugène Sue: Bitva u Navarina. Poslední námořní bitva plachetnic u řeckého pobřeží

28. 2. 2025

27 min

Obrázek epizody Doporučko #7 Březen 2025 aneb nakažený díl se švédskou šťabajznou, daddy Nyktosem, britským Bleskem

Doporučko #7 Březen 2025 aneb nakažený díl se švédskou šťabajznou, daddy Nyktosem, britským Bleskem

28. 2. 2025

1 hod 18 min

Obrázek epizody #1 Osudová láska, nebo morální selhání?

#1 Osudová láska, nebo morální selhání?

28. 2. 2025

9 min

Obrázek epizody Knižní servis 28/2/2025: O původu času, Jak jsem svým vnoučatům vyprávěl o vesmíru, Komiksová chemie

Knižní servis 28/2/2025: O původu času, Jak jsem svým vnoučatům vyprávěl o vesmíru, Komiksová chemie

28. 2. 2025

13 min