Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Co čekat od prezidenta Si Ťin-pchinga? Napoví Kevin Rudd

Co čekat od prezidenta Si Ťin-pchinga? Napoví Kevin Rudd

8. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Kdo chytá v žitě - J. D. Salinger (Knihy k maturitě)

Kdo chytá v žitě - J. D. Salinger (Knihy k maturitě)

8. 4. 2025

17 min

Obrázek epizody Akcent: EXPO je spektákl. Koncept národních pavilonů je pro nás stále výhoda, říká historička umění

Akcent: EXPO je spektákl. Koncept národních pavilonů je pro nás stále výhoda, říká historička umění

8. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Akcent: EXPO je spektákl. Koncept národních pavilonů je pro nás stále výhoda, říká historička umění

Akcent: EXPO je spektákl. Koncept národních pavilonů je pro nás stále výhoda, říká historička umění

8. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody EXPO je spektákl. Koncept národních pavilonů je pro nás stále výhoda, říká historička umění

EXPO je spektákl. Koncept národních pavilonů je pro nás stále výhoda, říká historička umění

8. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Prvý konsolidačný balíček nezafungoval. Trináste dôchodky sú neudržateľné, tvrdí šéf RRZ Ján Tóth

Prvý konsolidačný balíček nezafungoval. Trináste dôchodky sú neudržateľné, tvrdí šéf RRZ Ján Tóth

8. 4. 2025

33 min

Obrázek epizody Jak vzniká komiksová a knižní ilustrace? | Megapodcast s Jiřím Grusem

Jak vzniká komiksová a knižní ilustrace? | Megapodcast s Jiřím Grusem

8. 4. 2025

1 hod 36 min

Obrázek epizody #79 🚜 Od školy k vlastní farmě: Jak rozjet zemědělský byznys od nuly? 🌱

#79 🚜 Od školy k vlastní farmě: Jak rozjet zemědělský byznys od nuly? 🌱

8. 4. 2025

39 min

Obrázek epizody #21 My nevysvětlujeme, my dáváme energii, říká performerka Hana Varadzinová

#21 My nevysvětlujeme, my dáváme energii, říká performerka Hana Varadzinová

8. 4. 2025

30 min

Obrázek epizody SHARE: Prečo hrať CyberGame: Zábava, prestíž a možno aj nový job v IT

SHARE: Prečo hrať CyberGame: Zábava, prestíž a možno aj nový job v IT

8. 4. 2025

36 min

Obrázek epizody Půlmaratón Plzeňského kraje se letos koná už podesáté

Půlmaratón Plzeňského kraje se letos koná už podesáté

8. 4. 2025

15 min

Obrázek epizody FASTFUD #31 / APLIKOVANÁ FOTOGRAFIE

FASTFUD #31 / APLIKOVANÁ FOTOGRAFIE

8. 4. 2025

52 min

Obrázek epizody Daším hostem pořadu Hudba v miléniu je hlavní sbormistr Sboru Národního divadla v Praze a sbormistr Pražského filharmonického sboru Lukáš Kozubík

Daším hostem pořadu Hudba v miléniu je hlavní sbormistr Sboru Národního divadla v Praze a sbormistr Pražského filharmonického sboru Lukáš Kozubík

8. 4. 2025

33 min

Obrázek epizody Kuchařské čarování: Vaření s mocnými jarními výhonky, kvítky a lístečky

Kuchařské čarování: Vaření s mocnými jarními výhonky, kvítky a lístečky

8. 4. 2025

20 min

Obrázek epizody Dvojník Michala Tučného je v civilu bagristou. Manželka mu zakazovala plnovous

Dvojník Michala Tučného je v civilu bagristou. Manželka mu zakazovala plnovous

8. 4. 2025

16 min

Obrázek epizody Vizitka: Kreslíř Marko Čermák: Kreslím Rychlé šípy na lyžích a na srubu si vyčítám, že nejsem na trampu

Vizitka: Kreslíř Marko Čermák: Kreslím Rychlé šípy na lyžích a na srubu si vyčítám, že nejsem na trampu

8. 4. 2025

45 min

Obrázek epizody Vaření s mocnými jarními výhonky, kvítky a lístečky

Vaření s mocnými jarními výhonky, kvítky a lístečky

8. 4. 2025

20 min

Obrázek epizody František Jungvirt: Rozhodl jsem se pro svoji značku

František Jungvirt: Rozhodl jsem se pro svoji značku

8. 4. 2025

47 min

Obrázek epizody Na hru Trnavy sa pozerá veľmi ťažko. Hráč Slovana? Niečo geniálne!

Na hru Trnavy sa pozerá veľmi ťažko. Hráč Slovana? Niečo geniálne!

8. 4. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Borkovec: Velký mrtvý kapr

Ranní úvaha: Petr Borkovec: Velký mrtvý kapr

8. 4. 2025

4 min

Obrázek epizody 7.Epizoda - Dvůr mlhy a hněvu (13.-14.kapitola)

7.Epizoda - Dvůr mlhy a hněvu (13.-14.kapitola)

8. 4. 2025

56 min

Obrázek epizody 3. Dramaturgie, nešvary a NIPOS

3. Dramaturgie, nešvary a NIPOS

8. 4. 2025

44 min

Obrázek epizody Poděbradská brána

Poděbradská brána

8. 4. 2025

6 min

Obrázek epizody Jsem dost dobrá? Nejsou druzí lepší?

Jsem dost dobrá? Nejsou druzí lepší?

8. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Ich plánom je rozvrat. Mám vážne obavy o osud zbierok SNG. Tvrdí kurátorka Gregorová Stach

Ich plánom je rozvrat. Mám vážne obavy o osud zbierok SNG. Tvrdí kurátorka Gregorová Stach

8. 4. 2025

42 min