Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kultura Plus: Co má společného americký jazz 20. let minulého století a česká architektura funkcionalismu?

Kultura Plus: Co má společného americký jazz 20. let minulého století a česká architektura funkcionalismu?

12. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Co má společného americký jazz 20. let minulého století a česká architektura funkcionalismu?

Co má společného americký jazz 20. let minulého století a česká architektura funkcionalismu?

12. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Pavla Pečinková: Josef Čapek - Pracoval jsem mnoho

Pavla Pečinková: Josef Čapek - Pracoval jsem mnoho

12. 4. 2025

16 min

Obrázek epizody #BONUS - Hra Zaklínač 1

#BONUS - Hra Zaklínač 1

12. 4. 2025

1 hod 17 min

Obrázek epizody Petr Fider (Verona) ON AIR: „Stávala se ze mě studiová krysa, ale já chtěl s hudbou mezi lidi."

Petr Fider (Verona) ON AIR: „Stávala se ze mě studiová krysa, ale já chtěl s hudbou mezi lidi."

12. 4. 2025

48 min

Obrázek epizody Spasitel hledí z očí do očÍ

Spasitel hledí z očí do očÍ

12. 4. 2025

4 min

Obrázek epizody Historické povídky: Jaroslav Achab Haidler: Král řezník. Starý pesachový příběh z revolučního roku 1848 v Alsasku

Historické povídky: Jaroslav Achab Haidler: Král řezník. Starý pesachový příběh z revolučního roku 1848 v Alsasku

11. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody Čelisti: Kdo to vyšetřoval? Nový true crime na Netflixu zaskočí i zkušeného kriminalistu

Čelisti: Kdo to vyšetřoval? Nový true crime na Netflixu zaskočí i zkušeného kriminalistu

11. 4. 2025

43 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: streamování hudby, EXPO, tanec na škole a v praxi, data o literatuře

Akcent: Výběr týdne: streamování hudby, EXPO, tanec na škole a v praxi, data o literatuře

11. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Výběr týdne: streamování hudby, EXPO, tanec na škole a v praxi, data o literatuře

Výběr týdne: streamování hudby, EXPO, tanec na škole a v praxi, data o literatuře

11. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: streamování hudby, EXPO, tanec na škole a v praxi, data o literatuře

Akcent: Výběr týdne: streamování hudby, EXPO, tanec na škole a v praxi, data o literatuře

11. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Věra Galatíková podle Petry Špalkové

Úžasné životy: Úžasné životy: Věra Galatíková podle Petry Špalkové

11. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Alena Mornštajnová - Hana | Proč je tento román tak silný a důležitý

Alena Mornštajnová - Hana | Proč je tento román tak silný a důležitý

11. 4. 2025

36 min

Obrázek epizody Knižní servis 11/4/2025: Tváře, Srpny

Knižní servis 11/4/2025: Tváře, Srpny

11. 4. 2025

9 min

Obrázek epizody Fvck_Kvlt ON AIR: „Sním o tom, že vymyslím univerzální harmonii a melodii."

Fvck_Kvlt ON AIR: „Sním o tom, že vymyslím univerzální harmonii a melodii."

11. 4. 2025

50 min

Obrázek epizody Špína: Roň slzy, už brzy! Pouštíme ty nejsmutnější skladby na světě

Špína: Roň slzy, už brzy! Pouštíme ty nejsmutnější skladby na světě

11. 4. 2025

29 min

Obrázek epizody Dvůr trnů a růží - 3. Kapitola

Dvůr trnů a růží - 3. Kapitola

11. 4. 2025

38 min

Obrázek epizody Hovorili jej, že to berie príliš vážne. Je dobrá kajakárka a čo? Zuzana Paňková: Som viac ako športovec

Hovorili jej, že to berie príliš vážne. Je dobrá kajakárka a čo? Zuzana Paňková: Som viac ako športovec

11. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Bola blbosť, čo spravil Attila. Šéf Oktagonu aj o výplatách za Végh vs. Vémola 3

Bola blbosť, čo spravil Attila. Šéf Oktagonu aj o výplatách za Végh vs. Vémola 3

11. 4. 2025

37 min

Obrázek epizody „Chci skončit, než mě začnou litovat,“ ohlásil operní pěvec Štefan Margita

„Chci skončit, než mě začnou litovat,“ ohlásil operní pěvec Štefan Margita

11. 4. 2025

47 min

Obrázek epizody Po dvanácti letech teď cítím trochu prázdnotu, říká režisér Vln Jiří Mádl

Po dvanácti letech teď cítím trochu prázdnotu, říká režisér Vln Jiří Mádl

11. 4. 2025

42 min

Obrázek epizody 6 nej knih letošní zimy podle HumbookTeamu

6 nej knih letošní zimy podle HumbookTeamu

11. 4. 2025

31 min

Obrázek epizody Vrchní mistr Nové scény v Plzni: Technologie jeviště je důmyslná, nikoho neskřípne

Vrchní mistr Nové scény v Plzni: Technologie jeviště je důmyslná, nikoho neskřípne

11. 4. 2025

13 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisérka Dvořáková: Kritika v Americe není tak silná, u nás musí být mladý umělec pevný

Vizitka: Režisérka Dvořáková: Kritika v Americe není tak silná, u nás musí být mladý umělec pevný

11. 4. 2025

43 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Půsty v rámci tradice. Je velikonoční půst zdravý pro tělo? Čím nejlépe nahradit maso?

Jezte, ať vám to sluší: Půsty v rámci tradice. Je velikonoční půst zdravý pro tělo? Čím nejlépe nahradit maso?

11. 4. 2025

11 min