Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Spasitel odporuje provokacím

Spasitel odporuje provokacím

15. 4. 2025

4 min

Obrázek epizody Report z konference Materiál&Trend 2025

Report z konference Materiál&Trend 2025

15. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody #32 FAUST (Horácké divadlo Jihlava)

#32 FAUST (Horácké divadlo Jihlava)

15. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody Šikanou neziskoviek si štát strieľa do vlastnej nohy, kto sa postará o najzraniteľnejších, pýta sa Laura Dittel z Platformy pre demokraciu

Šikanou neziskoviek si štát strieľa do vlastnej nohy, kto sa postará o najzraniteľnejších, pýta sa Laura Dittel z Platformy pre demokraciu

15. 4. 2025

31 min

Obrázek epizody MILAN KUNC: BYL JSEM VELICE OVLIVNĚN REKLAMOU

MILAN KUNC: BYL JSEM VELICE OVLIVNĚN REKLAMOU

14. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody #12: Tohle bylo horší než Superstar i rozchod! Sámer Issa po tiskovce Clashe

#12: Tohle bylo horší než Superstar i rozchod! Sámer Issa po tiskovce Clashe

14. 4. 2025

34 min

Obrázek epizody Prezident Pellegrini sa konečne prejavil. Oplatí sa mu ísť proti vládnej koalícii?

Prezident Pellegrini sa konečne prejavil. Oplatí sa mu ísť proti vládnej koalícii?

14. 4. 2025

15 min

Obrázek epizody Jiří Štěpnička: Velcí umělci své řemeslo vždy dokonale ovládali, totéž by mělo platit pro herce

Jiří Štěpnička: Velcí umělci své řemeslo vždy dokonale ovládali, totéž by mělo platit pro herce

14. 4. 2025

11 min

Obrázek epizody Momenty: Jiří Štěpnička: Velcí umělci své řemeslo vždy dokonale ovládali, totéž by mělo platit pro herce

Momenty: Jiří Štěpnička: Velcí umělci své řemeslo vždy dokonale ovládali, totéž by mělo platit pro herce

14. 4. 2025

11 min

Obrázek epizody Odborník na čínský horoskop o vztazích: Kdo se nejlépe postará o rodinu a kdo je v lásce nestálý?

Odborník na čínský horoskop o vztazích: Kdo se nejlépe postará o rodinu a kdo je v lásce nestálý?

14. 4. 2025

31 min

Obrázek epizody 5. Harlan Coben - Recyklací k úspěchu (Neříkej ani slovo)

5. Harlan Coben - Recyklací k úspěchu (Neříkej ani slovo)

14. 4. 2025

37 min

Obrázek epizody Pašijový týden - to je spoustu zajímavých tradic a zvyků

Pašijový týden - to je spoustu zajímavých tradic a zvyků

14. 4. 2025

11 min

Obrázek epizody Vizitka: Filmař a spisovatel Ryšavý: V Rusku bylo levno, proto jsem tam jel. Je z toho můj životní projekt

Vizitka: Filmař a spisovatel Ryšavý: V Rusku bylo levno, proto jsem tam jel. Je z toho můj životní projekt

14. 4. 2025

47 min

Obrázek epizody Rezidence v New Yorku 1 — Cesta přes Visegradský fond

Rezidence v New Yorku 1 — Cesta přes Visegradský fond

14. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Zatloukání hřebů Viléma Koubka: Románové kutilství zbastlené z urbexu, found footage i socíku

Zatloukání hřebů Viléma Koubka: Románové kutilství zbastlené z urbexu, found footage i socíku

14. 4. 2025

1 hod 19 min

Obrázek epizody #6 Božští rivalové (Rebecca Ross) - 1. část

#6 Božští rivalové (Rebecca Ross) - 1. část

14. 4. 2025

1 hod 31 min

Obrázek epizody Publicast #19: Ivan Mládek | malíř z Banjo Bandu

Publicast #19: Ivan Mládek | malíř z Banjo Bandu

14. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Pavla Melková: Svoboda zůstat

Ranní úvaha: Pavla Melková: Svoboda zůstat

14. 4. 2025

4 min

Obrázek epizody 9. díl - Cizinka - 10. kapitola

9. díl - Cizinka - 10. kapitola

14. 4. 2025

45 min

Obrázek epizody Epizoda 179 - Komise pro registraci čarodějů z mudlovských rodin (Kapitola 13)

Epizoda 179 - Komise pro registraci čarodějů z mudlovských rodin (Kapitola 13)

14. 4. 2025

30 min

Obrázek epizody Sme krajinou kde ani umieranie nie je zadarmo. Toto sú reálne problémy, nie mimovládky, tvrdí  Stískalová (Ráno Nahlas)

Sme krajinou kde ani umieranie nie je zadarmo. Toto sú reálne problémy, nie mimovládky, tvrdí Stískalová (Ráno Nahlas)

14. 4. 2025

41 min

Obrázek epizody Spasitel neodporuje Pravdě

Spasitel neodporuje Pravdě

14. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Liza Libenko

Liza Libenko

13. 4. 2025

1 hod 14 min

Obrázek epizody Bakly: Hledání smrti - 1. kapitola (mluvené slovo, audiokniha)

Bakly: Hledání smrti - 1. kapitola (mluvené slovo, audiokniha)

13. 4. 2025

17 min

Obrázek epizody Divadlo pro děti a mládež nemá být jen zábavné, myslí si umělecký šéf budějovického Malého divadla

Divadlo pro děti a mládež nemá být jen zábavné, myslí si umělecký šéf budějovického Malého divadla

13. 4. 2025

21 min